prisontable Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Oha bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Yok artik!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldengecko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 aman allahımm !!!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 tırsmadım desem yalan söylemiş olurum... bilirkişileri göreve çağırıyoruz! (bu saatde?!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 birileri yine sıfıra bölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 o nasıl birşey ya birde girdap dediğin çok uzun sürmemeli diye biliyorum yamulmuyorsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldengecko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 biri sifonu açık unutmuş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 abi 248 viewlu Fin'ce Letonya'ca girdap videosunu nereden bulduğundan çok şuna gelecek bir açıklamayı merak ediyorum. edit: said: Abi Zeminin altında karstik boşluk vardır Suyla çözünüp delinmiştir ve aşağıdaki karstik boşluğa da su doluyordur dedi jeoloji okuyan bir arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 karaya bu kadar yakın ve doğal bir girdap? göl gibide durmuyor değil orası hani? hadi herşeyi geçtim, yutuyorda bana mı yutuyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 pati üzerinden izlediğim en uzun video sanırım.kapatamadım.oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 aynen abi sanki beni de çekecek gibi bir his uyandırdı bende gece gece kafada fena değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 deathwing geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 girdap görmemiş tanıdık bir şirket sahibi çocukları ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 birilerinin karnı acıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 evet yemek söyledim tam, çok attention whore'um allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Girdaba demiştir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Aket-Atum said: abi 248 viewlu Fin'ce Letonya'ca girdap videosunu nereden bulduğundan çok şuna gelecek bir açıklamayı merak ediyorum. edit: said: Abi Zeminin altında karstik boşluk vardır Suyla çözünüp delinmiştir ve aşağıdaki karstik boşluğa da su doluyordur dedi jeoloji okuyan bir arkadaş sunu diyecektim. muhtemelen oyle olmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Abi iyide kaç ton gidiyor sıradışı bir mağra var zaman altta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Akhlaur said: Girdaba demiştir bence. hayır bana dedi acıktığımı hissedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 bi an bütün anakıtayı yutacak sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Benim teyzemi yuttu, dikkat edin arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 etrafındaki bi jeo termal santral yada fabrika için , suyun altına döşenmiş sistemden su çekiliyor da olabilir. genellikle barajlarda olur bu durum ama... fakat kıyıya bu kadar yakın olması şaşırtıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Biri portal açmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 su delikten akiyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar