Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life 13- 18 haziran İzmir

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

ha ama beni yanlis anlamani istemem senden nefret etmek icin her hangi bir sebebim yok sempati duymak icin de yok belki dogrulari soyluyorsun, belkide yalancinin onde gidenisin bunu bilemem ben ama bingildak ve fede de gayet acik yazmis ve bende artik benim kafamda olan noyzura imajini yazdim, zaten fede - fistan bu forumda gote got diyen, olani oldugu gibi dan diye soyleyen insanlar yalana dolana ihtiyaclari yok kendilerinide biz soyleyiz boyleyiz diye pazarlayan insanlar degiller, bu sekilde dusunuyorum, aslinda brou yazmadan once de boyleydi benim fikrim senin icin cunki ben soyleyim, boyleyim, super silkerim, kansere devayim yazilarindan sonra zaten kafamda olusmustu senin imaj ve ustune brou gelip birde senin kem kum etmen iyice pekistirdi bunu. Olay bu yani. Ben boyle dusunuyorum, sende benim ne dusundugumu sallamazsin olur biter yani mevzu bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

haterlık için malzeme yaratıp sonra bir çoşku yaşıyorsunuz ama benim için değişen birşey yok. güzel bir yüzleşme var herkes için burada.

Sürü halinde saldırsanızda sorun değil zaten buna paticikte alışkınım. Ama güzel arkadaşlıklarıma engel değil. 7-8 kişi testis geçip kendinden geçer. olay budur yani.

abi olay şu ki, senin kendi hayatın, deneyimlerin ve (tabiri caizse) imbalığın hakkında yazdıkların buradakiler için ne kadar gerçek ve inanılabilir ise, o adamın yazdıkları da en az o kadar gerçek ve inanılabilir. sen de sanalsın o da sanal sonuçta.

sürekli kendini ön plana çıkartıp duran, ben şöyle iyiyim ben böyle iyiyim diyen (evet öyle anlaşılıyor yazdıkların ama kötü bir niyetin var demiyorum bu arada) biri olarak dikkat çektin, yazdıkların zaten genele göre uç şeyler oldu, e üstüne "o balon olm aslında" diyen biri çıkınca dalga konusu oldu sadece.

ha gerçek seni sadece çok yakının bilebilir burada ne yazarsan yaz. bu herkes için geçerli.

edit; bir de biri yazdı, yazılan yazılara verilen ilk tepki ve zamanlama bile tepki verenin söylenenleri kabullenip kabullenmediği hakkında bir fikir verebiliyor özet olarak. o yüzden fistanla ilgili yazılana anında cevap yapıştırıp sonra kendi hakkındaki yazı ile ilgili sadece "hehe" deyip geçmen bir fikir verdi insanlara fln vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Mal said:

miğdem bulanıyo abi cidden.

bazen benim de miğdem bulanıyor ama şu an paticikte üzerimden dönen saçmalık çok lesser bir durum benim için sadece insanların yaptıkları şeyi anlamasını istiyorum.

abi sende anlatırken bişeye dikkat etmiyosun. anlamasını isterken sen yanlışsın sen yanlışsın diye bağırıyosun. belki bağırmıyosun içinde öyle bişey yok ama karşındakinin böyle algılayabileceği bir üslupla davranıyosun. onu hesaba katman gerek. o uslübu ayarlamalısın karşındakinin nasıl algılayacağını hesap ederek. yoksa böyle karşındakinin savunma mekanzimasını haklı olarak harekete geçirirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

cambazct said:

ha ama beni yanlis anlamani istemem senden nefret etmek icin her hangi bir sebebim yok sempati duymak icin de yok belki dogrulari soyluyorsun, belkide yalancinin onde gidenisin bunu bilemem ben ama bingildak ve fede de gayet acik yazmis ve bende artik benim kafamda olan noyzura imajini yazdim, zaten fede - fistan bu forumda gote got diyen, olani oldugu gibi dan diye soyleyen insanlar yalana dolana ihtiyaclari yok kendilerinide biz soyleyiz boyleyiz diye pazarlayan insanlar degiller, bu sekilde dusunuyorum, aslinda brou yazmadan once de boyleydi benim fikrim senin icin cunki ben soyleyim, boyleyim, super silkerim, kansere devayim yazilarindan sonra zaten kafamda olusmustu senin imaj ve ustune brou gelip birde senin kem kum etmen iyice pekistirdi bunu. Olay bu yani. Ben boyle dusunuyorum, sende benim ne dusundugumu sallamazsin olur biter yani mevzu bu.

özür dilerim beklentilerindeki ve uygun gördüğün kritelerde takılmadığım için ama hayat onun, bunun , şunun uygun gördüğü , ya da kabul ettiği şekle uymaya çalışarak yaşanmaz.

beni bu kadar dert eden insanlar dert nedir bilmez heralde ya da birşeylerin tatminini bu şekilde yaşıyor olabilirler. Hani ülkede ne biçim kaoslar kapıyor ama burada en büyük dert ettiğiniz şey " Sen çok havalısın , ego merkezlisin , forumda imaj yaratmaya çalışıyorsun" v.s..

Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

Noyzura said:

Mal said:

miğdem bulanıyo abi cidden.

bazen benim de miğdem bulanıyor ama şu an paticikte üzerimden dönen saçmalık çok lesser bir durum benim için sadece insanların yaptıkları şeyi anlamasını istiyorum.

abi sende anlatırken bişeye dikkat etmiyosun. anlamasını isterken sen yanlışsın sen yanlışsın diye bağırıyosun. belki bağırmıyosun içinde öyle bişey yok ama karşındakinin böyle algılayabileceği bir üslupla davranıyosun. onu hesaba katman gerek. o uslübu ayarlamalısın karşındakinin nasıl algılayacağını hesap ederek. yoksa böyle karşındakinin savunma mekanzimasını haklı olarak harekete geçirirsin.

Haklısın .. karşımdakileri gücendirmeden yada onları kötü hissettirmeden konuşmak konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Hani biri saldırdığında defansa geçme hatasını yapmam zaten olayı kızıştırıyor dediğin gibi ama bu konuda insan bir anda ustalaşamıyorum . bende bu tarz duygusal ve reaksyonel şeyler üzerine skill kasıyorum paticikte.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

bingildak said:

amma saçmaladınız ha, olayı olduğundan daha büyük bir kalıba sokmayın.

her kullanıcının bir gerçek hayatı söz konusu bir de forumda yarattığı persona. herifin persona'sı balon gibi patladı, insanlarda bununla alay etti. daha derin bir anlamı yok. ne adamın* gerçek hayattaki gündelik yaşantısını değiştirir ne de diğerlerinin hayatında en ufak farklılık yaratır.

üzgünüm forum proffesörü ama forumda bir persona yaratmmıyorum. forumu geç hayatında tanıyabileceğin en ilginç biri olmam gerçeğim balonlu biririnin yalanlarıyla yokolacak değil. Şimdi sıkı sıkıya sarılmak için parçalasan da kendisini değişen birşey yok. Kendinle ve neden bu yalanlara bu kadar sıkı sıkı sarılmaya çalıştığın ile yüzleş ;)

Abi ben ilginç biri olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Spiritual guidance mı versem rockstar mı olsam diyen biri, ulaşamadığım kafalara ulaştım o gün öleceksin dediler bana diyen birinin benim gözümde bir ilginçliği yoktur. Tamam eğlenceli yazılar yazıyorsun, okurken gülüyorum ediyorum şahsen. Eğlendiriyorsun insanları, bu ilginç olduğun anlamına gelmiyor, en azından benim için ve sanıyorum insanların çoğu için. Ben sana baktığım zaman kayıp bir insan görüyorum yanlış anlamazsan. Hayatında bazı yanlışlar yapmış, o yanlışlarından ders almayıp onları kendine hayat tarzı edinerek kendini savunan, ben böyle ilginç bir adamım işte diyen, temelinde benim "BAŞARISIZ" diye nitelendirdiğim insanlardan birisin. Tabi bütün bu yorumlarımın bir dayanağı yok lütfen yanlış anlama, ben senin burada yarattığın persona, ya da yaratmadığını söylediğin personayı, gördüğüm kadarıyla yorumluyorum. Hayatımda gördüğüm ilginç adamlardan değilsin gördüğüm kadarıyla yani, hayatıyla ilgili kontrolü eline almayı başaramamış ve nereye gittiği belli olmayan, yaptıklarını yanlış olarak değil orjinal olarak tanımlayan, hayatı kolay yoldan yaşamayı seçip gerçekten bir başarı elde etme amacı gütmeyen bir insansın. O yüzden bence insanlara gidip de "ben senin gördüğün en ilginç adamım" deme, benim için bir ilginçlik teşkil etmiyorsun mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

NaturalSpringWater said:

>noyan forumda kimseye zararı olmayan ilginç ve eğlenceli bir kişi. durup dururken adama saldırmak saçma. dalga geçen olabilir ki var, zaten noyan da bunu pek iplemiyor.

>ancak julian assange'nin noyan hakkında dediklerinin üzerine noyanla dalga geçilmesi de normal. sonuç olarak oyan olaylara paralel şeyler yazdın cevap olarak brou'ya. herkes de aha doğruymuş lan diye düşünüyor tabii. noyan senin de malesef buna karşı gelmemen gerekiyor.

iyi forumlar.

Spiritüel ustan denilince hani yazılan herşeyin abzürdlüğü çok ortadayken ustam hakkında konuşmak istedim. ama zaten brou sektirdiğinde ben spor salonundaydım ve herkes çoktan inanmıştı adama. demek ki böyle olması gerekiyormuş sorun değil gerçekten skill gaining yaşıyorum şu an. =)
Sosyal ağlarda paylaş

ben noyanı seviyorum. sataşın benim gibi arada, ölçüsünü kaçırmadan takılın. çünkü adam kaldırabiliyor.

ama olay linçe nefrete dönüşmesin.
başkaları hakkında yalan yanlış atmadığı sürece isterse jüpiter uydusundan hatun kaldırıp mekiğimde seviştim bile diyebilir.

wot döşemeyin abi artık.
öldürdünüz canım topiği.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada benim gördüğüm kadarıyla kimse sana karşı ağır bir haterlık yapmıyor. Sadece kendi kariyer seçimini rock star veya spritiuel rehber olarak yapma konusunda karar vermeye çalışan, kulak deliğinden enerji fışkırtıp insanların bilinçaltında kendisiyle seviştiğini düşünen, teyzem paladin diye gezinen bir insanın "full of shit" olması olasılığı çok gerçekçi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Noyzura said:

.....ama burada en büyük dert ettiğiniz şey " Sen çok havalısın , ego merkezlisin , forumda imaj yaratmaya çalışıyorsun" v.s..

bak bunu bile yanlış anlamışsın. dert etmiyoruz. soruyorsun niye böyle diye, sebebini anlatıyoruz. burada kim kim için çok birşey ifade ediyor ki?

Noyzura'nın şunu anlamıyor olması beni de şaşırttı. kimse kimseyi umursamıyor abi, sanal dünya burası. durum komikti, komikliğine güldük, bu kadar. yoksa kimsenin sana bir kastı veya nefreti yok, neden olsun ki. ayrıca 30 yaşına gelmiş, 2-3 ortam görmüş herkes bilir ki bağıra bağıra ayrışmaya çalışan adam ilgi çekmeye çalışan adamdır. ciddi bir ortam olsa bile kimse seni ciddiye almaz ki zaten. ben gayet seviyorum seni, keşke daha çok senin gibi üyeler olsa da farklı farklı şeyler okusak, eğlensek.
Sosyal ağlarda paylaş

seninle ilgi herhangi bi beklentim yok, neden olsun ki zaten ?olmasi icin gecerli bi sebebp soylersen ikna olurum belki, acikcasi kafamda insanlar icin kriterlerde olusturmam sadece dedigim gibi kimsin, necisin bilmiyorum. Acikca belirttim ama bunu da yanlis anlamiisin ha bide kimse seni dert etmiyo ya, buyuk ihtimalle benim dusundugum gibi senin kim ve ne oldugun kimsenin umrunda degil burda, oyle bi kaniya kapildiysan vazgec ondan. dert degilsin insanlar sadece dalga geciyo egleniyo yoksa dert olabilicek bi potansiyelin, mevcudiyetin yok sedece sen nasil egleniyosan burda insanlarda oyle egleniyo herkes mutlu yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Noyzura said:

bingildak said:

amma saçmaladınız ha, olayı olduğundan daha büyük bir kalıba sokmayın.

her kullanıcının bir gerçek hayatı söz konusu bir de forumda yarattığı persona. herifin persona'sı balon gibi patladı, insanlarda bununla alay etti. daha derin bir anlamı yok. ne adamın* gerçek hayattaki gündelik yaşantısını değiştirir ne de diğerlerinin hayatında en ufak farklılık yaratır.

üzgünüm forum proffesörü ama forumda bir persona yaratmmıyorum. forumu geç hayatında tanıyabileceğin en ilginç biri olmam gerçeğim balonlu biririnin yalanlarıyla yokolacak değil. Şimdi sıkı sıkıya sarılmak için parçalasan da kendisini değişen birşey yok. Kendinle ve neden bu yalanlara bu kadar sıkı sıkı sarılmaya çalıştığın ile yüzleş ;)

Abi ben ilginç biri olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Spiritual guidance mı versem rockstar mı olsam diyen biri, ulaşamadığım kafalara ulaştım o gün öleceksin dediler bana diyen birinin benim gözümde bir ilginçliği yoktur. Tamam eğlenceli yazılar yazıyorsun, okurken gülüyorum ediyorum şahsen. Eğlendiriyorsun insanları, bu ilginç olduğun anlamına gelmiyor, en azından benim için ve sanıyorum insanların çoğu için. Ben sana baktığım zaman kayıp bir insan görüyorum yanlış anlamazsan. Hayatında bazı yanlışlar yapmış, o yanlışlarından ders almayıp onları kendine hayat tarzı edinerek kendini savunan, ben böyle ilginç bir adamım işte diyen, temelinde benim "BAŞARISIZ" diye nitelendirdiğim insanlardan birisin. Tabi bütün bu yorumlarımın bir dayanağı yok lütfen yanlış anlama, ben senin burada yarattığın persona, ya da yaratmadığını söylediğin personayı, gördüğüm kadarıyla yorumluyorum. Hayatımda gördüğüm ilginç adamlardan değilsin gördüğüm kadarıyla yani, hayatıyla ilgili kontrolü eline almayı başaramamış ve nereye gittiği belli olmayan, yaptıklarını yanlış olarak değil orjinal olarak tanımlayan, hayatı kolay yoldan yaşamayı seçip gerçekten bir başarı elde etme amacı gütmeyen bir insansın. O yüzden bence insanlara gidip de "ben senin gördüğün en ilginç adamım" deme, benim için bir ilginçlik teşkil etmiyorsun mesela.

Başarılar ve hedefler histeriktir çünkü. Hani kayıp mayıp diyorsun anlıyorum çünkü başarılı insan ya da olması gereken insan profili benim olduğum halimden çok daha farklı olduğunu biliyorum topluma göre.

Ama benim olayım basit. Doğada hiç bir hayvan "ben daha zengin olmalıyım , ben daha önemli bir pozisyona sahip olmalıyım, ben diplomaları, hisse senetlerini , plaketleri üst üste dizip kendime övünebileceğim bir sürü şey toplamalıyım" demez.

Doğada hayvan doğar .. doğasına uygun keyifle yaşar. Nefes alır , yemek yer , doğayı yoketmeden hayatını yaşar ve sonu geldiğin sonu gelir. Benim olayımda biraz buna yakın diyebilirim. Kendimi mevcut sistemden olabildiğince muaf tuttum. Bu beni kendimce daha özgür ve daha mutlu kılıyor. Bu esnada doyasıya eğlenebilecek , kitap okuyabilecek, spor yapıp ve çok güzel dostlarıyla eğlebilecek ve hoşuna giden kadınlarla doyasıya birlikte olan biriyim. başkaları hakkımda türlü türlü düşünür ama başarılıyım ya da başarısızım gibi bir kaygım yok. hayat güzel yani .
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Noyzura'nın şunu anlamıyor olması beni de şaşırttı. kimse kimseyi umursamıyor abi, sanal dünya burası. durum komikti, komikliğine güldük, bu kadar. yoksa kimsenin sana bir kastı veya nefreti yok, neden olsun ki. ayrıca 30 yaşına gelmiş, 2-3 ortam görmüş herkes bilir ki bağıra bağıra ayrışmaya çalışan adam ilgi çekmeye çalışan adamdır.

abi nası umrunuzda değil. 50 tane sayfalarca gayet ciddi konuşulmuş topiği var adamın. adam değişik işte niye kasıyosunuz. dikkat çekmesi onun suçu değilki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...