Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life 13- 18 haziran İzmir

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Noyzura said:

sen bana bi 'dolu' gelsene. ben hem genetik zooloji kastım at gibi bir yandan nlp eğitimi veriyorum şirketlere. neuro linguistik programming BOOYASHAKA. (ki onuda çarpıttım pozitif bilimin kabul etmediği tatava kısmını komple çıkardım)

bahsettiğin enerjidir bilmemnedir birçok şeyi ben sana çok kapsamlı bir şekilde anlatabilirim merak ediyosan bilimsel boyutunu en azından. ne olduğunu bilirsin daha iyi kullanırsın.

inanılmaz zıttım bir adamsın gerçekten. ama oturup tüttürsek falan baya eğlenceli olur ya. haftaya finallerim başlıyor hemen bu ara gelmen lazım vaktin varsa.

xunn'u çok seviyodun sor xunn'a beni nasıl bir herif olduğumu anlatsın yıllardır tanıyor beni. korkacak çekinecek bir durum yok. herhangi bir oyun moyun falanda yok ben ellerimle sarıp xunna vermişliğim var. hani baya neutral bir insanım aslında bu kadar forumda sağa sola sataşmama rağmen.

kısa bir not düşmeden geçemeyeceğim brou'nun yazdıklarının tamamı gerçek olsaydı seni daha çok severdim gerçekten. ama bu halam büyücüdür yok efendim karaçay falan lütfen şimdi eşşek kadar adamlarız düzgün düzgün muhabbet edelim istiyorum.

bide ilginç gelmiyorsun bana ama sebebi ne olursa olsun garip bir herifsin gerçekten. ister ilgi çekmek olsun ister kendi olmak olsun nolursa olsun yani farketmez yok efendim başarısızmış yok efendim bilmemneymiş zerre penisimde değil. garip adam iyidir. çeşitlilik iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bende bir haftadır falan ne zaman asansörün oradan geçsem şu adamın telefonunu alsamda bi iki bişey sarıp getirsem birlikte tüttürsek güzel şeyler konuşuruz ve hatta ilginç olur diye düşünüyordum. Hazır bilim adamı bulmuşkende nasiplenirim böyle quest loglarımda yeni ampüller yakar bu adam diye ciddi ciddi düşünüyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

pff, herkes 'enteresan değilsin, benim senden daha marjinal arkadaşlarım da var' moduna girmiş. sanki sokağa çıkınca böyle herifler dolu emminneğ. herif değişik bi tip, ve değişiklik, çeşitlilik iyidir. halkın vizyonunu artırır, hoşgörüsünü artırır. böyle tipler de var lo derler.

ha ben albümü inceleyince uyuşturucu bağımlısı insanlar gördüm ciddi ciddi. bir tane güzel kız, ya da yakışıklı adam yok, sağlıklı insan yok yani. bana gelmez, ama herif enteresan. şahsen ben okuyorum. bazen de okuyup gülüyorum. respect. şukunu veririm.

niye böyle mektup yazdıysam. yalnız polis falan basmıyo mu senin evi? çok açık hedefsin, söyleyeyim. bariz yani.
Sosyal ağlarda paylaş

%100 katılıyorum. Pati linci bu kez Noyzura'ya başlamış. Son iki linçte Ninja ve Kuddusi'yi baltalamıştık biliyorsunuz. Sırada kim var aceb.

Mal said:

abi şu dönen olay heryerde herzaman oluyor. adam mutlu, huzurlu, kendiyle bütünleşmiş, hayat dolu. ve toplum dediğin şey homojenik olmak zorunda. bu adam bu haldeyken toplumun içine karışamaz bireyi olamaz. yüzde 95 huzursuz mutsuz çünkü. ya hayatla kendiyle barışık halini saklamak zorunda kalacak. ki bunu yapması demek o yüzde 95 in içine dahil olması demek. ya yanlız kalacak. o da ayrı bi mutsuzluk kaynağı olacak. yada böyle mücadele edecek işte.

hepimiz farkında olmadan bu homojenliği sağlamak için kendi mutluluk seviyemize çekmek için uğraşıyoruz etrafımızdakileri. yani abi adam mutlu hayat dolu halini anlattığında bunu niye kendi mutluluk seviyenize saldırı olarak algılıyosunuz. tamam açken biri karşında göstere göstere pasta yese alınırsın pastayı tutup suratına yapıştırmak gelir içinden. ama bu böyle bişey değilki. ben son 1 aydır takip ediyorum ama gördüğüm kadarıyla yardım sever iyi niyetli kimseye hakaret etmemek için huzursuzluk olmaması için uğraşan bi adam. ama siz onu önümüzde şapırdata şapırdata pasta yiyor diye algıladıkça o hale dönüştürürsünüz. zaten makinanın çalışmasını sağlayan tek çarkta bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Finklorpeyniri said:

not: imamizer gibi karı için takılma falan durumu yok belki bi kere görürüm sonra izmiri terk ediyorum zaten. üzerine o koyduğun albümden başka albümlere ordan başka insanlara falan geçtim. izmir gerçekten çok küçükmüş. eskimo brother çıkmamamız gerekirdi.

yok ya kafamdan öyle şeyler geçmedi. sen davinvi ol ben turk olayım hafıza nehrinden bir kaç şey içelim ;D
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

%100 katılıyorum. Pati linci bu kez Noyzura'ya başlamış. Son iki linçte Ninja ve Kuddusi'yi baltalamıştık biliyorsunuz. Sırada kim var aceb.

Mal said:

abi şu dönen olay heryerde herzaman oluyor. adam mutlu, huzurlu, kendiyle bütünleşmiş, hayat dolu. ve toplum dediğin şey homojenik olmak zorunda. bu adam bu haldeyken toplumun içine karışamaz bireyi olamaz. yüzde 95 huzursuz mutsuz çünkü. ya hayatla kendiyle barışık halini saklamak zorunda kalacak. ki bunu yapması demek o yüzde 95 in içine dahil olması demek. ya yanlız kalacak. o da ayrı bi mutsuzluk kaynağı olacak. yada böyle mücadele edecek işte.

hepimiz farkında olmadan bu homojenliği sağlamak için kendi mutluluk seviyemize çekmek için uğraşıyoruz etrafımızdakileri. yani abi adam mutlu hayat dolu halini anlattığında bunu niye kendi mutluluk seviyenize saldırı olarak algılıyosunuz. tamam açken biri karşında göstere göstere pasta yese alınırsın pastayı tutup suratına yapıştırmak gelir içinden. ama bu böyle bişey değilki. ben son 1 aydır takip ediyorum ama gördüğüm kadarıyla yardım sever iyi niyetli kimseye hakaret etmemek için huzursuzluk olmaması için uğraşan bi adam. ama siz onu önümüzde şapırdata şapırdata pasta yiyor diye algıladıkça o hale dönüştürürsünüz. zaten makinanın çalışmasını sağlayan tek çarkta bu.

korkma bana birşey olmaz hani arkadaşlar kendilerince raidler , linçler , "of nasıl ezdik , toz ettik " falan kendilerinden geçiyorlar ama götürebildikleri hp miktarı regeneration rate'imin çok altında olduğu için pek sorun yaşamıyorum.

Ama Ninja'nın bu forumda artık olmamasına üzülüyorum. O da bana soruyor "neden sana böyle davranmlarına izin veriyorsun" diye ama duygusal ölümsüzlük kasıyorum. Dünyanın başka hiç bir yerinde bu kadar adam karşıma geçip beni kendilerince haklı nedenlerle aşalıyamaz bende kendime fayda sağlıyorum demiştim.

Çeto'Yu da çok seviyorum ama hepimizin bu tarz davranışlara karşı alıngan olmadan cool takılmayı öğrenmemiz için güzel bir fırsat paticik.
Sosyal ağlarda paylaş

adam kalmak istiyor , forumdan bazı tipler adama raid yapıyor adamın sinirleri bozuluyor ve bocalamaya başlıyor böyle hem burada olmayı çok isteyip hem de duramıyor falan. Dynamick'İn dediğine göre kendisi "beni banlayın çünkü bırakamıyorum" demiş. adam banlı şu an.

Ama ben hesabının ele geçirildiğini ve kumpasa geldiğini düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Finklorpeyniri said:

not: imamizer gibi karı için takılma falan durumu yok belki bi kere görürüm sonra izmiri terk ediyorum zaten. üzerine o koyduğun albümden başka albümlere ordan başka insanlara falan geçtim. izmir gerçekten çok küçükmüş. eskimo brother çıkmamamız gerekirdi.

yok ya kafamdan öyle şeyler geçmedi. sen davinvi ol ben turk olayım hafıza nehrinden bir kaç şey içelim ;D

ben işte hiç sevmiyorum bu tip lafları falan. ama işte budur abi insan iletişimi. yani bilim adamıyla sipiriçüel adam oturup düzgün düzgün muhabbet edebiliyorsa takılabiliyorsa budur.

no homo falan gibi şeyler yazanlar şundan 2 hafta önce noyana yazdığım mesajlara baksınlar. sizin aşağılamaya çalıştığınızdan fena giydirmeler falan var uğraşmışım resmen. hatta şöyle söyliym adama arkadaşı gibi yaklaşıp daşşak geçerim diye yanaştım kafasını karıştırdım falan ama o benim can sıkıntım tamamen. karşındakini neyle yaftalarsan yaftala yani özenti de büyücü de dindar de kürt de istediğini de. karşında insan var.

bu adam böyle bir adam. kabul edilememesini aklım almıyor. brou'nun yazdıkları doğruysa gayet 'NORMAL' bir HUUUUMAN adam.
dediğim gibi bana ilginç bir adam olarak gelmiyor açıkçası ama çok garip bir adam. tekrar dediğim gibi bana göre 'doğru' bir adam değil. büyük ihtimalle ben ona göre 'doğru' bir adam değilim.

kimse de çıkıp 'vay lan vingthor'a bak bi dönem uğraştığı adamla oturup içiyor DEMEKKİ HAYATIMI DEĞİŞTİRMELİYİM' falan demeyecek. ben kişisel eksperyansım için istiyorum noyzurayla oturup muhabbet etmek.

de işte söyleyebilirim ki bazı laflarına götümle güleceğim orası kesin. ama ucunda acıtmak olmadıktan sonra noyan gibi bir herif bundan gocunacağını zannetmiyorum. hatta o benle taşşak geçse benimde alınacağımı zannetmiyorum.

arkadaşlar testisleriniz var. penisiniz var. ortaçağ köylü kadın gibi tepkiler akıl alır gibi değil.

al şimdi çetintaşı seviyorum yazdı mesela. tey allahım ya.
Sosyal ağlarda paylaş

herkes herkesle dalga geçebilmeli. ben noyzura'yı, kuddusi'yi falan ciddiye almak zorunda mıyım yahu? keza benimle de herkes dalga geçebilir. siyaset meydanında mıyız? adam geliyor saçmasapan bir trip yapıyor, millet de dalga geçiyor. olay bu kadar basit. yok efendim "herkesi kendi enerjinize çekmek istiyorsunuz" gibi tespitler öküz altında buzağı aramak oluyor arkadaşlar. pati linci diye homojen bir yapılaşma yok, herkesin dalga geçerken nedenleri, biçimleri farklı.

evet farklılıklar falan iyidir ama üç beş tane mantık fukarası adamın atıyorum sırf yüzünün renk kodu FFFFF diye paticik'in bütün gündemini oluşturmaları da sıkıyor bir süre sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

de işte bunu adam yaratmıyor.

şimdi çetintaş ayrı bir konu mesela. onun ciddi bir uğraşı var falan.

ben noyzura ilgi çekmeye çalışmıyor demiyorum bu arada AT gibi ilgi çekmeye çalışıyor. ama işte saçma sapan ilgiyi veren dingoların suçu.

ama ilgi çekmeye çalışmasını korkunç bir şey olarak görmüyorum açıkçası. çeksin abi size ne yani? ilgi çekmek istemeyen adam sanatçı olur mu ya? vardır kendinde bir sebebi.

ya silkeyim yani adam küçükken babası dövmüştür annesi dayısını bıçaklamıştır halası büyülü et yedirmiştir vardır bir sebebi.
sinirlenip değiştirmeye çalışanı anlamıyorum. LAF ATAN HERKESİ ANLIYORUM BU ARADA. çok müsait çünkü ya. benimde sürekli sataşasım geliyor. neyse ne bu adamın tatlı bir adam olduğunu değiştirmiyor bence. hayat hikayesi de 'ne olursa olsun' çok garip gerçekten.

mesela çetintaş öyle değil. dayatmacı art niyetli altkültür bir adam. forumda bulunma sebebi başkalarının düşüncelerine oynamak propaganda yapmak. ama noyzura maksimum ilgi çekebilir en kötü ilgi peşinde olabilir abi. dylana yapılandan azını haketmiyor bence ama eğlenceli komik bir adam. ama işte dilanla uğraşıldı çıldırdı gitti. bu adam bu kadar laf yediği her kalıba sokulduğu bir forumda hala kafasına göre yazıyosa bu adam chaotic neutral.

ya ben kendi salak saçma davranışlarımı bile savunmuyorum oturup size burada noyzura savunayım. hayır bide laf atılıp gülündüğünde kendi gülebilen adamdan nefret etmeyi anlayamıyorum gerçekten. kendinizden nefret ediyorsunuz günah keçisi bu adam değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...