GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Benim manboobs olayını halledebilirsem yetecek bana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 manboobs erkekler üzerine salınmış bir lanettir gerçekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Man boobs hastalık haline gelebiliyor bu arada, aman diyim. Kalıyor öyle memişler gitmiyor sdfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 hastalık haline gelmiyor, östrojen yüzünden bi oluşum varsa ki genelde küçük yaşta kilo almaktan kaynaklanıyor ameliyat dışında çözümü yok çünkü orda meme dokusu oluşuyor, ergenlikten sonra kilo alarak ortaya çıkan bi manboobs varsa spor yaparak kurtulursun çünkü yağ dokusu oluyor sadece meme dokusu olmuyor(genelde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 yağlandıkça ostrojen artar. meme yanması ve kaşınma da varsa meme dokusu olsuuyo demektir. yağ hücrelerindeki aromataz enzimlerin fazlalığından mütevellit testosteron ostrojene dönüşüyor. bende 2 hafta sonra diete giricem , hedef 2.5 ayda 12 kilo yağ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 man boobs'un teşhisi nasıl konuluyor peki? kime gitmek lazım var mı yok mu kontrol için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Dün yapması gereken sertlikteki konuşmayı bugün yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 senko said: man boobs'un teşhisi nasıl konuluyor peki? kime gitmek lazım var mı yok mu kontrol için? kanka ben anlarım, doktora da gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 senko said: man boobs'un teşhisi nasıl konuluyor peki? kime gitmek lazım var mı yok mu kontrol için? ultrasonla bakılıyo %kaç yağ veya meme dokusu var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 hangi doktor bakıyor buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 memelog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 estetik cerrahı. jinekomastinin çözümü o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 var mi yok mu diye estetik cerraha mi gitmem lazim yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Google ne diyo abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Gümbet'e gittim 3 hafta önce,o ne abi 45 yaş üstü turistlerin çoğu bayanlardan daha memeli lol.Çok bira içmekten ostrojen hormonu çoğalıyo falan diyolar doğru herhalde.Spor yapmakla geçicek gibi gelmedi bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Alkol erkeğin düşmanıdır. Bira hele hem alkol değil hem östrojen deposu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Ayni zamanda B vitamini deposu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Bira memelere gider direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Herseyin fazlasi zarar. Ama bir bira bile icemeyeceksen o 8 pack in bi anlami yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Ya birayı tatlıyı vs i seviyorsanız tabiki yersiniz abi ama rutine bağlarsanız da o işte kaslar çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Soris sağlıklı yaşayacağım diye hayatın zevklerinden uzak durup bence sağlıksız yaşıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 içkinin nesi zevk abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 içki tamamen zevk meselesi ? zevk dışında bir işlevi varsa ya ben bilmiyorum yada içmeyin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 içki bayağı zevkli lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 İçki şeker tütün uyuşturucu bunların hiç biri keyif vermez adama. Sadece stresi bastıran sorunlardan kaçmanızı sağlayan şeyler ve sorundan kaçacağına sorunu çözmeni üzerine gitmeni odaklanmanı engelleyen şeyler. Hiçbirini kullanmıyorum. Tabi bu herkesin bir an da yapabileceği bir şey değil o yüzden anlıyorum insanların tepkisini. Ama şu da var mesela arkadaşlarınla bir yere gittin bak buranın tatlısı meşhur veya bir ülke geziyorsun meşhur yemekleri var adamların ama mesela şekeri yoğun. Ben bunu yemem tatlısı çok dersen salaksın ve hayatı kaçırıyorsun o ayrı mesela. Ama rutine bağlarsan yine salaksın o zamanda kendini zehirliyorsun. everything in moderation including moderation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar