Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksim Gezi Parkı Yıkımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Parkın yıkılıp yıkılmaması, Akp'nin oy oranı bence ikincil derecede önemli. Sonuçta insanlar haksız olduklarını düşündükleri bir konuda toplanıp tepki gösteriyorlar, idare de akıl çerçevesinde değil; inatla hareket ediyor.
Mesaj tarihi:
Sivil darbe valla ya, adamlar ben yaptım oldu'nun 1 kademe üstüne geçtiler artık. Milliyette adamın tekine su sıkıyorlar adam takla atıp kafasını çarpıp bayılıyor, millet yardım etmek için toplanıyor onlarada su sıkıyor adamlar. Nasıl bir hale gelmişiz biz ya vicdan felanda kalmamış.
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Sivil darbe valla ya, adamlar ben yaptım oldu'nun 1 kademe üstüne geçtiler artık. Milliyette adamın tekine su sıkıyorlar adam takla atıp kafasını çarpıp bayılıyor, millet yardım etmek için toplanıyor onlarada su sıkıyor adamlar. Nasıl bir hale gelmişiz biz ya vicdan felanda kalmamış.

abi neyin siniri. üniformayı çıkarttığı zaman gerçekten mutlu bir insan olarak hayatına devam edebiliyor mu bu polis?
Mesaj tarihi:
polishakları ‏@polishaklari 7 dk

Polise en üst makamdan emir geldi => ''Ne yaparsanız yapın, kararımızı verdik'' BU EMRİ YERİNE GETİRMEYEN POLİS, MESLEKTEN İHRAÇ edilecektir
Mesaj tarihi:
Finklorpeyniri said:

abi neyin siniri. üniformayı çıkarttığı zaman gerçekten mutlu bir insan olarak hayatına devam edebiliyor mu bu polis?

Adamların yaptıkları iplerinde bile değil."Bana bir şey olmasın da gerisinin koy g.tüne." diyerek iş yapıyorlar.
Mesaj tarihi:
Suark said:

polishakları ‏@polishaklari 7 dk

Polise en üst makamdan emir geldi => ''Ne yaparsanız yapın, kararımızı verdik'' BU EMRİ YERİNE GETİRMEYEN POLİS, MESLEKTEN İHRAÇ edilecektir

Verilen emir TOMA'yla headshot çekip, gaz bombasıyla burun kırmak heralde.
Mesaj tarihi:
Bir de alemin tek akıllısı olmak istemiyorum ama niye kimse cidden gaz maskesi alıp gitmiyor böyle eylemlere falan? Dükkan olarak nerdedir, nasıl satılır, satılırken bir prosedürü var mıdır bilmiyorum da internetten şöyle bir baktım gittigidiyorda falan 50 liraya satılıyor maske.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...