bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 imamizer said: bingildak said: abi binalara 3-4 kişi destek veriyor, 65 kişiyiz. biraz ayıp oluyor ama. olm milletin işi gücü var. akşam girebiliyor çoğu. sen nefessiz oynuyorsun habire. hem ayrıca çoğumuzun üstünde t2 gear bile yok sen t4 binaları dikecem diye debeleniyorsun. işi gücü olmayanlara söylüyorum abi zaten, 15 tane online var şu an. bende şehirdeyim aktif oynamıyorum sadece chat şu an. t3 materyal toplamak için t2 tool gerekiyor sadece, oyuna başlayıp t2 tool yapabilir hale gelmek 15 dakika. zor bir şey olsa istemeyiz. ayrıca t4'u ben istemedim, bana kalsa t2'de duracaktık. bellow ve grim'i suçlayın asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 miyaw33 said: bingildak said: dün kestiğimiz biri vardı bizim köye yakın adamı öldürdük adam "köyü arıyorum" yazdı uahjuıasduıhsahdsuıahduıhdsa ONDAN SONRA NEDEN BREZİLYALI Abi o bahtsız bendim,telefonda oynuyordum, mesaj atmak zor, onun yerine gidip birine söyliyim dedim. Imamla geziyordunuz daha gak yazmadan imam daldı. http://i1276.photobucket.com/albums/y462/staffpicks/Animated_GIFs/cryingbaby.gif cry moar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 axedice said: Bu 65 kişinin kaç tanesi t3 hatta t2 materyal bulup toplayabiliyor ama. Ben anca bi iki tane tesadüfen buldum, iron miron hak getire zaten. t3 materyal bulması gerekiyor abi arayanların. t2 tool yapmak için 5 iron - 5 tane odun falan gerekiyor. maksimum 5 dakika şunları bulmak. büyütmeyin gözünüzde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 t2 seti yapmak 5 dk kaybetmek 10 saniye sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 miyaw33 said: bingildak said: dün kestiğimiz biri vardı bizim köye yakın adamı öldürdük adam "köyü arıyorum" yazdı uahjuıasduıhsahdsuıahduıhdsa ONDAN SONRA NEDEN BREZİLYALI Abi o bahtsız bendim,telefonda oynuyordum, mesaj atmak zor, onun yerine gidip birine söyliyim dedim. Imamla geziyordunuz daha gak yazmadan imam daldı. abi bu arada ahahah ben daldım ama sen beni kesiyordun asdsfgsfg geri kaçtım bingil geldi o daldı. sonra baktım sen kovalamıyorsun öyle duruyorsun dönüp geri daldım adfgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 iron bulmak bana da zor geliyor t2 skinning knife anca yapabildim. bulamıyoruz da tool yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 iron göremedim daha oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 çadırınızdan dışarı cıkmıyormusunz abi ? köye 100 metre mesafede var resmen iron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 kermit'e sorun abi o zaman herif 300 tane iron ingot yapmış asdasd her yer iron abi nasıl bulamıyorsunuz, şeklini mi bilmiyorsunuz nedir anlamadım mobların olduğu yerlere girip çıkın biraz, herkesin gittiği yerlerde bulsanız bile içinden bir tane çıkar, kazılmamışların bir tanesinin içinden 8 ore çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 applev0dka said: çadırınızdan dışarı cıkmıyormusunz abi ? köye 100 metre mesafede var resmen iron Köye 100 metre mesafedeki ironların ne zaman yanından geçsem hepsi depleted. Sonra bakıyorum ilerden tıngır mıngır yürüyen bi tane aPpLeV0dKa geliyor. Tıngır mıngır demişken esh terbiyesizi cesedimi lootladı dün, baktım yine ağırlığı yüzünden yürüyemiyordu. Adam odunları taşları yere atmak yerine yürüye yürüye yarım saate köye taşıdı. Böyle de açlar var aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 olm adam nasıl dikti oteli bodruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 az önce bankamdaki fazladan 70 t3 ingotu eshrefe verdim 100 tanede bende kaldı arayan bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 axedice said: applev0dka said: çadırınızdan dışarı cıkmıyormusunz abi ? köye 100 metre mesafede var resmen iron Köye 100 metre mesafedeki ironların ne zaman yanından geçsem hepsi depleted. Sonra bakıyorum ilerden tıngır mıngır yürüyen bi tane aPpLeV0dKa geliyor. Tıngır mıngır demişken esh terbiyesizi cesedimi lootladı dün, baktım yine ağırlığı yüzünden yürüyemiyordu. Adam odunları taşları yere atmak yerine yürüye yürüye yarım saate köye taşıdı. Böyle de açlar var aramızda. abi onlar hep boş zaten ben de 1 ya da 2 kere denk geldim dolu oldugunda onda da 1 tane vardi 6 tane madende sdsfs ama hiç yok ortalıkta diyorlar o yüzden dedim. azcık şehirden uzaklaşinca cok rahat bulunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 twitch olan yokmu ya, bu akşamkini yayınlasın. video süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 kermit said: az önce bankamdaki fazladan 70 t3 ingotu eshrefe verdim 100 tanede bende kaldı arayan bulur Herkes senin gibi kırşehirli pancar köylüsü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 imamizer said: bingildak said: abi binalara 3-4 kişi destek veriyor, 65 kişiyiz. biraz ayıp oluyor ama. olm milletin işi gücü var. akşam girebiliyor çoğu. sen nefessiz oynuyorsun habire. hem ayrıca çoğumuzun üstünde t2 gear bile yok sen t4 binaları dikecem diye debeleniyorsun. harbi lan, biz burda ofiste sadece forum takip edebilioz. Sanki oyundayız da yardım etmioz. yok işte destek yok bilmemne akşam girdiim kadarı ile her kazandıım silverı deposit ettim. saçımı süpürge ettim yattım. naapalım ha daha naapalım :( sandbox çalışan adama göre değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 axedice said: kermit said: az önce bankamdaki fazladan 70 t3 ingotu eshrefe verdim 100 tanede bende kaldı arayan bulur Herkes senin gibi kırşehirli pancar köylüsü değil. gel sanada vereyim çankırılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 TOPRAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 abi t4 dikiyorsunuz da imamın dediği gibi uzerimizde t2 set bile yok.. nasıl yapıcaz?* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Key var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 biz hazırlayalım istersen seti? sen üstüne takar gezersin, nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 abi niye t4 ü bu kadar sorun ettiniz anlamadim ? t4 binalarda t2 t1 t3 eşyalari yapabiliyorsunuz. Hani t4 dikmemiz neden sorun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 T3 bittiyse sıra T4 abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 t3 ü atladik direk t4 geçtik boşa malzeme gitmesin die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 sanirsam sandbox pvp oyunun en zor tarafi zamani bol olanla dar olan arasindaki farki dengeleyebilmek. ama oda mumkun degil mantiken. like rl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar