Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kariyer Kararsızlığı

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Mal said:

noyzura sen testisli değil kocaman bir testissin sdfds. ben tavrında egosuyla birilerini ezen bi durum görmüyorum hiçde rahatsız olmadım. olmamam gerekiyor.

ego altında ezilenler zaten kendi egosunun güneşine beni tehtit olarak görenler. takılıp şurda dasdas yapıyoruz işte bu kadar "insanları uyandırmalıyım, onların kendilerini sorgulamasına yardımcı olmalayım , uyanışa geçirmeliyim" muhabbetleri gerçekten komik ya ;D
Sosyal ağlarda paylaş

sıkıcı olmayanları var
yabanci versiyonlari da var bu kafanin
herseyi cozdum, yok enerji menerji, psychedelic takiliom ben yea cı, duzene karsi, anarşik, biraz hippi vs
ama onlar 18-19-20 yasinda be abi
hani biz de gectik buralardan, herkesten farkliyim durumlari, beni boyle kabul etmeyenler umrumda degil tavirlarindan ama 18 de 19 da normalde bunlar
turkiyede biraz gec oturuyor bu tabi, biraz ozentilik , boraz sonradan gormelik
yoksa avrupada 16 yasinda bi cocugun kafasina uni sonda bile erisemeyenler var turkiyede
bu acik. ama 29 yasinda birini su akil yapisiyla gorunce sadece gulup asagilamak ya da acimak geliyor insanin icinden
Sosyal ağlarda paylaş

yahu adamın paticiğe nasıl çekildiği belli
muabbetleri belli

gelio böle arada bir, ha bunun gelişi biraz orjinal oldu paticik sayesinde o.

biraz renklendirdi tabi buraları ama, forumun genel iskeletinin altında, biraz daha durur, bi yerden sonra uzar gider.

etenşın hor png leri konmadımı
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

noyzura mesela senın sıkıcı olmıyan versiyonların var onları kafayada takmıyoruz mesela. cok ciddiye almadıkları için kendilerinide bizide, bizde kendimizi öle gecinip gidiyoz güzel güzel.

ama sen baya sıkıcısın, sorun birazda orda. hiç cekilmez oluyon.

Cüce sen sıkılıyorsun ama neden sıkılıyorum bu kadar , neden benimle her muhatabiyetin bana laf sokmak oluyor , neden bu kadar eleştirme ihtiyacı duyuyorum bu adamı diye kendi kendine sor ya.

Cidden ben merak ediyorum bu adamın yani senin benimle neden bu kadar gıcık oluyorsun diye. Hadi dürüst ol mimar sinan öğreincisi falansın böyle hoşlandığın kızlarla falan mı olayım oldu bu kadar bilendin ?
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

sıkıcı olmayanları var
yabanci versiyonlari da var bu kafanin
herseyi cozdum, yok enerji menerji, psychedelic takiliom ben yea cı, duzene karsi, anarşik, biraz hippi vs
ama onlar 18-19-20 yasinda be abi
hani biz de gectik buralardan, herkesten farkliyim durumlari, beni boyle kabul etmeyenler umrumda degil tavirlarindan ama 18 de 19 da normalde bunlar
turkiyede biraz gec oturuyor bu tabi, biraz ozentilik , boraz sonradan gormelik
yoksa avrupada 16 yasinda bi cocugun kafasina uni sonda bile erisemeyenler var turkiyede
bu acik. ama 29 yasinda birini su akil yapisiyla gorunce sadece gulup asagilamak ya da acimak geliyor insanin icinden

son cümlen nasıl bir halde olduğunun açık kanıtı kolay gelsin ne diyeyim =)
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

yahu adamın paticiğe nasıl çekildiği belli
muabbetleri belli

gelio böle arada bir, ha bunun gelişi biraz orjinal oldu paticik sayesinde o.

biraz renklendirdi tabi buraları ama, forumun genel iskeletinin altında, biraz daha durur, bi yerden sonra uzar gider.

etenşın hor png leri konmadımı

Eski accountum var ya paticikte şifresini hatırlamıyorum en son 2005de post atmışım ama kim olduğumu söylemiyorum ;D

Seviyorum abi burada takılmayı süper adamlar var eğleniyorum , okuyorum , yazıyorum güzel vakit geçiyiyorum. Nedir bu tartışma total bullshit ya ;D
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostor - Fistan - Cuce

SÜPER TRIO oldunuz yaw. Felsefe çok net : Biz yazarız ama sen anlayacak kapasitede değilsin.

yazmayın o zaman yaw boşuna madem anlamıcak artislik yapmak için mi bu kadar bıkbık ediyorsunuz. Daha güzel , daha içi dolu tatminler edinin size yakışmıyor kocaman adamlarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Bu arada cüce gibi babacum gibi eleştirenleri takmıyorum demişsin ama o ikisi forumda doğru konuşma oranı %90 ın üstünde ki nadir insanlar.%10 da film zevkleri falan.

adamların yazdıkları ortada . biri bana dair seferberlik ilan etme çabasında ne gerek varsa.

Cüce desen eski sevgili olaylarıyla döndüğümden beri paticiğe böyle bir tane elle tutulur düzgün birşey söylemedi adam full çemkiriyor.

Ama süper muhabbet ettiğim , güldüğüm ve güzel paylaşımlarda bulunduğum süper insanlar var.
Sosyal ağlarda paylaş

açıkcası nerede "ben her şeyi biliyorum" dediğimi görsem lafımı yutacağım da insanlar senin savunduğunun tersini altını doldurarak, kendi tespit ettikleri nedenlerle söylediklerinde veya eleştirdiklerinde onların fikirlerini değiştirebilecek kadar dolu cevaplarla gelmek yerine "sistemin adamısınız yea" "siz zaten böylesiniz hep" çekip sonra "ben kimseye egomla ezmiyorum" diyorsan arkadaşım kusura bakma tutarsızsın

hani beni o kadar haklı çıkarıyorsun ki, sen şimdi gel ama buradan bir yerlerden yine "ama işte sen böyle bilmişsiniz şöyle eziksin senin gibiler hep vardı zaten biz farklıyız diye kin beslediniz" mavralarınla gel çünkü elinde başka bir şey yok sen de haklısın kaldı ki şu yakıştırmaları beni gerçek hayatta da tanımış olup yapabilecek yoktur diye düşünüyorum, öyleysem ve bana söylememişlerse de ayrıca kırılırım onlara beni daha önce eleştirip uyarmadıkları için

hayatım boyunca bir kere suratıma "ukalalık etme" dendi ben o zaman aldım ağzımın payını, senin bana verebileceğin bir şey kalmadı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...