KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 sinirden elim ayağım dolaştı birbirine bu nasıl bir orospu çocukluğudur bilemedim varmıdır bunlara yapabileceğimiz bir işlem şikayet dava gidip dövme falan gibi ? http://webtv.hurriyet.com.tr/2/49652/0/1/vahset-bir-de-utanmadan-kameraya-aldilar.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 başka nasıl eğitim verdiklerini düşünüyordunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 sen böyle bilmiş mesaj atana kadar ben herşeyi tozpembe düşünüyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bunları görünce içimdeki canavar ortaya çıkıyor ya. bildiğin onları canlı canlı yakıp izlemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bu yüzden köpeğimi asla eğitmedim. kafasına göre takılıyor. Kafası atarsa bana da giderleniyor falan . atara atar takılıyoruz. o bana saldırmadıkça ben de ona saldırmıyorum. bi kere kavga ettik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Sonra cocuk parcalayan kopek habri olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 trip de atıyor musun arada köpeğine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 sözcü gazetesinin internet sitesi bu videoyu; "bu videoda sadece 1 adet hayvan var" diye vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 çocuktan sonra en çok dayak yiyen şey köpek abi. comfort zone'unuzdan azcık çıkın da bakın zaten. şu videoda vurduğu 2 tokat ne ki yani, sokaklarda taşlıyorlar hayvanları hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 şerefsiz herifler ya. umarım pitbulllar tarafından taşakları parcalanır yavsağın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Küfür kullanmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ayıp lan anamız bacımız okuyo burayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Bu adamı alacaksın bir güzel döveceksin, ağzını burnunu kırıp geri göndereceksin. Kendisine karşı koymayan köpeği bulmuş hiç düşünmeden dövüyor. "Bir ton dayak attım susmadı" diyor. E salak gerizekalı beyinsiz, sen vurdukça acı çekiyor o yüzden inliyor. Bunu bile anlayamayan kişilere köpek vermeyeceksin. Sonra böyle rezalet piçlikler yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Noyzura said: bu yüzden köpeğimi asla eğitmedim. kafasına göre takılıyor. Kafası atarsa bana da giderleniyor falan . atara atar takılıyoruz. o bana saldırmadıkça ben de ona saldırmıyorum. bi kere kavga ettik zaten. "Bu yüzden"? Köpek eğitimi böyle olmuyor ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Yahu bu ne ya dayanamadım kapattım cidden. Bu herifleri bi temiz döveceksin ya yok bunun başka yolu cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Yazık la adama ,hasta sanırım para toplayıp bir psikologa götürmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 adam hasta değil memleket insanının %60'ı böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Şiddet kötü bir şey, ama güçsüze, çaresize,kıstırılmışa uygulananı iyice can yakıyor. Doğru dürüst bir düzen, sistem olsa ve de bu özellikle hayvan ve çocuklara şiddet uygulayan psikopatlara gereken eğitim, tedavi, ceza her ne gerekiyorsa verilse diye düşünmek ne kadar ütopik görünüyor. Bu durumda bana düşen, elimden gelen ne yazık ki bunların insanlığının içine tükürmek oluyor. Allah belanızı versin, kahrolası pislik geri zekalılar. Sadece kendimi tatmin ettim biliyorum. Ülke ve dünyadaki adaletsizlikler konusunda bu denli çaresiz olmak çok iç acıtıcı... Ne yazık!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bu pazar amaçsızca köpeğe tekme atan bir arkadaşımızı daha hastanelik ettim izmir karataşta. birkaç kişi daha bulsam çok acayip şeyler peşindeyim ama kimsenin götü kurtarmaya gelince hayvanı yemiyor işte. canlıya saygısı olmayana saygı yok. sonuna kadar yedikleri bütün dizleri dirsekleri kafaları hareket ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 eskiden napıyosun falan diyip durdurmaya önce konuşmaya çalışıyordum artık dümdüz gidip kafayı gömüyorum bu arada. hayvana vuran insanın alabileceği bütün darbeler müstehak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Finklorpeyniri said: bu pazar amaçsızca köpeğe tekme atan bir arkadaşımızı daha hastanelik ettim izmir karataşta. birkaç kişi daha bulsam çok acayip şeyler peşindeyim ama kimsenin götü kurtarmaya gelince hayvanı yemiyor işte. canlıya saygısı olmayana saygı yok. sonuna kadar yedikleri bütün dizleri dirsekleri kafaları hareket ediyorlar. izmirdeyim bende hayvanlara şiddet gösterene bizde şiddet gösteriyoruz adam lazım olursa ses edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Antalyalı patileri bekliyoruz bu konuda gidin bulun adamı dövün boşa atar kalbe zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Jaegerjaquez said: Finklorpeyniri said: bu pazar amaçsızca köpeğe tekme atan bir arkadaşımızı daha hastanelik ettim izmir karataşta. birkaç kişi daha bulsam çok acayip şeyler peşindeyim ama kimsenin götü kurtarmaya gelince hayvanı yemiyor işte. canlıya saygısı olmayana saygı yok. sonuna kadar yedikleri bütün dizleri dirsekleri kafaları hareket ediyorlar. izmirdeyim bende hayvanlara şiddet gösterene bizde şiddet gösteriyoruz adam lazım olursa ses edersin count me in.. üçümüz var ya izmirde estiririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 biz kopekle tekme tokat guresiyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 köpek eğitiminde en iyi yer http://www.vomshaman.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar