arkimod Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Oyunun kahramanı bi gümrük memuru belgeleri kontrol ediyosunuz(yup!?) geçensene bu adamın yaptığı bi oyunu oynamıştım manşetleri yazıyodun bi gazetede baya farklı bi oyundu,bunuda steam greenlight'ta gördüm hemen bi deneyeyim dedim said: Your job as immigration inspector is to control the flow of people entering the Arstotzkan side of Grestin from Kolechia. Among the throngs of immigrants and visitors looking for work are hidden smugglers, spies, and terrorists. Using only the documents provided by travelers and the Ministry of Admission's primitive inspect, search, and fingerprint systems you must decide who can enter Arstotzka and who will be turned away or arrested. Betada şu an sitesi:http://dukope.com/ oyun içi bi kare: http://indiegames.com/papers%20please%202.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 memur oyunu. mukemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Oyun çok güzel, müzikleri de öyle http://www.youtube.com/watch?v=_QP5X6fcukM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 demosu hoş ama öle kazanılan felan bi oyun değil eaeahueha hep kaybetmeye mahkumsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Rusvet yiyebiliyoz mu benim memurum isini bilir hesabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Ya iyi hoş da adam gibi bi font koysalar şu oyunlara? Retro ruhu güzel bi şey ama sene 2013, bu okunmayan acaip fontları kullanmanızı gerektiren hiçbi şey yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ya arkadaş ben manyak mıyım ki gerçek hayatta sıkılarak yapacağım bir işi oyun diye oynayayım.oyunlarda fantastik öğeler ağırlıklı olmalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 "Tatar Ramazan" said: Rusvet yiyebiliyoz mu benim memurum isini bilir hesabi YİYOSUN ABİ EAUHEAUHU smugglerlar var eger gecmelerine izinv erirsen para veriyolar sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 çok zor la beta diye oyun bitmese çoluk çocuk ölüyodu evde açlıktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 biriyle daha birleşip yaptığı oyun da garipmiş, mightier, linki var sayfasında. puzzleları printerdan çıkarıp çizip scan ederek falan çözüyosun eğlenceliymiş sdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 sigara molası verebiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Kojiroh said: Ya iyi hoş da adam gibi bi font koysalar şu oyunlara? Retro ruhu güzel bi şey ama sene 2013, bu okunmayan acaip fontları kullanmanızı gerektiren hiçbi şey yok ortada. Gayet güzel, nesini beğenmedin? Eski DOS oyunlarına benzetmişler, font da ona uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Okunmuyo ki, nesi güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 OKUMAK İSTİYORSAN KİTAP OKU B)-B)-B)-B)-B)-B)-B)-B)-B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ooo aklıma ilk Medal of Honor geldi bak.. - IHRE PAPIEREN BITTE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 şakirt ne biliyim badem bıyık classı olsa.. günde 5 vakit+cuma günleri cuma namazına gidip,işden kaytarma olayı varsa tutar müşteri portföyünü genişletir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 hemen bitti ya sevmiştim, iş olsa çekilmez oyunu olunca oynadım valla sdfjhsdf beyaz kadın ticaretine engel olmak, devamlı sahte ve eksik belgelerle gelen tip, belgesi eksik kadına kocasının yanına gitsin diye müsade etmek falan güzel noktalar sfdg kolechianların çıplak fotolarını çekerken içim acıdı ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 quixef said: ooo aklıma ilk Medal of Honor geldi bak.. - IHRE PAPIEREN BITTE! ahah, aynen. operation torch campaigninde bir yere baskına gidiyorduk sanırım gece, kamyonda. di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Saeros said: OKUMAK İSTİYORSAN KİTAP OKU B)-B)-B)-B)-B)-B)-B)-B)-B)- http://i.imgur.com/aXnE0cc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Steam'e 9.99$ ile giriş yapmış =P Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 şu oyun baya baya 1 dolarlık oyun ya mesela. emek açısından bile düşününce pek bişi bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 0.09$ lık oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 0.02, bi humble bundleda bendeki tüm oyunlar varsa tam 2 cent veriyorum sdfghjklş. fazla bile gerçi benim durumumda, oyunların hepsi var üstüne para verioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 korsan indirsem kotayı kurtarmıcak o zaman lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Saeros said: OKUMAK İSTİYORSAN KİTAP OKU B)-B)-B)-B)-B)-B)-B)-B)-B)- ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar