Frostbite Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 oyun pvp mi pve odaklımı nedir olay biri özet geçsin plz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Aldim Kadife'yi yigdim ustune mallari o sehir benim bu sehir senin dolanip duruyorum baya keyifli oyun. cok bilgim yok ama daha cok pvp odakli diyorlar cok fazla pve contenti yok sanirim grind disinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 abi biraz yukarıda izlenim videosu var onu izleyin bi zahmet https://www.youtube.com/watch?v=BPsjj6w9b3o taming trick'ini arkada koymuştum, aynı uploader'ın videosu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 oynarken gelen dyeları kullandım süper oldu valla http://i.imgur.com/Trq3b8b.jpg http://i.imgur.com/z2gNLf1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 bu 50$'lık paketin bi olayı var mı değiyor mu ekstra 20$ a yoksa gogo 30$'lık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 30$'lık gogo. 30$ oyun + 20$ pearl almak daha iyi, eğer harcama yapıcaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 xenus yanlıs anlamada karakterin çok çirkin be abi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 eu/us nerde oynuyorsunuz. birde baba mesleği hyper olmayanlardan samimi bir inceleme alsak. division / bd arasında kaldık, tost olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 hattok said: xenus yanlıs anlamada karakterin çok çirkin be abi asdf o yüzden there is no accounting for taste demişler zaten dsdfgh https://i.imgur.com/JyncRZu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Xenus said: benim nick Femian. ekleyin beni de. blackrose da aldım diyordu ama ondan ses duymadım sonra. ... Ya aldım ara ara giriyorum ama (biraz klişe olacak artık) ben ne zaman başına otursam ya çocuğun ödevi bana denk geliyo ya başka bişe, adam gibi oyun oynayamaz oldum resmen. Bilerek bu gene mmo oynuyo diye üstüme mi geliyolar anlamadım ama garip bir yoğunlaşma var son bikaç haftadır ondan oynayamıyorum. Benim karakterin adı Melekiel eklerim girince sizi, family name işini iyi anlamamışım aslında Nida koyacaktım nicki ama family name nida oldu kaldı öylece :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 sırf bu sebeplerden dolayı bende almıyorum :) genemi bilg başındasın azıcık cocukla ilgilensen uzayıp gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 kurdunuz mu guild falan alacam bende heralde oyunu çok kanıma giriyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 ya oyun iyi güzel beğendim de. bi o sandbox olayına giremedim crafting gather falan. quest yapa yapa gidiyorum hani o tarz bi tutorial questi bekledim bieşy gelmedi level 15'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Xenus said: quest log'ta sağ üstte crafting, fishing, and trading questlerini All'a basıp açın.. default olarak açık değil ve npc'e gidince questi alamıyorsun açmazsan https://embed.gyazo.com/4131cdc3b95feb0090da7ed5d327f46b.png şunu farketmemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 abav. şimdi açtım bakalım teşkür ettim. kendimce single player oynar gibi quest quest takılıyorum bakalım hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 9.5 saatlik BDO maceramda ilk kez kafam ayık oyunun başına oturma fırsatı buldum yavaş yavaş anlamaya başladım oyunu. çok detaylı lan ama güzel sevdim hafiften next gen UO tadı var sankime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Bu gün doğum günüm dedim ki kendime bir doğum günü hediyesi yapam. Hazır Türksat Happy Birthday diye 100 mb sınırsız download vermişken indireyim oyunu. Şimdi Bu 50 dolarlık paketi alsak , yanında verdikleri pet of choice loot topluyor mu ? Yoksa 30 dolar alıp dedikleri gibi marketten mi asılalım peti ? Birde adres ne yazdınız ? Amerika VPN ile alıyorum. Türkiye seçiliyor ülke olarak Türkiye adresi yazsak bir şey olur mu ? Cevap versenize yaw Patiler. Bir de hangi serverde takılıyonuz, konuda aramaya kasamadm. Direk servere gelem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 us adres girersen usd olarak ödüyorsun. borderlinx'ten bi hesap aç, oradaki adres ile al. ya da sallama bi adres gir. 50$'lık packte 1 tane pet var, 30$ verip üstüne 2 tane pet alabilirsin daha ucuza gelir. pet en önemli şey şu oyunda olmazsa olmaz yani. mountun daha iyisini de breed edebiliyorsun zaten. jordine serverındayız. oyuna başlayan patileri bir araya toplayalım diye clan kurduk. oyunda Crudak (cmrownz) ya da Femian (bana) pm atarsanız alalım clana. oyunda dağlarda bir sürü gathering nodeları var mesela, internette bulamıyorsun yerlerini, gezip dolaşman lazım. böyle sürekli keşif teması var yani, o yüzden güzel baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Aldım, Oyunda mesaj atarım. Ama download hızı mubarek 100 MB bağlantıda 2 mb ile download yapıyorum, yükselmiyor mu hız bir şekilde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 dl limiti olmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Ya Jordine basıyorum alt serverlar gibi bir şey çıkıyor nedir beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 instancelar. aralarindan sec istedigini. sonra baskasini secebilirsin onemli olan ilk 3 serverden hangisini sectigin karakter icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Eyvallah. Bizimkiler Valencia 3'deymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 oyunu çok beğendim lan. baya güzel çok güzel yapmışlar helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 @Giovanni oyun ici nick neydi? Karsilikli mektuplasalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar