Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Bu olay nasıl uygulanacak onu çözemedim ben. Lokanta'ya gittiğimde içki içmek istediğimde 22'ye kadar mı oturabileceğim? Sonra mekan kapatılcak mı? Ya da 24 saat açık marketten bira aldığım zaman bunu nasıl kontrol edecekler? Neye göre tespit edilip ceza verilcek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 salaklığa riyakarlığa bak amaç çocukları korumaksa fast fooda falan da aynı yaptırımı yapmadıkça ikiyüzlülük bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Warhero said: Bu olay nasıl uygulanacak onu çözemedim ben. Lokanta'ya gittiğimde içki içmek istediğimde 22'ye kadar mı oturabileceğim? Sonra mekan kapatılcak mı? Ya da 24 saat açık marketten bira aldığım zaman bunu nasıl kontrol edecekler? Neye göre tespit edilip ceza verilcek? Lokantalarda yokmus o is, lokantalar, supermarketler fln aynen devam. Ufak marketlerde saat 10 dan sonra yokmus. Ne ise yarayacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Tekel büfelerini etkiliyorsa onları öldürürler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Adamlar kaçakçılık için çıkarıyor, daha da zenginleşsinler diye. Paraya tapan adamlardan beklenen hareketler. yasal ya da yasadışı farketmez, para gelsin. İngiliz oyunları klasikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Kadıköy merkezde bu 22:00'den itibaren alkol satma yasağı 1 aydır falan uygulanmaktaydı ve tekeller kapatmak zorunda kalıyordu. Umarım bu kanun çıktıktan sonra tekelleri 22'den sonra kapatarak enforse etmezler ve tekeller kanun dışı içki satmayı sürdürebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Warhero said: Bu olay nasıl uygulanacak onu çözemedim ben. Lokanta'ya gittiğimde içki içmek istediğimde 22'ye kadar mı oturabileceğim? Sonra mekan kapatılcak mı? Ya da 24 saat açık marketten bira aldığım zaman bunu nasıl kontrol edecekler? Neye göre tespit edilip ceza verilcek? 24 saat açık alkol satan bir dükkan kalmayacak. 1 aydan uzun süredir kadıköy'de bu yasak uygulanıyor zaten ve dükkanlara yeni ruhsat dağıtılıyor. alın bu yeni ruhsatınız saat 10'dan sonra açık duramazsınız diye. yani öyle 24 saat açık tekel falan bulma şansınız yok artık bu yasakla birlikte. 2 aydır kadıköyde bu yasak uygulanırken bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığıyla hareket edenlere müstehak bu yasa. alın içinizde patlasın şimdi saat 10'dan sonra açık yer de bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 10'dan sonra satış olmasada barlar açık olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Şu alkolizme karşı laf eden arkadaşlar biraz da o insanları alkolizme iten nedenleri düşünse ve onlarla mücadele etse, direkt maddeye ulaşımı kesmese, kafalar biraz çalıştırılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 @warhero fişlerden çıkabilir.alış verişi yapana ceza kesmeleri falan zor ama marketin canını okurlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Aluriel said: Perakende satis dedigi bakkal vs satisi mi? zaten senin gibi şekerli efes içenlere komple yasak yapmalı bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Perakende satisi hala anlamamis olanlar var. Bakkal market, haci amcanin tekeli.. Kisacasi her yer. Tekellerin batis fermani bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 goldbären said: Aluriel said: Perakende satis dedigi bakkal vs satisi mi? zaten senin gibi şekerli efes içenlere komple yasak yapmalı bunu efes ne zaman içmişim lan ben uydurma. içki haram hem içmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 10dan önce kim köşedeki tekelden içki alırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Esh said: Perakende satisi hala anlamamis olanlar var. Bakkal market, haci amcanin tekeli.. Kisacasi her yer. Tekellerin batis fermani bu. neden batış fermanı olsun, gayet işlerine gelecek bence. saat 10'dan önce yapıcaklar tüm satışlarını, gecenin bir saati "alkol vir bağa" diye gelen heriflerle uğraşmayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Şöyle batırır tekelleri, adam önceden planlı yapıyorsa alışverişini gider süpermarketten daha ucuza alır. Kendimi düşünüyorum da mekana girip biraya 20 lira bayılmadan önce tekelde 3 tane bira yuvarlayamayacağım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 3-5 sene önce bu konularda uyardığımızda "Türkiye İran falan olmaz yav ne abarttınız" ve "Tabi tabi şeriat geliyor ehikiki." diyenler vardı ne küsel. Neyse sokakta el ele tutuşanlar recm edildiğinde aklınız başınıza gelir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ^^ this o this degil bu this said: Şöyle batırır tekelleri, adam önceden planlı yapıyorsa alışverişini gider süpermarketten daha ucuza alır. Kendimi düşünüyorum da mekana girip biraya 20 lira bayılmadan önce tekelde 3 tane bira yuvarlayamayacağım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 türkiye kadar boktan bir ülke yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 said: Bilmem ne gelişmiş ülkesinde de böyle yasak var ne banal benzetme. Örnek alacaksaniz bi zahmet insan yaşamina saygı kısmını örnek alın. dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 eldar said: Üçüncüsü, Almanya'da kural işler ama bu alkol o kadar taktıkları bir nokta değil. Almanya'da 16 yaşını doldurmuş bir kişi, yanında velisi olmaksızın gidip bira veya şarap alıp içebilir. Yüksek alkollü içkiler için 18 yaşında olması gerekir. Ancak Almanya'da yaşayan tanıdıkların varsa sorup öğrenebilirsin ki, 17 yaşında biri gayet votka falan da alabilir. Ha belki dikkat eden satıcı da vardır ama dikkat etmeyen de bir sürü var. Ayrıca iddialıyım, Avrupa'da 24 saat alkol bulursun. Hatta İngiltere'de bile tek tük bulursun. 16 yas olayi varmis PM den yazdigin gibi. Dikkat edememisim :) Turkiye'de bu yasalari abuse edecekler (her iki taraf) cok belli bir sey bu. Bu nedenle sacmalamaya dogru gidiyor iyice ulke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 benim tecrübe ettiğim kadarı ile tr de alkol bulmak avrupa ülkelerine göre daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Suark said: salaklığa riyakarlığa bak amaç çocukları korumaksa fast fooda falan da aynı yaptırımı yapmadıkça ikiyüzlülük bu abi hahaha sigara yasağı geldiğinde de biz tiryakiler aynı şeyi söylemiştik ama takan olmamıştı bu savunmayı. günlük alkol kullanan birisi olarak beni geren birşey yok bu yasada ayrıca. içmeye devam edeceğim, giren çıkan yok. detayları tartışılır tabii ama sanki alkolü narkotiğe sokmuşlar gibi ağlayanlar var, onlara anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 sizde az icin zindiklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 https://twitter.com/RT_Erdogan/status/337861945032060929 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar