bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Fin said: iran halısından kendi imkanlarınlamı doğdun o nasıl bir kazak lan offf sesli güldüm ya. forgiver : bence 75 kiloyu falan zorla bir en kötü yapın itibariyle biraz uğraşır verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 75e çıkmanın mantığı yok ki daha hantal olucam 62 ya da 65 de biraz daha kas hedefim ama spor yapınca stabil kalmıyor kilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 şu halinle beğenirsan ne ala abi o zaman, bence çok cılız ve kötü görünüyor. madem o kadar kas yaptın taşıyacak bir kütleye ulaş, ben olsam öyle yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Hantallıktan kasıt nedir seni engelliyeceğini düşündüğün profesyonel bir sporla mı uğraşıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 75 kg de ne hantalligi yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Cok kas yapmak istemiyordur belki sdece biraz fit gozukecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ad3m said: Hantallıktan kasıt nedir seni engelliyeceğini düşündüğün profesyonel bir sporla mı uğraşıyorsun? yürümek zıplamak filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 her gün işe parkour yaparak gitmiyosan bişi farketmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Abi :( http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/65/Lipofsky_Shaquille_O%27Neal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Demem oki esneme hareketlerini yaptığın sürece bacak ve core kısmı güçlü tuttuğun sürece daha fazla yürür daha fazla sıçrayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 hesapladım kemik yapım 70 kiloya kadar taşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ad3m said: Abi :( http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/65/Lipofsky_Shaquille_O%27Neal.jpg 40 cm fark var boyda, penisleri de ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 forgiver said: hesapladım kemik yapım 70 kiloya kadar taşır Şaka olduğunu söyle sdfdf Ayrıca 2.5 kat kadar kilo farkı var shaq ve senin aranda.Amacım anatomi karşılaştırması değil sadece 75 kiloda hantal olacağını iddia etmen garip geldi ki sana sadece göbek yap diyen birisi de yok mesajlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 abi 1.70 boyda birinden ne kadar hacim bekliyorsun anlamıyorum ki ben sadece fit gözükmek istiyorum kas filan düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 sabah portakal suyu icme forgiver kas yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 170 cm ayni kiloda iki kisi cok farkli durabilir ama. sen bencede cok zayifsin, belki kemiklerin vs normalden agirdir bilemiyorum. 70-75 lere kadar cikman gerek gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Kardeşim de spor yapıyor senle boyu aynı sayılır 1.73 55 kilo ile başladı 68 şuan amacı 75-79 aralığına çıkabilmek.Tahmin ettiğin kadarda kütle yok ama senden çok daha iyi.Yani korktuğun gibi değil olay çok merak ediyorsan fb arak bir foto pmleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 mevzu çok kaslı olmak istemiyorum fit gözüksem yetere gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Abi zayıf bünyenin (ecto anlamında) otokontrol sisteminin ürünü o tatava işin içine girince hiçde öyle olmadığını çözüyorsun zaten olayların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Fin said: iran halısından kendi imkanlarınlamı doğdun o nasıl bir kazak lan ya ulan sdasfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ben de ektomorfum beyler tavsiyeler ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 gece yağlı ekmek arası patates ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 forgiver said: hesapladım kemik yapım 70 kiloya kadar taşır konfetiden mi abi senin kemikler, saçmalama 1.70 o kadar kısa bir boy değil, 75 o kadar abartı bir kilo değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 erkek adam 80-85 kg civarı olur gerisi tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bu arada ben 181cm 69kiloyum. ama senden baya baya daha şişman gözüküyorum. kendi standartlarıma göre de normal. hatta göbek bile var. herkeste aynı durmuyor kilo. o yüzden al biraz bence de. normale gelince bırakırsın. illa sınırı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar