Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fin said:

iran halısından kendi imkanlarınlamı doğdun o nasıl bir kazak lan

offf sesli güldüm ya.

forgiver : bence 75 kiloyu falan zorla bir en kötü yapın itibariyle biraz uğraşır verirsin.
Mesaj tarihi:
forgiver said:

hesapladım kemik yapım 70 kiloya kadar taşır

Şaka olduğunu söyle sdfdf
Ayrıca 2.5 kat kadar kilo farkı var shaq ve senin aranda.Amacım anatomi karşılaştırması değil sadece 75 kiloda hantal olacağını iddia etmen garip geldi ki sana sadece göbek yap diyen birisi de yok mesajlarda.
Mesaj tarihi:
170 cm ayni kiloda iki kisi cok farkli durabilir ama. sen bencede cok zayifsin, belki kemiklerin vs normalden agirdir bilemiyorum. 70-75 lere kadar cikman gerek gibi duruyor.
Mesaj tarihi:
Kardeşim de spor yapıyor senle boyu aynı sayılır 1.73 55 kilo ile başladı 68 şuan amacı 75-79 aralığına çıkabilmek.Tahmin ettiğin kadarda kütle yok ama senden çok daha iyi.Yani korktuğun gibi değil olay çok merak ediyorsan fb arak bir foto pmleyebilirim.
Mesaj tarihi:
Abi zayıf bünyenin (ecto anlamında) otokontrol sisteminin ürünü o tatava işin içine girince hiçde öyle olmadığını çözüyorsun zaten olayların.
Mesaj tarihi:
bu arada ben 181cm 69kiloyum. ama senden baya baya daha şişman gözüküyorum. kendi standartlarıma göre de normal. hatta göbek bile var.

herkeste aynı durmuyor kilo. o yüzden al biraz bence de. normale gelince bırakırsın. illa sınırı yok.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...