Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Almayin bunu, kesinlikle almayin. Ucuncu kullanisim bugun, her seferinde korkunc gozlerim yandi. Ilk seferinde yikarken acmisimdir, kaza olmustur filan dedim, gectim. Ikinci seferde yine olunca bir huylandim, ucuncu seferden sonra kontrollu deney yaptim. Icinde ne var bilmiyorum ama buharlasiyor, kafama yaklastirmadan sadece sicak suyu acip, buhari doldurup, oyle ellerimi-kollarimi filan yikadim 4-5 dakika kadar, yavasca gozlerim yanmaya basladi. Ne bu?!?!?! Reklamlarina kanip, erkek sampuani diye almayin meredi. Bu iste aldigim sey: http://www.clear.com.tr/_img/p/clear-men-sac-dokulmesine-karsi-etkin-savunma-big.png Tek dogru yaptigi sey kepek olayi, kalmadi cidden. Rage'e girdim resmen, birazdan cikinda con filan dusecek yani. Yaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 head & shoulders elinden öper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 kepeği silip atıyorsa kesin alırım. head&shoulders falan yalan kepeği teşvik ediyor gibi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 thoreal iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 hakket kepeğe çözümse alayım denyim ya http://img190.imageshack.us/img190/4229/1098k.jpg gittim bunu aldım eczaneden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chibet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Duş aldığın yer jakuzi,kabiin vs ise kapılarını öyle bıcı bıcı yap Sıl zevki kapalı alanda böyle bütün vücudu yskıyor cehennemi bir his mmmm Bende kullanıyorumda mentollü acı verici ama süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Kepegi atti valla, gozlerimi de atti ama. Hala aciyor lan. 25 dakika oldu cikali. Kepegi yakiyor bu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 abi bu clearın mentollü şampuanları var onlardan olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 senin nasıl bir saçın var bilemedim ama head & shoulders kepek yapması enteresanmış. acaba şampuan değiştirdikten sonra cilt tepki vermiş olabilir mi? devamını getirdin mi yoksa değiştirdikten sonra kepek olunca bıraktın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chibet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 O zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Bu mentholsuz, resmini koydum iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 mentollu olan bu: http://www.clear.com.tr/_img/p/clear-men-cool-sport-menthol-big.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bi dakika ya ben mi yanlis anladim sampuan gozlerini yakiyor oyle mi? ve sampuan gozlerini yaktigi icin almayin diyorsun dogru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Goze degmeden yaktigi icin. Yanlis anlamissin, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 göze temas etmeden yaktı diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bahsettiği yanma öyle gözüne şampuan kaçıp yanma değil yalnız çok ciddi göz yakıyor 25-30dakka falan full kızarık göz ve acıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 gözüne sürmediğin şampuan gözünü yakmaz fistancığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 işte bunlar hep kimyasal !! dogal kullanın abi yanmasın gözleriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 dalin bebe al abi gözün yanıyorsa.... senelerdir clear kullanıyorum. kepeği yok etme konusundaki en etkin şampuan da budur evet. diğerleri hep yalan dolan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yakar arada kimyasal ürünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 doğal değilde geçen bişey aldım böyle 3ü bi arada şampuan aldım şampuan tıraş ve duş jeli bi arada tam procrastination caplendi siyah yeşil bişeydi ismini bile hatırlamıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bingildak said: senin nasıl bir saçın var bilemedim ama head & shoulders kepek yapması enteresanmış. acaba şampuan değiştirdikten sonra cilt tepki vermiş olabilir mi? devamını getirdin mi yoksa değiştirdikten sonra kepek olunca bıraktın mı?Benim zaten kepeğim vardı, kepeğe karşı etkili H&S aldım. Değişiklik yok aynen devam. Hatta arttı gibi. Daha önce pantene, syoss falan denedim kepeğe çözüm olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 zEYTİNYAĞI SABUNU KULLANIN Caps pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 pis kokuyor o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 dünyanın kralı keller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar