Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Laraken said:

abi servisle okula giderken okuyordum. bölüm bitti, kitabı ayracı koymadan kapattım, çantama koydum. kafamı çevirip camdan bulutları izledim okula varana kadar.

ve kimseyle paylaşamadım lan çevremde kitabı okuyan kimse yoktu içimde patladı yani.

en son zaknafeini öldürdüklerinde böle olmuştum ben
Sosyal ağlarda paylaş

3x9

robb'un ölmesine hiç üzülmedim. iyi bir kral olamadı. her fırsatta sokayım senin krallığına diyordum. öleceğinin spoilerını yedim, direniş videolarında bile spoiler vardı hemen izlemek lazım, gerçi kıyım oldu bu ne biçim senaryo amk.

ayrıca oluştur bi kingsguard cofri piçinden farkın ne. babası ihanete kurban gitmiş. karstark'ın ihanetini tadmış.

anladım nedenini, böyle bir hukuk varmış göya: http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Guest_right

anne bir aralar mala bağladı ama ona üzülmedim desem yalan olur. ned'e de üzülmüştüm. stannis'in söylediği isimlerden biri öldü yanlız. karının death note'u mu var nedir.

tywin is the boss. abi adam öldürmeden bizim şarkımızı da bi dinletin demiş oha vay anam vay. bükemediğin eli öpeceksin. lannisterların bu şekilde savaşı bitirmesi iyi oldu çünkü greater evil white walkers'lara karşı koyabilirler bir süreliğine en azından. öteki türlü iki taraf birbirini kırsaydı, westoros kalmazdı ortada, daenerys yardırana kadar.

büyük ihtimal jon snowla bir müttefiklik olacak. jon snow, mance'in yerine wildlinglerin başına geçer sanıyordum o olayda bok oldu nasıl bağlayacaklar acaba.

o değilde arya hepsini öldürecek bunların, faceless'lara katılır büyük ihtimal bi şekilde

Sosyal ağlarda paylaş

3*9da olanlar için

bence catelyn'de lanet var 3. sezon bi bölümde günah çıkartıyodu abisine şunu yaptım şunu kabullenemedim hepsi benim suçumfln diye. o karıdaki lanet bütün ailesini yok etcek bi jon snow piçi kalcak onun kanını taşımadığı için.

nası ama?

Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

9'u izlemeyen açmasın

Aceace said:

Robb Stark "Game of Thrones"u kaybettikten sonra.

hacıt bu spoiler oldu ama bana ya

Abi gerçekten çok çok çok özür dilerim. Gülerken spoylır olduğunu farkedememişim. Özür dilerim.

Xenus çok pardon çok çok pardon. Ben farkedemedim. Gerçekten kusura bakma. Ya da bak. Döv beni. Suratıma biber gazı falan sık. Hakettim. Özür.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...