Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 önümüzdeki spoilerlara bakıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 arya Arya ya! her sezon sonu bir katliama şahit oluyor. Bu sefer de travma geçirmezse bu çocuk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 zaten ASASİNOOO olacağını söyledi cadı geçen bölümlerde ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 intikamımız alınacak mı? Kitaptan mitaptan ağır bir spoiler patlatsın biri. senede bir bölüm bir bölüm çekilmez yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 GEd said: intikamımız alınacak mı? Kitaptan mitaptan ağır bir spoiler patlatsın biri. senede bir bölüm bir bölüm çekilmez yoksa. ciddiysen atayım öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 ciddiyim sevmiyorum böyle beklemeyi falan. Link mink varsa özet geçen oda olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 link var abi ben çektim vidyo... aljdsalkdjalskdja bütün rollerde ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 kitap - dizi farklarini dizi izleyenlere cok spoil etmteden yazan bir yer var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Jaegerjaquez said: kitapta robb ejderha olarak dönüyor abi bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 polymorph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 yalan diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=xbEhByk4Icg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Sovereign said: Suark said: bu arada yazan oldumu bımlıorm da o sakallı dayı amca vardı ya o çişe gitti olm zikertecek bence freyleri. Kalan Stark Ordusu Neyle? Ordu kalmadıki, kalan bütün Stark ordusu düğün sırasında çadırlarda eğlenirken Bolton ve Frey askerleri tarafından öldürüldü. Kalan ordu hk. Yok edmure tully nin ordusu ve starkların askerlerinin büyük kısmı riverrunda duruyor. Oraya gelenler büyük ihtimalle ufak bir gruptu. robbun 20000 adamı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Robb, Kuzey Ordusu'nun %50'sini evlerinde zor tutuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 tabi canım koca orduyu nası sığdırsınlar zaten. şimdi edmure u oldurup karısını kralıce falan yapmaya calısabilir dicem ama adam tulyy baska starklara yakın var mı? karstark gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 umber var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Therru said: yalan diyin. yalan. whitewalker'a dönüşüyor ölünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 ZIPOYLIR LAAAAAN!!! olm millet gaza gelecek kitaptan spoiler vermeyin bak. bakın ben veriyo muyum? vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Phyx said: Jaegerjaquez said: kitapta robb ejderha olarak dönüyor abi bu ne ya troll diyin şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 troll mü acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 piç ettiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Çok efsane bi sahne tasviri vardı kitapda. Umarım onu gelecek bölüme koyarlar. Tepkilerden korkup koymamış da olabilirler ama bu kadar vurucu bir ifadenin kesinlikle görsel olarak yer alması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 kitaptaki gibi yaparlarsa hbo'yu yıkarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 ne var ki diye soracam soramıyorum anasını satayım. cinsellik mi vahşet mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 bende merak ettim de bölümü izledikten sonra isteyecem o sahne tasvirini sizden hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar