aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 avustralyada kanguru soforu olmak istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Burdaki postacinin maasi bizdeki yard doc maasindan fazla lan ve turkiyeden daha az para harciuorum burda lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 AMA ORDA HAYAT PAHALI KARŞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 OMO ORDO OROMCOKLOR ODOM YOYO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 tüm argümanım tek postta bitti ya la. cevap verme Viktor. Lüffen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 memelekette hayat kjalitesi öle yüksekki örümcekler bile kaliteli yasıyo besili besili. o orümcek kesin benden rahattır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 biz 3 çocuk yapmaya korkuyoruz örümcek 100lerce yapıyor var rahatı sen düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 avustralyada devlet cocuk basina $5000 para oduyor(du) ailelere, bu sene ki butcede ilk defa acik cikinca yardimin yarisini kestiler bu hesapla orumcek sequo tierda yasiyor diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 imamizer said: http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/05/lol.gif sdsfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 FUTBOL. SAVAŞ. EKONOMİ. DÖVİZ. ENFLASYON. FUTBOL. SAVAŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 UNLULERIN TWEETLERI SURVAYVIRDA BU HAFTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 dünyanın en kötü haber related siteleri bizim ya ironice biliyosan zaytungda daha çok haber var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Viktor said: UNLULERIN TWEETLERI SURVAYVIRDA BU HAFTA sörvayvıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bi beş on seneye hepten bombok olur. ben güvenliğe de inanmadım. meksika gibi değiliz ama isveçten bi puan eksik de değilizdir yani. polisler ateyislere öpüşenlere göz açtırmıyor dinimiz güvende diyorsan tabi ki en üyksek puan bizde olmalı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Avusturalya da zehirli canlıdan geçilmezken Marmara yakında çok az canlı kalacak bldiğin su olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Theridone said: işte bunlar ülkemiz üzerinde oynanan bizans oyunlarının uzantıları. petrolümüze, borumuza ve kardeşliğimize gölge düşürme çalışmaları. Borumuza gölge düşürtmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 japonya nasıl en güvenli ülke olur, adam yiyor bu oecd. heran bir tentacle rape tehlikesi mevcut, kandırmayın insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 http://www.oecdbetterlifeindex.org/topics/work-life-balance/ Sırf şu yüzden bu ülkeyi terk edeceğim. Sadece 8 aydır çalışıyorum ama hayatımı yaşayamadığım, ne yapacağımı şaşırdığım için çok mutsuz bir insan haline gelmeye başladım. İşten geliyorsun (Allah'tan mesai bitiminden 10 dakika sonra evde olabiliyorum) resmen tercih yapmak zorunda kalıyorsun. Bugün bunu yapayım, yarın diğerini yaparım, öbürsü gün başkasını. Yaşamak için çalışmıyorsun, çalışmak için yaşıyorsun resmen ve sonucu da şu: http://www.oecdbetterlifeindex.org/topics/income/ İçler acısı. Bu ülkede yaşayıp bu ülkeden kurtulmaya çabalamayan insanın kendisine saygısı olmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ne bekliyordunuz ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 forumdaki post ile ülkelerinin yüksek standardlarının olmadığını öğrenen ergenler panik halinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Abi daha yeni mi anladınız bu ülkeden öyle ya da böyle, bir şekilde gidilmesi gerektiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Standart göreceli bir şey. En azından şununla ne kadar "kötü" durumda olduğumuzu değil, ne kadar "daha kötü" durumda olduğumuzu görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 oecd her sene şu raporlarla kafamı düşürüyor. biliyoruz zaten durumumuzu, gözümüze sokmaya ne gerek var la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Hala mutlu olduğumuza göre sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar