Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 hodor ile munten teketek atarlar bir gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Aiko said: Esh said: Ingilizce okuyun la ulan şu tarz bi mesaj yüzünden ingilizcesine başladım. lanet olsun 2 sene olucak daha ilk kitabın 600. sayfasına yeni geldim. zaten kitap okuma alışkanlığım yok, üstüne ingilizceden de soğudum :S sonunda bitti kodumun kitabı. 2 yıldır oku oku bitiremedim. 2. kitaba türkçe başlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 oku oku turkce oku. turkce wikiden okumana yardimci olacak biraz bilgiler: Seride pek çok olay Stark hanedanı mensuplarının gözünden anlatılır. Stark hanedanı kuzeydeki hükümran soylu bir hanedandır. Merkezleri Kışyarı'dır Lannister hanedanı Batı vadilerindeki hakim hanedandır. Merkezleri Casterly Kayası ve Lannislimanı'dır. Batıdiyar=westeros gozumden yas geldi wikiyi okurken linki atmiyorum 3.kitaptan falan spoilerlar varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 alışırım sıkıntı yok. http://imgur.com/gallery/njTUt şu seriyi okumanızı taviye ederim. kitap ve dizi öncesini anlatıyor. muhtemelen kitaplardan toplanarak hazırlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=SVaD8rouJn0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Hani lan hiç hype yok. Kimse niye binmiyor trene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 dizi cok boktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 kitapta böyle değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 ne zaman çıkar ki ilk bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 dizi boktan ama ya. nerde o 1. sezonun güzelliği. çok oynadılar senaryoyla. ben cidden sırf meraktan izliyorun. walking dead gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 torrent dışında nereden izlemeyi planlıyorsunuz bu arada dizimag da gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Gizli said: torrent dışında nereden izlemeyi planlıyorsunuz bu arada dizimag da gitti http://www.free-tv-video-online.me/internet/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 ahaha nasıl bi link o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 tum diziler var iste iphone/ipad icin vidspot en uygunu haberiniz olsun bilgisayarda tum linkler aciliyo olmasi lazim fast and secure islem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 evet ben de orayı apple tv'de oynatacak yer ararken keşfetmiştim. tam bir ömür törpüsü flash olmayan video sitesi bulmak. ah sitiv cabs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 beyler nereden stream izliyoruz KINK PLAYER DÖNÜYORMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 hmm tr saatiyle 2 de mi başlıcak? şurdan stream olcak demişler, hola/vpn ile falan giriliyor, http://www.ilive.to/view/36674/watch-live-HBO_live_stream_online-streaming-channel-for-free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 this night is dark and full of terrors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=el8Ydwh0QlQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 fak cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 güzel kasmışlar da ne anlamı var falan diyordum, reklammış dhasufha. güzel valla. ama müziği birazcık daha benzetseler daha da iyi olurmuş sankim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 sosyal medya uzmani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 sosyal medya birleştiricisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 http://i.imgur.com/BN29lfr.jpg Lord of the seven kingdoms, protector of the realm. gavur hypela jofri heykeli yapmış canlanın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 biz de kız arkadaşımızı hyplayarak sansa yapmaya çalışıyoruz. olmuyo. gerçi benim kız arkadaşım yok şimdi hatırladım. xeşke kız arkadaşım olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar