zeper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 arya Arya ya! her sezon sonu bir katliama şahit oluyor. Bu sefer de travma geçirmezse bu çocuk...
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 zaten ASASİNOOO olacağını söyledi cadı geçen bölümlerde ehu.
GEd Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 intikamımız alınacak mı? Kitaptan mitaptan ağır bir spoiler patlatsın biri. senede bir bölüm bir bölüm çekilmez yoksa.
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 GEd said: intikamımız alınacak mı? Kitaptan mitaptan ağır bir spoiler patlatsın biri. senede bir bölüm bir bölüm çekilmez yoksa. ciddiysen atayım öm
GEd Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 ciddiyim sevmiyorum böyle beklemeyi falan. Link mink varsa özet geçen oda olur :)
Therru Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 link var abi ben çektim vidyo... aljdsalkdjalskdja bütün rollerde ben.
Fly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 kitap - dizi farklarini dizi izleyenlere cok spoil etmteden yazan bir yer var mi
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Jaegerjaquez said: kitapta robb ejderha olarak dönüyor abi bu ne ya
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=xbEhByk4Icg
Livered Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Sovereign said: Suark said: bu arada yazan oldumu bımlıorm da o sakallı dayı amca vardı ya o çişe gitti olm zikertecek bence freyleri. Kalan Stark Ordusu Neyle? Ordu kalmadıki, kalan bütün Stark ordusu düğün sırasında çadırlarda eğlenirken Bolton ve Frey askerleri tarafından öldürüldü. Kalan ordu hk. Yok edmure tully nin ordusu ve starkların askerlerinin büyük kısmı riverrunda duruyor. Oraya gelenler büyük ihtimalle ufak bir gruptu. robbun 20000 adamı var.
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Robb, Kuzey Ordusu'nun %50'sini evlerinde zor tutuyormuş.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 tabi canım koca orduyu nası sığdırsınlar zaten. şimdi edmure u oldurup karısını kralıce falan yapmaya calısabilir dicem ama adam tulyy baska starklara yakın var mı? karstark gibi
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Therru said: yalan diyin. yalan. whitewalker'a dönüşüyor ölünce.
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 ZIPOYLIR LAAAAAN!!! olm millet gaza gelecek kitaptan spoiler vermeyin bak. bakın ben veriyo muyum? vermiyorum.
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Phyx said: Jaegerjaquez said: kitapta robb ejderha olarak dönüyor abi bu ne ya troll diyin şuna
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Çok efsane bi sahne tasviri vardı kitapda. Umarım onu gelecek bölüme koyarlar. Tepkilerden korkup koymamış da olabilirler ama bu kadar vurucu bir ifadenin kesinlikle görsel olarak yer alması gerekiyor.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 kitaptaki gibi yaparlarsa hbo'yu yıkarlar.
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 ne var ki diye soracam soramıyorum anasını satayım. cinsellik mi vahşet mi?
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 bende merak ettim de bölümü izledikten sonra isteyecem o sahne tasvirini sizden hehe
Öne çıkan mesajlar