Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 booster pack ne işe yarıyo tam skyrim ve civilization kartları bitti. satsam mı direk bekliyi mi ne diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 neyse new vegası'da beleşe getirdim misyonumu tamamladım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 no cards drop remaining dediklerini kapattım. ama hala bitmedi tabi. sonrası nasıl devam ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Booster pack düşmesi için oyunda mı olmanız gerekiyor, faq felan yokmu doğru düzgün ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 booster için oyunda olmak gerekmiyo. bütün card dropları alınca zaten yazar you are eligible for booster pack diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 kartların piyasası var mı ya sonra mı stsam şimdi patlatimi 15 tane falan oldu toplam. badge madge sheqil kasmıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 piyasayı öldü gibi birşey card'ların. sadece summer kartları 25 30 cent ediyo işte. diğerleri 15 cent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 e 2 gün önce nasıldı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Foil ları millet 20-25 dolarlara satmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 foil farkı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 yok mu su torchlight summer kartını takas edicek ya :D elimde patlamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Foil daha rare kart işte güya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Darksun said: faq felan yokmu doğru düzgün ya. MİS GİBİ FAQ VAR OKUSANIZA LAN!11!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 jonq özetlemiş abi işte. çat diye anlamıyorsun ama mantık baya basit aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 faqda her şey ayrıntılı yazıyo, illa anneye anlatır gibi mi anlatması lazım gabe abimin alla alla http://steamcommunity.com/tradingcards/faq/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 evet onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 dün gece bi deneme yaptım makinayı 6 oyun acık bıraktım önce bi 2 kart dustu sonra ilk yarım saatte sonra +1 daha dustu sonra sabah akdar sadece 2 tane dusmus yane benim anladıgım su ilk oyunları actıgın yarım saatte imba bi dusme ratei var sonra azalıyo o sebeble 3 4 neyse ilk dustugunde hepsini kapatıp bi 10 dakka bekleyip tekrar acmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 BonePART said: o sebeble 3 4 neyse ilk dustugunde hepsini kapatıp bi 10 dakka bekleyip tekrar acmak sunu yapıyom 1 saattir 5 kart dustu 2 3 seklinde ac kapa yapıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 yuh 3.tür Chivalry: Medieval Warfare düşüyor bana. Hay böyle şansın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bana da 3 tane kerbal düştü, hay tipini gözlüklü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 BonePART said: dün gece bi deneme yaptım makinayı 6 oyun acık bıraktım önce bi 2 kart dustu sonra ilk yarım saatte sonra +1 daha dustu sonra sabah akdar sadece 2 tane dusmus yane benim anladıgım su ilk oyunları actıgın yarım saatte imba bi dusme ratei var sonra azalıyo o sebeble 3 4 neyse ilk dustugunde hepsini kapatıp bi 10 dakka bekleyip tekrar acmak tamam da abi no card drops remaning yazıyor? max 4 tane düştü bana bi oyundan o da shogun için. geri kalan kartlar için oynamak lazım değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 her oyuna düşecek kart sayısını gösteriyor badge progress'te, no cards remaining diyorsa yırtınsan da başka kart düşmez artık o oyundan. trade'le falan tamamlayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 heeeeeeeeeeeeeeeeeee oldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Ha bi de elinde Don't Starve kartı olan varsa summer kartlarıyla ya da başka kartlarla trade edebilirm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 4 card drops remaining yazıyordu oyunu açtın 4 tane kart düştü artık no card drops remaining yazıyor. her oyunun X kartı var, oyuna sahipsen X/2 tane düşürebiliyosun. küsüratlar yukarı yuvarlanıyor. shogunun 7-8 kartı varmış, 4 tane düşürmüşsün. 'daha fazla kart düşmez' yazıyor, daha çok için oynamak lazım mı diyosun? hayır düşmez daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar