Xenus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 9'u izlemeyen açmasın Aceace said: Robb Stark "Game of Thrones"u kaybettikten sonra. hacıt bu spoiler oldu ama bana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Laraken said: abi servisle okula giderken okuyordum. bölüm bitti, kitabı ayracı koymadan kapattım, çantama koydum. kafamı çevirip camdan bulutları izledim okula varana kadar. ve kimseyle paylaşamadım lan çevremde kitabı okuyan kimse yoktu içimde patladı yani. en son zaknafeini öldürdüklerinde böle olmuştum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 3x9 robb'un ölmesine hiç üzülmedim. iyi bir kral olamadı. her fırsatta sokayım senin krallığına diyordum. öleceğinin spoilerını yedim, direniş videolarında bile spoiler vardı hemen izlemek lazım, gerçi kıyım oldu bu ne biçim senaryo amk. ayrıca oluştur bi kingsguard cofri piçinden farkın ne. babası ihanete kurban gitmiş. karstark'ın ihanetini tadmış. anladım nedenini, böyle bir hukuk varmış göya: http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Guest_right anne bir aralar mala bağladı ama ona üzülmedim desem yalan olur. ned'e de üzülmüştüm. stannis'in söylediği isimlerden biri öldü yanlız. karının death note'u mu var nedir. tywin is the boss. abi adam öldürmeden bizim şarkımızı da bi dinletin demiş oha vay anam vay. bükemediğin eli öpeceksin. lannisterların bu şekilde savaşı bitirmesi iyi oldu çünkü greater evil white walkers'lara karşı koyabilirler bir süreliğine en azından. öteki türlü iki taraf birbirini kırsaydı, westoros kalmazdı ortada, daenerys yardırana kadar. büyük ihtimal jon snowla bir müttefiklik olacak. jon snow, mance'in yerine wildlinglerin başına geçer sanıyordum o olayda bok oldu nasıl bağlayacaklar acaba. o değilde arya hepsini öldürecek bunların, faceless'lara katılır büyük ihtimal bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 bu arada yazan oldumu bımlıorm da o sakallı dayı amca vardı ya o çişe gitti olm zikertecek bence freyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 gerdeğe giden noldu? "ölmeden önce şuna bi çakayım" derdim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Suark said: bu arada yazan oldumu bımlıorm da o sakallı dayı amca vardı ya o çişe gitti olm zikertecek bence freyleri. ahaha benimde aklıma geldi şu. adamda badass tip var abi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 3*9da olanlar için bence catelyn'de lanet var 3. sezon bi bölümde günah çıkartıyodu abisine şunu yaptım şunu kabullenemedim hepsi benim suçumfln diye. o karıdaki lanet bütün ailesini yok etcek bi jon snow piçi kalcak onun kanını taşımadığı için. nası ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 pekmezini akıttılar işte lanetlinin. geç olsun güç olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Eben Martin eben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 3.09 millet red veding diye diye gecen bolum de tyrionunkinde gerdidi de son sahnelerde guluyordum baya lol daha anticlimatic cekemezlerdi sanirim bogaz kesmeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Xenus said: 9'u izlemeyen açmasın Aceace said: Robb Stark "Game of Thrones"u kaybettikten sonra. hacıt bu spoiler oldu ama bana ya Abi gerçekten çok çok çok özür dilerim. Gülerken spoylır olduğunu farkedememişim. Özür dilerim. Xenus çok pardon çok çok pardon. Ben farkedemedim. Gerçekten kusura bakma. Ya da bak. Döv beni. Suratıma biber gazı falan sık. Hakettim. Özür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 arkadaşın kulağına tazyikli su sıkıp gönderin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 yazar senin tillahını dikeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 gene sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 http://i.imgur.com/fTsqj3v.jpg delicious tears yummy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/554/635/845.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 tipini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 dis http://img.gawkerassets.com/img/18pwz0bew2pl4gif/ku-xlarge.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Kitabı okuyan açsın plx şimdi ben bu catelynle ilgili bişey soracam ama kitaptan spoylıra girecek galiba,sorsam mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 özel mesajdan sor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 ağır spooo http://teamcoco.com/video/conan-highlight-red-wedding-reactions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Sonunda olaylar yatışmışken izleme isteği geldi. Güzel bölümdü. ne kıyım oldu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Therru said: ağır spooo http://teamcoco.com/video/conan-highlight-red-wedding-reactions ah bunu nasıl kaçırmışım ya, bütün söyleşiyi bulmam lazım bir şekilde tüh yok yutub'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Now you know why your nerdie friends so depressed 13 years ago ahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar