Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 5 kerbal düştü bana ilk craftı yaparken asdf, sen şanslısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 kartlarin fiyati deli gibi artiyor son gune girdikce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 dün bitirdim seti, aldım badge'i. fazla kartları veriryim diyodum ama hala kasabiliyomuşuz ondan virmicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 tomb raider, bioshock ve cs:go swat var. torchligt bekliyorum. ltfn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 bu kart verme olayı summer sale'den sonra biticek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 kimse şu indielerden isteyip de kart vermedi, ayıp la oyunlara ehuaehuhu, gabe dayım nasıl biliyosun işini ya. 2010'lar neslini çok iyi analiz etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 elimde fazladan 2 tane mount and balde harraser card var ya takaslıyak lazım olan varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Silphatos said: kimse şu indielerden isteyip de kart vermedi, ayıp la oyunlara ehuaehuhu, gabe dayım nasıl biliyosun işini ya. 2010'lar neslini çok iyi analiz etmiş. Abi o oyunlar arasında 10 centlik kart ederi değerinde bişe yoktu ama ehah. edit: Bu arada elimdeki kerbal kartına talip çıktı ama fazladan football manager 2013 kartım var summersale'den. Yine summersale skyrim kartıyla takaslamak isteyen yiğitleri bekliyorum ^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Killer said: bu kart verme olayı summer sale'den sonra biticek mi? Bunneh said: evet e sonradan artmaz mı fiyatları o zaman kartların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 su 10 cardlik summer dalgası biticek, oyunlarınki devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 ben oyunların da kart verdiğini lk defa görüyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 oyunlar devam edicek sürekli, verilen oyun sayısı artıcak, hatta ileride achi yapınca kart dusucek. acın FAQ okuyun lan :D ama su summer dalgası gg, gerci benim vote'lardan gelicek 5 lvl olsam bi :( yok mu kart vercek tamamlıyım su hotline ile portal 2yi falan. 10 kurusluk kartlara dürüm çalısır sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Redeagle said: Silphatos said: kimse şu indielerden isteyip de kart vermedi, ayıp la oyunlara ehuaehuhu, gabe dayım nasıl biliyosun işini ya. 2010'lar neslini çok iyi analiz etmiş. Abi o oyunlar arasında 10 centlik kart ederi değerinde bişe yoktu ama ehah. en ucuzu indirimdeyken 2.5 dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Satmak için ticari düşünen biri varsa alsın tabi ama ben kendi gözümden düşünüyorum. 10 centlik oyun keyfi yaşatacak bir şey yok yani orada =) Patide öyle gift alıp kart satayıma, bir yerden gelsin diğerinden gitsin seviyesi ticari giden çok kişi yok anladığım kadarıyla. O yüzden talep gelmemesi doğal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Ne işe yarıyor bunlar? Torchlight 2 çıktı bana da oyun bana eklenmiyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 summer sale kartlardan skyrim kaldı bir tek eksik, bioshock ya da tomb raider isteyen varsa değişelim, steam wallettan harcamayayım istiyorum :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 reus kartı var, civ5 in economic bismark washington bunlardan birine değişebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 alın bu fakirleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 chivalry verip prison architect kartı arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 bu kartlarla pişti oynayabiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 batak atiyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 moriarty said: bu kartlarla pişti oynayabiliyo muyuz? Sen piştiyi kartla mı oynuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Verilik: Tombraider yada Dead İsland Alınık: FM yada Prision Arch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Silphatos said: Silphatos said: 5 dane herhangi bi kartı verene su oyunlardan birini veriom Anomaly: Warzone Earth Aztaka Bit.Trip Runner Cubemen Dead Pixels Edna & Harvey: Harvey's New Eyes Galactic Arms Race Greed Corp iBomber Defense Oil Rush Serious Sam Double D SpaceChem The Adventures of Shuggy The Blackwell Deception The Journey Down: Chapter 1 Penny Arcade’s On the Rain-Slick Precipice of Darkness Episode 3 yalnız bunlardan birini magnum alacak daha karar veremedi şunlardan isteyen yok mu la, 5 karta oyun veriokake ap 4 summer getaway veya 2 csgoya veriom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar