benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Bugün gördüm güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 mükemmel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bende demin marketteki çocuğu azarladım lan. farkında değildim renginin değiştiğinin SAHTE LAN BU falan diye oda bilmiyomuş ki abi gözümüzden kaçmış diyip eski 5 tl verdi falan. sdfkhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 geçenlerde elime geçti ,cepte kaldı da yıkandı sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Ben bi 15 gündür kullaniyodum keske baska bi renk yapsalarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 geç bile kaldılar ekmeğini yiyen baya kişi oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Bir yerden geçmiş elime eskisinde var dedim bu sahte kesin, taksici izah etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 1 ay falan oldu, hatta daha uzun. insaf yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Komplo teorisi : Geçen hafta yeni 5 eurolar yeni güvenlik nedeniyle falan piyasaya sürüldü. Ne tesadüf aynı anda tl ve euro sürülmüş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 günaydın cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Forumda ne fakir adamlar varmış la Şu 5 tl lerden sanırım 20 tane gördüm özel çaba olmadan. İsteseydim ohohohohohohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 GEd said: Komplo teorisi : Geçen hafta yeni 5 eurolar yeni güvenlik nedeniyle falan piyasaya sürüldü. Ne tesadüf aynı anda tl ve euro sürülmüş:) tam bunu diycektim. baya bir tesadüf olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 5 tl'lerden çok görmek ile zengin olmak arasındaki ilişkiyi çözene süprizim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 adam çaycı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ben de tam dicektim bu fakirler nasıl yeni görüyor diye, sasirdim yani 5 lira cıkalı bu kadar olmus baslık yeni açılmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Kyk lar alinali da baya oldu hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 yav said: 5 tl'lerden çok görmek ile zengin olmak arasındaki ilişkiyi çözene süprizim var Sen şimdi sessiz sakin bir ortamda 500 Euro yu güzel güzel incelediğin olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 2. cem postacı olup gideceğim hadi hayırlısı İtiraf edeyim saatim 200+70+hediye olmak üzere 3 tane var. Arabam falanda normal yurdum arabası. Zengin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 5 10 ve 20lik banknotları varlığınıda ben 2 ay önce felan öğrendim direk 50den başlıo sanıodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 halkımız salak herhalde 50 lira ile karıştırıyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bu haber çok eskide kaldı ya gündemden epey geri kalmışınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 gördüm geçen hafta, güzel olmuş rengi ve boyutu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 EVIL_DeaD said: bu haber çok eskide kaldı ya gündemden epey geri kalmışınız Fakir söylemime şunu da ilave ediyorum zenginler bize fakir diyor diye atar yapmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Oldu valla. çok şaşırmıştım bu kadar çok miktar tek bi parada nası olur çek gibiymiş diye heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Farklı skinler kullansalardı keşke, kızlar için pembe, erkekler için mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar