pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Noyzura said: Tarumar said: spiritüel olarak neler yapıyorsun? ayrıca manuel olarak negatif enerji alanlarını tespit edip arındırma yapabiliyorum bunu ben de yapabiliyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ekomobilET Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 O dediğine yaklaşabileceğin tek şey 9v pil yalamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Hırsını alamadı yancı summonladı . Bi bok olmak süper bişi olsa gerek. I aint shit and proud of it >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 kıbrıs şehitlerinde 10 liraya kahve falı bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 İkinizin kafayı birbirine vurasım var ama sırf sevgiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ekomobilET Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Hırs değil ya, ayna nöron diye bişey var, onlar yüzünden yazdıklarını okudukça utanıyorum sus istiyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 pontipati919 said: Noyzura said: Tarumar said: spiritüel olarak neler yapıyorsun? ayrıca manuel olarak negatif enerji alanlarını tespit edip arındırma yapabiliyorum bunu ben de yapabiliyorum ya beni neden alıntılıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Bence senden hoslaniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 alıntıya senden başladım sonra kırptım panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 ekomobilET said: Hırs değil ya, ayna nöron diye bişey var, onlar yüzünden yazdıklarını okudukça utanıyorum sus istiyorum o yüzden. bilimde öğrenmenin sonu yok malum bu yüzden sürekli araştırılacak birşeyler varken değerli vaktini gelip benim gibi bir cahili aşağılayarak mundar etme. Ha bilgi öğrenmekten daha ziyade "nasıl laf soktum" orgazmları beni daha çok cezbediyor diyorsan gir başka yere boşalmaya çalış lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ekomobilET Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Ziyan olmasın istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 yut o zaman enerji boşa gitmesin. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Manuel olarak negatif enerjimden arınıyorum derken 31 diyosun bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Seksor ol panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 so much fapfap misleads you... alakası yok aksine 31'e karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 aquila said: Seksor ol panpa. iyimiş http://eksisozluk.com/entry/98018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 SeaGle said: Manuel olarak negatif enerjimden arınıyorum derken 31 diyosun bildiğin. Lisede manuel olarak negatif enerjimizden ve icimizdeki kotu hislerden arinirdik. Şok gazetesi arinma setleri verirdi, cok faydasini gordum inkar edemem. Üzerimde emegi buyuktur. Sayelerinde buyudum diyebilirim. http://imgur.com/Hsz05dn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 hadi diyelim ki oldun, 2 yıl sonra medya bi araştırsa bakacak, rock star olmaya forumda karar vermiş. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=mYRjeKka7RI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 bombilo said: hadi diyelim ki oldun, 2 yıl sonra medya bi araştırsa bakacak, rock star olmaya forumda karar vermiş. gg ne güzel işte halkın seçtiği rockstar gibi 81% oy ile rock star oldum derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 abi ben bu noyzura ile taniscam ya bu kafada bi insan tanimadim bundan sonra da taniyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Fistan said: abi bu ne puahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Ben de tarot bakiyorum ama uyduruyorum kartlarin anlamlarindan yola cikarak. Sadece bir kere tuttu dediklerim 5-10 gun sonra, birebir ustelik; o ay bir suru kisi gelip fal baktirmisti. Tabii bu basariyi bir daha yakalayamadim. Bolumumdeki tum kizlarla tanismistim ama boylece. Her fala baslarken da dogrulugu yok bunun, cikarsa rastlantidir diyordum, ama onlar ben inaniyorum, oyle deme diyorlardi. Fala bakan yalan bu diyor, kiz hala karsimda diretiyor... O an bu Noyzura gibi adamlarin gercek olduguna inandim iste, eger biraz kotu bir adam olsaydim iyi somururdum orada ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 merhaba noyzura sama benimde boyle bir sorunum olmustu cok kucuklukte Babamin zorlamasi sebebi ile mimar olmam icin cok kati kurallarla dolu bir yaz gecirmistim insaat iscileri ne yiyorsa onu yedirmis ve herkesle ayni sekilde calistirma yonunu secmisti ama o son bir yilin sonunda benim ilgim alakamin akrobaside oldugundan beni akrobasinin oldugu yerlere goturdu ama ulkenizde akrobasi sadece jimnastik oldugu icin hicbirsekilde uygun durmadi bana daha sonra kanada da her turlu iste calistim cunku babam yardimi kesti cunku onun istedigi olmadigi icin. bu sebeble cok agir sartlarda calisirken kucuk company lerde modellik yaptim sonra anavatanimda ise hosutoluk ve modellik yaptim ve kung fu ve jet kune do denedim oncesinde cok ayri doularda denedim ve kucuk capta tv dizilerinde ninja stuntmanligi yaptim ve simdilerde filmler icin stuntmanlik direktoru kursu aliyorum ama bu bitince daha cok calismam gerekecek cunku hersey yeni basliyor su an hong kong da bu egitimi aliyorum ama dondugumde hem history dersim hemde yashiki islerimide ve eger olursa bir dizide stunt direktor assistanti olma sansini yakalayacagim ama dedigim gibi normal olarak hicbir meslegim yok Japonlarin dedigi gibi Dogustan meslegim Sarugakushi yani rol yapan agility kisiler yada hokashi yani performist ama bu yuzyilda ne yazik ki hic anlasilmadim ve onlarin anlamasida olasi olmadigi icin kendimi bu yuzyilin anlayabilecegi bir kariyer planina yonelttim cunku onceleri cok aci cektim bu konuda ama artik bu sorunu cozmemin hafifligini yasiyorum siZede onerim hosuto ile yolunuza baslamanizdir geceyi bilen gunduzu bitirir (-.-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Ben de bu "beni anlamadılar" serzenişine anlam veremiyorum. Birader seni anlamak zorunda mıyız biz? Hobi olarak git yine saragakushi midir soytarı mıdır onu ol, ama para kazanmak istiyorsan bi katma değer ortaya koyman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar