Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Necati Ateş Yeniden Galatasaray'a gelmeli mi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu adamda ego var, drogba burak ve umutun yedeği olmayı öyle her babayiğit kabul edemez. elmander bu derbide gücenmesin diye oynatıldı vefa borcu olarak. sanırım gelecek yıl da takımdaki yerini koruyacak, adam istediği kadar yedek kalsın sıkıntı çıkarmıyor (yada dışarıya yansıtılmıyor) en azından sırf şöyle yedekler için hazırlık maçları ayarlansa güzel olur yoksa fener maçındaki hali içler acısıydı.
Mesaj tarihi:
necati ne zaman arıza çıkardı. son geldiğinde de ilk 11 değildi. 11 oynarken çıktı çatır çatır oynadı. yedek kaldı sonradan girdi oynadı. her fırsatta gsye tekrar geldiğim için çok mutluyum dedi. giderken sessiz sedasız gönderdiler gıkını çıkarmadı. adama şimdi hadi gel deseler yine bişey demeden gelir oynar.
Mesaj tarihi:
hayır abi yanlışın var, adama sordular bak böyle böyle 3 tane babacan adam gelecek takıma bunlarla beraber kalmak ister misin? o da dediki yok ben as oynamak istiyorum bana kulüp bulun, böylelikle eskişehirsporla anlaşıldı. ha belki tamamiyle egosuna dayanarak bunu söylemek yanlış olur belki bizim kulüp adam mağdur olmasın diye gitmesini teklif etmiş olabilir. ancak burak drogba umut dururken elmanderin adı anılmıyorsa necatinin ki hiç anılmaz. bence elmanderi de eskişehire gönderelim
Mesaj tarihi:
3 babacan adam gelecek demeleri de imkansız. Necati takımdan ayrıldığında Burak'ı geç ortada Drogba'nın hayali bile yoktu.

Yaşı yüzünden sildiler direkt adamı, GS'de fazlasıyla da iş yapardı.
Mesaj tarihi:
burağın olmayışı yönetim kurulunun burağı almayı düşünmediği anlamına mı geliyor nedir olay yani? sonuçta bu adamlar belli bir planlama yapıyorlar oyuncu pazarını araştırıp ona göre alacakları adamları tek tek belirleyip ona göre hareket ediyorlar. galatasarayın santraforu şampiyonlar liginde necati mi olmalıydı ne diyorsunuz anlamadım ben?
Mesaj tarihi:
burak ve umut'un yedeği olmayı sindiremedi işte, drogba'yla falan alakası yok. geçen sene elmander'le birlikte (ki sakatlandı) ilk forvetin olarak yazdığın ismi aniden 3. sıraya itecem dersen gider tabi.
Mesaj tarihi:
Gerçek Galatasaraylı bu adam. Ben bir yanlışını görmedim hatırlamıyorum. Adamı alıp daha sonra takımda yardımcı antrenör bile yapabiliriz.

Gs de çok salakça işler yaptı ya. Forvette çok adam var ama defans sıkıntı keşke şu adamlardan birisi( umut-necati-elmander) defans yapabiliyor olsa ne güzel olurdu

Hayaller.jpg
Mesaj tarihi:
fizban said:

burak ve umut'un yedeği olmayı sindiremedi işte, drogba'yla falan alakası yok. geçen sene elmander'le birlikte (ki sakatlandı) ilk forvetin olarak yazdığın ismi aniden 3. sıraya itecem dersen gider tabi.

4. sıra.

Elmander - Burak - Umut vardı önünde (Elmander sakat değildi.) İlk 18'e bile alınmadı ilk maçlarda.
  • Yeni Oluştur...