Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Artariel said: izlemeyecem anasını satayım ya... Izleyeceksin pastör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 bingildak said: YA ARKADAŞ ŞU SPOILERLARA OLANLARA DAİR ŞEYLER YAZMAYIN, DAHA İZLEMEDEN HANGİ KARAKTERLERE BİR ŞEY OLACAĞINI ANLADIM. bölüm adı falan yazın! wut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 arya, stannis ve jon snow birlikteligi hakkinda http://imgur.com/tZ5pOw2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Yapacağınız diziye emi ya...Gidiyom kitapları almaya efendi gibi okurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Bu ne ya, red weddingten once olan olayı sezon finaline koymayacaksında nereye koyacaksın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 ne biçim bölümdü lan bu, geçen bölüm daha iyi bitti, keşke hiç yayınlamayıp "şakaaa bu sezon 9 bölüm yaptık" deseler su bölümü izlediğim kadar üzülmezdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Hevesimizi mahvettiniz ya.Şu spoiler başlığına yok arya jon snow stannis birlikteliği vs yazmayın.Sayenizde öğrendik bütün herşeyi daha spoilerı açmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 esh in yaptığı şaka mı trollük mü yoksa terbiyesizlik mi anlamadım bilerek yaptıysa çok ayıp ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 arkadaslar kızılacak bişey yok zira sezon finali de sezonun tamamı gibi bok gibiydi izleyince siniriniz geçer zaten sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Ben bu sezonu geçen sezondan çok daha başarılı buldum. Hatta 2. kitapta da sıkılıp 3. kitabı çok beğenmiştim sadf. Son bölüm de Red Wedding'ten sonra tabii sönük kaldı da kötü değildi bence. Tywin'in Joff'a sen yoruldun bence git yat demesi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 tahmin tyrion sokarım böyle aileye diyip sansayı da alıp kaçıcak az kaldı hatta shae'nin ölmesi tetikleyebilir bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 aboow spoiler ı açtım lan shee öldü di mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 bok gibi sezon finaliydi. öylesine çekmişler bence. son sahnede kalesiyi omuzlarına almaları falan da komikti yani. hatta mysha diyişleri de komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 mysha "mysha dedi, beyler mysha dedi" bekledim jorah'tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Evet Son derece TIRT bir bölümle sezonu bitirmiş durumdayız. 3.sezonu komple ele aldıgımızda 10 üzerinden maksimum 6 falan.. BSG artık..2014 diyo.. yapıcagınız diziye sokucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 sanırım dizinin amacı kitap satın aldırtmakti insanlara. Ondan boyle yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Abi ondan bundanı mı var.. 10 bölüm çekiyon eder sana 2 ay 2 hafta.. 2014 ne.. dalga mı geçiyolar bu kadar insanla.. herkes kitabı okumak zorunda degil ki. adamlar 2 ay dizi 12 ay ara.. dalga geçer gibi. yap şunu 20-21 bölüm ver 10 ay aranı kimse bişey demez. şu 3. sezon resmen REZALETTİ yani.. İnsanlar aylarca winter is coming yok üşüyoruz gel artık başla artık zart zurt.. sezona bak.. götümüzle gülsek yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Bi battlestar galactica,lost, breaking bad sezon finalleri nerdeee şu dizinin sezon finaline bak.. asudfhadsufah.. yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 1 haftada bitirdiğimiz 3. kitabı 2 yılda anca özet geçiyolar. çekilir çile mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 hiçbirşey olmama dizisi. Kitaplarda savaş sahneleri anlatılıyor mu? yoksa dizideki gibi, kalesinin karşısına kanlı yüzle çıkıp, kale sizindir" mi diyor? edit: savaşlar varsa okumaya başlayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Trias said: hiçbirşey olmama dizisi. Kitaplarda savaş sahneleri anlatılıyor mu? yoksa dizideki gibi, kalesinin karşısına kanlı yüzle çıkıp, kale sizindir" mi diyor? edit: savaşlar varsa okumaya başlayacağım Orada dizide gördüğün kadar bile bir çarpışma yok; fakat olay da dizidekinden farklı biçimde gelişiyor. Eternal said: herkes kitabı okumak zorunda degil ki. adamlar 2 ay dizi 12 ay ara.. dalga geçer gibi. yap şunu 20-21 bölüm ver 10 ay aranı kimse bişey demez. Ben derim. 10 bölümü 20-21 bölüme çıkarmak bölüm başına düşen bütçenin de yarıya inmesi anlamına gelir. Tabii bir sonraki sezonun senaryosunu eklemek yerine tek sezondaki hikayeyi iki katına yaymaları da söz konusu olabilir. Az ve öz olmasını tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 kitabın korsanını almazsam noliyim lan zaten 9. bölümle beraber yazar bastardı birincil düşmanım oldu diziyi de torrentten izliyorum zaten külliyen zararım oh olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 ahahhahaha kitabı okuyanlar toplaşıp bol spoylerlı korsan bastıralım 3 cü kitaptan haşırt 5 ci kitap pow u falan serpişştirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 pow tahmin ettiğim şey mi? LAN ALLAHSIZ NİYE SPOİLER VERİYORSUN çok pis yedim ya anladım bütün olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 pow acaip ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar