fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Sparkcaster said: askerden terör yüzünden kaçılmıyor. Askerliği doğuda yapayım diye isteyen birçok kişi görürdüm askerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Tarumar said: tankçı veya bahriyeli olacaksam koşarak giderim ama komutanların ayakçısı olacaksam direk retçiyim. uşaklık yapmayı seven varsa gitsin yapsın beni ilgilendirmiyor. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Joker said: üni mezunu retçiler öğretmen olarak çalışsa çok güzel olur bence. bilgisayar mühendisleri bilgisayar öğretsin. inş mühendisleri usta yetiştirsin. ziraat mühendisleride çiftçilere ders versin. gibi gibi.. dis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Adamın teki 4. Murat'dan 2. Mahmutluğa terfi edecek diye kormuyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Joker said: üni mezunu retçiler öğretmen olarak çalışsa çok güzel olur bence. bilgisayar mühendisleri bilgisayar öğretsin. inş mühendisleri usta yetiştirsin. ziraat mühendisleride çiftçilere ders versin. gibi gibi.. Bu iyi hoş gibi görnüyorda. Günlük yaşamda garsonsun atıyorum. Sana garsonluk veriyorlar. Özellikle paşalara falan servis yapacaksan ......(Halkı askerlikten soğutmak diye tırstım) Askerde garsonluk yapan birisi yazsın. Ben nöbetçi olduğum için m onların yaşadıkları yanında diz çöker http://eksisozluk.com/65-bin-askerin-garsonluk-yapmasi--2551918 ...............benim bir görevim de cumaları barmenlik yapmaktı çünk içki içmediğim için bana emanet ediliyordu içkiler (yeni rakı, bira, kavaklıdere, çankaya, viskiler vs...). ve tüm bu içkiler beleşti. tahsisat'tan karşılanıyordu. türkçesi halkın parası. ilerleyen saatlerde rütbelilerin kaprisleri daha da artıyordu. buzum eksik, şarabım beyaz değil kırmızı olacak, biramı soğut getir pezevenk gibi ifadeler kulağımıza geliyordu arada da kenarı çekilip tokatlanan askerler. ..................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Lectre said: Marquezetto said: zorunlu askerligi kaldirsinlar vicdanla micdanla ugrasacaklarina e o zamanda paralı askerliğin önü açılacak, sonra maaş vermek zorunda kalacaklar, sonra olmaz ahah. gecsinler proya kuculsun ordu versinler maas bi bok olmaz raad raad verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Akp nin bu kadar oy almasının sebeplerinden birisi askerle uğraşmasıdır. Askerde kıl olduğum tiplerle uğraştıklarını görünce akp ye sempatim artmıyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ben topçu olarak yaptım, m52t nişancısıydım. kısa dönemlerin gitmesini tavsiye ederim gerçekten çok farklı bir deneyim. ben en anti-militarist takılan adamlardan biriydim, askerde çok büyük erdemler öğrendim. rezil, rüsva idi fakat öğreticiydi. ps. ülkemizin "gerçek yüzünü" ve "gerçek halkını" en iyi tanıyacağınız yerde askerliktir. özellikle istanbul, ankara, izmir ve antalya gibi bölgelerde doğup, büyümüş insanlar için söylüyorum bunu. askere gitmeden önce akp nasıl hükümete geliyor, nasıl seçilebiliyor diye dövünürdüm, askerden döndükten sonra "ben azınlığım, akp bu milletin efendisidir" dedim ve geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Zengini daha da zengin, halkı koyun, eden partiyi biz niye sevmiyoz anlamıyom. Tabi azınlığız! Anlamak için askere gitmeye gerek yok :) . Bilgisayarın var ülkenin 1/4'ü sahip buna. Kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 HER TURK ASKER DOGAR Gerisi teferruat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emmioglu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=NqhE3xo7xpc uv ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Hani zengindi lan bu rapçi zımbırtısı pit10 adam kendiyle çelişiyor ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 fenn said: Joker said: üni mezunu retçiler öğretmen olarak çalışsa çok güzel olur bence. bilgisayar mühendisleri bilgisayar öğretsin. inş mühendisleri usta yetiştirsin. ziraat mühendisleride çiftçilere ders versin. gibi gibi.. Bu iyi hoş gibi görnüyorda. Günlük yaşamda garsonsun atıyorum. Sana garsonluk veriyorlar. Özellikle paşalara falan servis yapacaksan ......(Halkı askerlikten soğutmak diye tırstım) Askerde garsonluk yapan birisi yazsın. Ben nöbetçi olduğum için m onların yaşadıkları yanında diz çöker http://eksisozluk.com/65-bin-askerin-garsonluk-yapmasi--2551918 ...............benim bir görevim de cumaları barmenlik yapmaktı çünk içki içmediğim için bana emanet ediliyordu içkiler (yeni rakı, bira, kavaklıdere, çankaya, viskiler vs...). ve tüm bu içkiler beleşti. tahsisat'tan karşılanıyordu. türkçesi halkın parası. ilerleyen saatlerde rütbelilerin kaprisleri daha da artıyordu. buzum eksik, şarabım beyaz değil kırmızı olacak, biramı soğut getir pezevenk gibi ifadeler kulağımıza geliyordu arada da kenarı çekilip tokatlanan askerler. ..................... ya fi tarihi ya da yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Absolut said: HER TURK ASKER DOGAR Gerisi teferruat Ben SWAT doğmuşum. Tatar kökenli olmaktan zaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Noyzura said: ben gataya gidip burnumdan derin ama sessiz bir nefes alıp tutku enerjimi serbest bırakınca herkes bir hoş oldu ve bana psikoseksüel bozukluk raporu verdiler. Savaşta ve barışta askerlikten muafım. Pembe tezkere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 asdfasdfq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Joker said: üni mezunu retçiler öğretmen olarak çalışsa çok güzel olur bence. bilgisayar mühendisleri bilgisayar öğretsin. inş mühendisleri usta yetiştirsin. ziraat mühendisleride çiftçilere ders versin. gibi gibi.. Lise seviyesinde öğretmenlik tamam da, yeni mezun ve iş deneyimi olmayan herhangi bir mühendis ne usta ne de çiftçiye ders verebilir. Doktorluk gibi okurken öğrenmeye yönelikbi yapı yok. Askerlik yerine özellikle doğu ağırlıklı zorunlu hizmete sonuna kadar katılıyorum tabi, ama işin alt yapısı ve gelen "acemilerin" ne yapacağının hazır olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Joker said: üni mezunu retçiler öğretmen olarak çalışsa çok güzel olur bence. bilgisayar mühendisleri bilgisayar öğretsin. inş mühendisleri usta yetiştirsin. ziraat mühendisleride çiftçilere ders versin. gibi gibi.. kadro olmadığı için atanamayan bi tabur öğretmen varken verdiğin öneri efsane yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 vicdani red cikmaz da secimlerden sonra askerlik 12/4 ay'a dusecek. gidecek varsa beklesin az. Absolut said: HER TURK ASKER DOGAR yürü be başgan, kim tutar seni. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 seçimler ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Aluriel said: Joker said: üni mezunu retçiler öğretmen olarak çalışsa çok güzel olur bence. bilgisayar mühendisleri bilgisayar öğretsin. inş mühendisleri usta yetiştirsin. ziraat mühendisleride çiftçilere ders versin. gibi gibi.. kadro olmadığı için atanamayan bi tabur öğretmen varken verdiğin öneri efsane yalnız. işte okumayı yarıda kesince böyle oluyor. okul öğretmenimi olsunlar diyorum, Köy Enstitüleri kafasında kurslar şeklinde işler sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 SeaGle said: Noyzura said: ben gataya gidip burnumdan derin ama sessiz bir nefes alıp tutku enerjimi serbest bırakınca herkes bir hoş oldu ve bana psikoseksüel bozukluk raporu verdiler. Savaşta ve barışta askerlikten muafım. Pembe tezkere? gül pembe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Lan 2014 eylul de 29 bitiyor.O zamana kadar bir seyler yaparlarsa oyum akp ye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Neymiş olay? Kolpaya benziyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar