Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Eskişehir etiye gidiyorum.Bi boka yaramayacaksa bile kalabalık olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Lan nasıl da kıvırıyorlar ya şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ulan bu insanlar ne yapıyor da sen saldırıyorsun ya... yol açlışmasıymış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 lan zorla anarşist yapacaklar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bi çıtır anarşistliğe sempati duyuyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Bir sonraki iç işleri bakanı bu vali işte. Hep aynı laflar adamlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Anadolu yakasından nasıl ulaşacağız oraya? hangi yol açık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Samanyolu Haber'in polise saldıran teröristleri, https://www.facebook.com/photo.php?v=162321297273284&set=vb.183965248348904&type=2&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Phoenixlin said: http://sozcu.com.tr/2013/gunun-icinden/unlu-gazeteciden-sinkafli-kufur.html ee tweet atıo da nıe bi resim video eklememiş. at yalanı s.. inananı habercilik devam edio twitter da benım arkadaşlar da plastik mermiye kafa attı kolu koptu die tweet atsan milyon retweet gelir suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://tv.haberturk.com/gundem/video/taksime-topcu-kislasi-yapilacak-mi/88354 şurdaki erdoğan ın açıklamasını youtube a yukleneblir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bende çıkıyorum evden. bakalım izmirde ne olacak. ben çok sinirliyim yalnız uyumadım bide. hadi gazamız mübarek. telefon melefon almıyorum yanıma. hadi bakalım orrspu çocukları kadına çocuğa yaşlıya vurup karşılık almamak kolay. birsürü tanıdığım insan gidiyor bugün izmirdeki olaya. asıl birçok insanı bir olay esnasında kurtarmaya çalışmaya gidiyorum az görmedim bugün çarşı'nın yaptıklarını. ne beşiktaşlıyım ne bişey ben ilk kez bu kadar delikanlı bir grup gördüm ve streamlerden kesik kesik videolardan. neler yaptı adamlar. kalkanlı polislerin aralarına girip yere düşenleri mi kaldırmadılar hat oluşturup kadınları mı korumadılar. helal olsun lan çarşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bir şekilde bu görüntülerin televizyona ulaşması lazım az önce bakkalla konuşurken muhabbeti taksim'e filan getirdim, her şeyden haberi olan adamın bundan haberi yok. çünkü televizyonlarda hiçbir şey yok, bakkalda da internet yok. eşiyle böyle gözlerini belerte belerte baktılar ben taksim şöyle oldu böyle oldu ortalık savaş alanına döndü deyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 valinin kafasında +3 +5 diye ak puanlar yükseliyo sürekli. maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 LathspeLL said: Anadolu yakasından nasıl ulaşacağız oraya? hangi yol açık? haberleselim bir sekilde, ben mecburen anadolu yakasina geciyorum su an eve ugramam lazim. hemen cikarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Saat 17.30 itibariyle NTVde Sanat Kenti Mardin, CNN TÜRKte Doğalgaz Rezervleri, Habertürkte ise Mavi Marmara baskını, TRGT Haberde Abant İzzet Baysal Üniversitesi tanıtımı, Samanyolu Haberde Türkmenbaşının Cumhurbaşkanı Abdullah Güle hediye ettiği at, TRT Türkte Bosna haberleri, Kanal 24te YÖK tartışması üzerine programlar yayınlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://www.medyanindibi.com/wp-content/uploads/2013/05/geziparki_yurutmeyidurdurma.jpeg istanbul 6. idare mahkemesi yürütmenin durdurulmasına karar verdi. bu saatten sonra oraya bir adet kürek dahi giremez. eğer esas karar işlemin iptali yönünde çıkarsa recep fena sıçtı demektir. tabi yeni bir kararname ya da başka bir hede çıkartana dek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 medyada olmasa da sanal dunyada buyuk yankı buldu gezi parkindaki akil insanlar aynen devam durmak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bir kez daha gururluyum marmarisli olarak.. belediyeye yıllık 1.000.000 tl kira geliri olan yeri yıkmak herkesin harcı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/383512_602364839787275_226841486_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 oha biliyorum o tansaşı. iyi olmuş, yeşil alan olmasa da meydan açık alan açmak falan önemli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 EVIL_DeaD said: https://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/p480x480/971728_587560864621376_399856313_n.jpg Bu ne lan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Yunanistan kadar olamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bu kız cidden öldümü ? kan içerir bakmayın isterseniz https://pbs.twimg.com/media/BLmgsC9CEAAyY2q.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bu polisler madımak katliamcilarinin talebeleri heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 alıntı bugün öğlen taksim'deki oturma eylemindeydim. şu an eve geldim, iyiyim. ama lütfen herkese anlatın. bizi dağıtmaya değil öldürmeye çalıştılar. tomalar gaz ve su sıkmaya başladığında murat'la beraber otobüs duraklarına doğru koştuk. hesabımıza göre biraz koştuktan sonra gazdan kurtulacaktık. ama polis kaçış yönümüzden bir kere daha gaz attı ve çıkış yolumuz kalmadı. tekrar söylüyorum AMAÇLARI BİZİ DAĞITMAK DEĞİL ORADA SIKIŞTIRIP ÖLDÜRMEKTİ. kısa süre içinde nefesim tıkandı, kusmaya başladım ve daha fazla koşamadım. daha kötüsü kaçış yönümüzün kapandığını görünce umudumu kaybettim. murat çantadan su çıkarıp yüzümü yıkarken direnişçilerden bir kız gelip yüzüme ve ağzıma talcidli su sıktı. o sırada şansımıza rüzgar döndü ve biz bir basın aracının arkasında biraz soluklanabildik. küçük bir grupla beraber gümüşsuyu yönüne kaçtık. sakinleşmeye çalışırken toma tekrar gazla üzerimize geldi ve arka sokaklara sığınmak zorunda kaldık. orada biraz su içecekken çevik kuvvetin bu kez coplarla üzerimize geldiğini fark ettik ve tekrar kaçmaya başladık. ara sokaklardan divan otel civarına çıkana kadar da sakinleşemedik. ben bugün cop yemedim, ama tarlabaşı altgeçitte suratı copla paramparça edilmiş bir genç gördük. lütfen bugün bir şekilde taksim'e gidin! tekrar söylüyorum devlet, başbakanın emri ve polis yoluyla HEPİMİZİ ÖLDÜRMEYE ÇALIŞTI!! LÜTFEN TAKSİM'E GİDİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar