benjani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=xZY43QSx3Fk beğenmedim, kitabı daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 bu trailer kitapta 17 sayfada anlatılmıştı. 1 dakka 44 saniyede zaten bişi anlatmalarını beklemiyordum. inanılmaz hayalkırıklığı olmuş. yeni sezonu izlemem bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 kitapla alakası yok yaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 gelmis gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 izlicez silke silke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 kitapla ayrı olacak ama çok da fifi Red Viper! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Oouu! Bu sefer trailer i uzun tutmuslar. Kingslayer da akillanmisa benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Jaime'nin uzun saçlı hali daha iyiydi. Red Viper'da iyi duruyor baya. kullandıkları şarkı ne bide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 feral love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ALLAHIM ÇOK İYİ AKLIM ÇIKTI İZLERKEN OFFFFFFFF NE KADAR İYİ OLCAK ÇOK SÜPER BEEEEE OF YAAA ABİ İNANILMAZ GERÇEKTEN OFFFF AYYY ÇIĞLIK ATIYORUM EVDE DÜNYANIN EN İYİ ŞEYİ BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 beyler kitapta ejderhalar ölüyo ama sanırım dizide kalisi iron throneun sahibi olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 şikayet ettim seni umarım banlanırsın!! http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/31/8d/3c/318d3cd67e1fe5296f31485a5dcdfea1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 barristan paşa 1sn, brienne hanım hiç yok. hayalkırıklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Trailerla alakalı ucundan da kitapla King's Landing üzerinde ejderha gölgesi mi var başta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 gölge rüya yada Bran'in visionlardan biri flndır herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 vaay dizi buraya mı geldi bu sezon bayağı efsane sahneler olucak demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Aket-Atum said: Trailerla alakalı ucundan da kitapla King's Landing üzerinde ejderha gölgesi mi var başta? bulut geciyodur, yagmur sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fornost Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 monoscope said: beyler kitapta ejderhalar ölüyo ama sanırım dizide kalisi iron throneun sahibi olucak trololo heyecanlandırmıyo bile trailer artık daha kaç ay var sonra başlıcak 2 ayda bitivercek hemen pff diğer kitapları yazsa da corç ar ar martin okusak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 şaka maka red wedding spoilerı yediğim günden beri diziden inanılmaz soğudum. izlemiş olmak için izliyorum sdfs. zaten diğer tüm spoları da okudum. forumda daha 1. sezondan red wedding sposu verenin allah belasını versin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 sen nediyosun 1.sezon 2.bölüme geçmeden eddardın ölceğini öğrenmiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 bu şekilde mi yazmıştı biri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=iwT3DIIXWNA Güzel şarkıymış fragmandaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fornost Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 red wedding spoilerı en baştan epey brütal olmuş yalnız sdfsd şarkı da iyimiş de bi seven devils değil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 kalisi ye mavi çok yakışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 şimdi ben 3. sezonu dahil izledim, kitap alıcak olsam hangisini almam gerekli, nerden başlayım? 1 e geri gitmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar