Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpek eğitim merkezi

KenshinHimura

Öne çıkan mesajlar

Bu adamı alacaksın bir güzel döveceksin, ağzını burnunu kırıp geri göndereceksin. Kendisine karşı koymayan köpeği bulmuş hiç düşünmeden dövüyor. "Bir ton dayak attım susmadı" diyor. E salak gerizekalı beyinsiz, sen vurdukça acı çekiyor o yüzden inliyor. Bunu bile anlayamayan kişilere köpek vermeyeceksin. Sonra böyle rezalet piçlikler yapıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Şiddet kötü bir şey, ama güçsüze, çaresize,kıstırılmışa uygulananı iyice can yakıyor. Doğru dürüst bir düzen, sistem olsa ve de bu özellikle hayvan ve çocuklara şiddet uygulayan psikopatlara gereken eğitim, tedavi, ceza her ne gerekiyorsa verilse diye düşünmek ne kadar ütopik görünüyor. Bu durumda bana düşen, elimden gelen ne yazık ki bunların insanlığının içine tükürmek oluyor. Allah belanızı versin, kahrolası pislik geri zekalılar. Sadece kendimi tatmin ettim biliyorum. Ülke ve dünyadaki adaletsizlikler konusunda bu denli çaresiz olmak çok iç acıtıcı... Ne yazık!...
Sosyal ağlarda paylaş

bu pazar amaçsızca köpeğe tekme atan bir arkadaşımızı daha hastanelik ettim izmir karataşta.

birkaç kişi daha bulsam çok acayip şeyler peşindeyim ama kimsenin götü kurtarmaya gelince hayvanı yemiyor işte.

canlıya saygısı olmayana saygı yok. sonuna kadar yedikleri bütün dizleri dirsekleri kafaları hareket ediyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Finklorpeyniri said:

bu pazar amaçsızca köpeğe tekme atan bir arkadaşımızı daha hastanelik ettim izmir karataşta.

birkaç kişi daha bulsam çok acayip şeyler peşindeyim ama kimsenin götü kurtarmaya gelince hayvanı yemiyor işte.

canlıya saygısı olmayana saygı yok. sonuna kadar yedikleri bütün dizleri dirsekleri kafaları hareket ediyorlar.

izmirdeyim bende hayvanlara şiddet gösterene bizde şiddet gösteriyoruz adam lazım olursa ses edersin
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

Finklorpeyniri said:

izmirdeyim bende hayvanlara şiddet gösterene bizde şiddet gösteriyoruz adam lazım olursa ses edersin

count me in..

üçümüz var ya izmirde estiririz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...