Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Yillardir kullanirim, ilk kez bu gun bir hediye aldim, Pandora'dan 30TL hediye ceki. Var mi hediye alan bunlardan hic? Haftada en asagi bir kere kullaniyorum 4-5 yildir, anca geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bimeksten 25 tl gelmişti bikere. çok sonra farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 acildigindan beri haftanin 7gunu kullaniyorum bibok cikmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bir kere çıksın diye en yüksek yüzdeli olanı seçmiştim, sirius pırlantı idi sanırım yüzde 70 diyordu kazanma sansı sonra çıktı gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ben de aldim bi defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 2 hafta falan önce kaptıydım aynısını. başıma şöyle birşey geldi: 20 liralık kitabı koydum sepete. check outta kabul etmedi, çekin kabul edilmesi için ürünün 30tl üzeri olması lazım dedi. eyvallah dedim. başka birşey aldım 35 liralık. e-posta geldi sipariş onaylandı diye. aradan 3-4 gün geçti haftasonu falan. bugün kargo takibi yapayım diye siparişlerime girdim. sistemlerinde ilk siparişi kabul etmiş ve 20 liralık kitabı almışım gibi gözüküyor. sipariş no bile aynı. aradım söyledim böyle böyle, dediler kargoyu iade edin, bir de size gelen postayı bize atın, doğrusunu yollarız. artık yeni sistemleri mi buglı yoksa insan hatası mı bilemicem de, pandora.com.tr'den alışveriş yaparken aklınızda olsun, kontrol edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Rahatca aldim ben simdi, postasinda Yemeksepeti'nin Pandira'yi arayip aktive edin diyormus ama yapmadim hic, calisti. Sunu aldim: https://yeni.pandora.com.tr/urun/his-dark-materials-northern-light-subtle-knife-and-amber/247839 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 goldbaren kapıyor çünkü bütün hediyeleri. boşuna beklemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 hep dandirik seyler cikti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 4 tane hediye kazandım 2008'den beri. 1 tanesi baya böyle coctail seti falandı markası neydi hatırlayamadım şimdi. mainstream olduğundan beri çekişe tıklamıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ben hiç almamıştım... Ama Mayhem muhtelemen çok almıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 GERGE said: Rahatca aldim ben simdi, postasinda Yemeksepeti'nin Pandira'yi arayip aktive edin diyormus ama yapmadim hic, calisti. Sunu aldim: https://yeni.pandora.com.tr/urun/his-dark-materials-northern-light-subtle-knife-and-amber/247839 güle güle oku. ben aradığımda aktivasyona gerek yok dediler sdfsd. en kral hediye bilyonerde TL veriyordu direkt, o dünyanın en iyi hediyesiydi işte. 10 mu 20 mi ne veriyordu. sonra onu 120 liraya mı ne çıkarmıştım. sonra kaybettim hepsini tabii sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Benim hatun bayaaa şanslı bu yemeksepeti şeysinde. Daybuyday'den 4 defa 20 liralik hediye çeki ile bfit'ten 2 defa 50 liralık hediye çeki kazandı. Ben babayı kazandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 lt sezardan 40 tl aldım sanırım geçenlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 2 kere teknosadan 50tl lik aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 her seferinde teknosayı işaretliyorum ben. bazen de işsiz gibi tüm listeye bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 sürekli idefixi işaretliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Tebrikler... Yemeksepeti.com üzerinden sipariş vererek www.siberalem.com sitesinden 1 aylık Gold Üyelik kazandınız. Gold üyeliğiniz, www.siberalem.com yetkilileri tarafından başlatılacaktır. En kısa süre içerisinde, yetkililer, sizinle irtibat kuracaklardır. * Hediyenizi 3 ay içerisinde kullanabilirsiniz. * Yemeksepeti.com hediye çalışmasını önceden haber vermeksizin geri çekme hakkını saklı tutar. Sonlandırılmış hediye ile ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin [email protected] 0 212 359 18 59 Yemeksepeti Kullanıcı İlişkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Çok çıktı bana günde 7-8 sipariş veriliyor benim hesaptan bazen ama o listedeki şeyler çok kolpa gereklişeylerden en son kazandım bişiler sadece figürde geçerliymiş posterbookta kullanırım diye güzel gözüktü adamların websitesinde fiyat yoktu bide lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bu konuda yemeksepetine çok kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ben hep idefix'i işaretliyorum ama henüz hiç çıkmadı. çıkınca mail mi atıyorlar? kullanmadığım mail adresini kullanıyorum yemeksepetinde ama kontrol ettim demin de çıkmamış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 6 yıl boyunca her gün en az 2 kere sipariş veriyordum ve babayı aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 kaç senedir deniyorum. bir bok çıkmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Yıllardır Senn kulaklık ve TeknoSa çek zorluyorum ben daha alamadım. Ama 2 sene evvel falan yakın bir arkadaşım Chili's'te (o zamanlar açıktı) 100 TL'lik mi ne yemek kazanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 gelin siberaleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar