reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 http://www.kickstarter.com/projects/780081407/bnm-filmim-my-movie-personal-film-factory?ref=home_location nereye açayım bilemedim sdf. Bi el atın beyler 0 backer lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Sen mi yapiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Yok alakam yok kickstarter senin ülkende böyle birşey var dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Para filan vermem o zaman, yoksa bir sembolik 1$ yollayacaktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 0 backers, hani kendi çevrelerinden birileri 3-5 atsaymış bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 kendi bile atamamış lan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 neyine el atıcam lan bunun utanmadan 12k euro istemişler bi de. borç batağında olsam şu trailer'dan 100 kat iyisini çekerim. 12k euro'yu toplasalar yiyip içip sıçacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 şuna para vereceğime gwindona para veririm en azından nazımız geçer sağında solunda bizi de gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Euro da değil sterlinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 şaka mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 hayır ayrıca kısa film çekmek için gerçekten bi bütçeye gerek yok 10 dakikalık back to the future çekmiyorsan. BÜTÇEM YOK ÇEKEMİYORUM DÖVLET BİZE BOHMİYİR :((((( diye ağlayanın zaten hevesi yoktur, kendine bahane üretmiştir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Buna para atacağıma gider selpak alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 telefonu kapatıyor,konuşmaya devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ben en çok aksan konusuna takıldım önündeki kağıttan okuyorsun bari biraz aksan kas oha lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 1 backer yok abi sembolik olsun diye biri gelip 1 pound atmamış. 3 lira niye atsın zaten. başka projeler var türkiyeden babalar gibi fundlanmış fazla fazla. pound ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ct303jG-FaI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Ben de bir kısa film projesi için kickstarter yoluna gitmeyi planlıyorum. Ne kadar başarı sağlayabilirim acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 mantıklıysa 5 bin dolar felan kaldırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 kickstarterda proje başlatabilmek için abd vatandaşı veya işte orada ikamet eden birisi falan olmak gerekmiyormuydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Amerika'da kuzenler var, onlar üzerinden oluşturmayı planlıyorum. Hikaye iyi denebilir, 6 yıldır kenarda duran bir polisiye, politik arka planı da var hafiften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 içinde cinsellik de olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 önceden bir denemen yoksa biraz zor para toplaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 1 pound atıp siftah yapayım dedim enpara kabul etmedi iyiki de etmemiş traileri şimdi izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 LathspeLL said: Amerika'da kuzenler var, onlar üzerinden oluşturmayı planlıyorum. Hikaye iyi denebilir, 6 yıldır kenarda duran bir polisiye, politik arka planı da var hafiften. illuminati de varsa robert langdon II olursun. yardir panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 aman abi bizim salak bişi yaptığını zanneden türkler öğrenmesin şu olayı... çöplüğe çevirirler ya bune abi bune !!! bune abi bune !!! bune abi bune !!! bune abi bune !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar