ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://i.imgur.com/mHB2Xnm.jpg Hayır trol degil ciddi. Bu arada o maskenin yapımını gösteriyordu dün birisi videosu vardı unuttum simdi kim oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Parkın yıkılıp yıkılmaması, Akp'nin oy oranı bence ikincil derecede önemli. Sonuçta insanlar haksız olduklarını düşündükleri bir konuda toplanıp tepki gösteriyorlar, idare de akıl çerçevesinde değil; inatla hareket ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 şu tweet "fikir" değil bildiğin "inanç" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ya ciddiler var hatta öle bi mv var nese ki 3-5 pleb böyle. ufak tefek insanlar. anca mide bulandırıyorlar. bu arada rte lütfi kırdarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BLk9E32CIAEJ6r2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Sivil darbe valla ya, adamlar ben yaptım oldu'nun 1 kademe üstüne geçtiler artık. Milliyette adamın tekine su sıkıyorlar adam takla atıp kafasını çarpıp bayılıyor, millet yardım etmek için toplanıyor onlarada su sıkıyor adamlar. Nasıl bir hale gelmişiz biz ya vicdan felanda kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ölü oldugu kesınlestı ordakı arkadasla konustuk ozel plakalı arac naası teslım almıs morgdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 kalp krizi diyorlar ona. kimse neden öldüğünü doğrulayamamış daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Bu iğrençliği "100 ağaç kesicez 1000 tane dikiceğiz" vs gibi savunan birileri var mı? yoksa "yaptık olacak"la mı yetiniliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 6 saat kaldı @trias var hocam olmazmı bitaneside "seks yeri orası" dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 hayır çıkıyor esad kimyasal silah kullanıyor diyor, afedersiniz bu soktuğumun biber gazı oda parfumu mu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Darksun said: Sivil darbe valla ya, adamlar ben yaptım oldu'nun 1 kademe üstüne geçtiler artık. Milliyette adamın tekine su sıkıyorlar adam takla atıp kafasını çarpıp bayılıyor, millet yardım etmek için toplanıyor onlarada su sıkıyor adamlar. Nasıl bir hale gelmişiz biz ya vicdan felanda kalmamış. abi neyin siniri. üniformayı çıkarttığı zaman gerçekten mutlu bir insan olarak hayatına devam edebiliyor mu bu polis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Suark said: bitaneside "seks yeri orası" dedi keşke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 polishakları @polishaklari 7 dk Polise en üst makamdan emir geldi => ''Ne yaparsanız yapın, kararımızı verdik'' BU EMRİ YERİNE GETİRMEYEN POLİS, MESLEKTEN İHRAÇ edilecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Finklorpeyniri said: abi neyin siniri. üniformayı çıkarttığı zaman gerçekten mutlu bir insan olarak hayatına devam edebiliyor mu bu polis? Adamların yaptıkları iplerinde bile değil."Bana bir şey olmasın da gerisinin koy g.tüne." diyerek iş yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Suark said: polishakları @polishaklari 7 dk Polise en üst makamdan emir geldi => ''Ne yaparsanız yapın, kararımızı verdik'' BU EMRİ YERİNE GETİRMEYEN POLİS, MESLEKTEN İHRAÇ edilecektir Verilen emir TOMA'yla headshot çekip, gaz bombasıyla burun kırmak heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 BioHazarD said: milletvekiline nasil gaz sikip ceza yemiyo bu herifler? Ülkede hak, hukuk, adalet mi var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 oda ekstra şereflizlik tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://sozcu.com.tr/2013/gunun-icinden/carsinin-gursel-tekinden-istegi.html sequo hallet pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BLlHzQgCUAApqNX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Sağlam gaza gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=TkxJphOZdAk& kes bakalım , kes bakalım ağaçları kes bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Bir de alemin tek akıllısı olmak istemiyorum ama niye kimse cidden gaz maskesi alıp gitmiyor böyle eylemlere falan? Dükkan olarak nerdedir, nasıl satılır, satılırken bir prosedürü var mıdır bilmiyorum da internetten şöyle bir baktım gittigidiyorda falan 50 liraya satılıyor maske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 var arada maskeyle giden de bilmiyor heralde herkes nerden alınır vs. fotolarda görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar