sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 yalnız bu filmi birileri uzayda problem yaşıyor ve survival kasıyor gibi anladıysanız üzgünüm bir sıkıntınız olabilir. film klişeler sahip olsa da aslında güzel şeylere değiniyor. doğumu anlatıyor öncelikle. zor bir gelişim sürecinden sonra cenine dönüşmesi, anne karnındaki ortamın tamamen siyah olması da uzayla tasvir ediliyor. sonunda suya düşüp denizden çıkması da yeni doğan bebeğin anne karnındaki sıvıyı tasvir ediyor. kadın denizden yeni doğmuş ceylan yavrusu gibi çıkıyor. yerçekimine uzun süredir uzak kalmasıyla tasvir ediliyor. sonra film içerisindeki yalnızlık hissi çok iyi. insan kendisine soruyor sen olsan ne yapabilirdin gibi. matt oldukça ızdırap çekmiş ryan'ın daha fazla üzülmesini istemeyip onu hayatta tutmaya calısıyor. yaşamayı hakeden varsa o da ryan'dır diye düşünüyor. daha çok şey var da yazasım gelmiyor. bence gayet iyi filmdi. 8/10 eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 şu spoiler ilk paragrafını kim nasıl nerden uydurmuş ya helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 imax izleyeyim diyorum ama istinye de çok uzak üşeniyorum. imax gogo mu yoksa yok lan 25 lira vermeye değmez mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 imax seyretcen hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 şu sandra bullock ne gıcık kadın ya, ismini bile sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 o seni çok seviyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Emre333 dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Red said: fuları çıkarıp izleyeydin kardeş. asdjqnwdqsdfs çığlık attım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 cenabet astranotun maceraları :D Sandra güzel oynamış ya. Uzay mekanikleriyle film eleştirenlere de gülüyorum he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 moncici said: REZALET imax izledim. imax te bile rezalet. gitmeyin. stanley kubrick'in kemikleri sızlıyordur. kültür duşmanları yo 1/10 sandra bullock'un uzayda yukarı bakıp dua ettiği sahnede 3d gözlüğü yemek istedim. ayrıca kötü iş yapan yine ruslar yine ruslar. bi kere de almanlar batırsın, kötü adam ispanyol olsun... sonunda çin malıyla geri döndüler ama. zahahaha ulan amerikanlar moncici said: arkadaşlar darılmaca gücenmece yok şu filmi beğenen insan sinema kültürünü sorgulamalı. ha ben salt görüntücüyüm trici mrici kafasındaysanız ayrı ama 8/10 nedir abi yuh ya bence adam ters psikoloji ile pazarlıyor filmi ya başka açıklaması olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 mani said: güzeldi ya sevdim. IMAX 3D izlenmeli kesinlikle. Sesler, görsel efekler süper olmuş. Yaratılan gerilim tam kıvamında. jenerik sonundaki sahne Ryan'ı timsah yiyor :( senin yüzünden az daha jeneriğin sonuna kadar oturuyodum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 sanssizsansli said: yalnız bu filmi birileri uzayda problem yaşıyor ve survival kasıyor gibi anladıysanız üzgünüm bir sıkıntınız olabilir. film klişeler sahip olsa da aslında güzel şeylere değiniyor. doğumu anlatıyor öncelikle. zor bir gelişim sürecinden sonra cenine dönüşmesi, anne karnındaki ortamın tamamen siyah olması da uzayla tasvir ediliyor. sonunda suya düşüp denizden çıkması da yeni doğan bebeğin anne karnındaki sıvıyı tasvir ediyor. kadın denizden yeni doğmuş ceylan yavrusu gibi çıkıyor. yerçekimine uzun süredir uzak kalmasıyla tasvir ediliyor. sonra film içerisindeki yalnızlık hissi çok iyi. insan kendisine soruyor sen olsan ne yapabilirdin gibi. matt oldukça ızdırap çekmiş ryan'ın daha fazla üzülmesini istemeyip onu hayatta tutmaya calısıyor. yaşamayı hakeden varsa o da ryan'dır diye düşünüyor. daha çok şey var da yazasım gelmiyor. bence gayet iyi filmdi. 8/10 eder. ben sudan çıkışını daha çok insanın ilkel halinden 2 ayak üstünde duran civilized hale geçişinin bi tasviri gibi yorumladım doğumdan ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ganja mi dusuyo acaba sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Xenocide said: sanssizsansli said: yalnız bu filmi birileri uzayda problem yaşıyor ve survival kasıyor gibi anladıysanız üzgünüm bir sıkıntınız olabilir. film klişeler sahip olsa da aslında güzel şeylere değiniyor. doğumu anlatıyor öncelikle. zor bir gelişim sürecinden sonra cenine dönüşmesi, anne karnındaki ortamın tamamen siyah olması da uzayla tasvir ediliyor. sonunda suya düşüp denizden çıkması da yeni doğan bebeğin anne karnındaki sıvıyı tasvir ediyor. kadın denizden yeni doğmuş ceylan yavrusu gibi çıkıyor. yerçekimine uzun süredir uzak kalmasıyla tasvir ediliyor. sonra film içerisindeki yalnızlık hissi çok iyi. insan kendisine soruyor sen olsan ne yapabilirdin gibi. matt oldukça ızdırap çekmiş ryan'ın daha fazla üzülmesini istemeyip onu hayatta tutmaya calısıyor. yaşamayı hakeden varsa o da ryan'dır diye düşünüyor. daha çok şey var da yazasım gelmiyor. bence gayet iyi filmdi. 8/10 eder. ben sudan çıkışını daha çok insanın ilkel halinden 2 ayak üstünde duran civilized hale geçişinin bi tasviri gibi yorumladım doğumdan ziyade. ben de uzun süre yer çekimi olmadığı için ayaklarını kolay basamıyo diye yorumladım. kafama sıçayım ne kadar primitivim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 en azından seninkisi %100 doğru abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 öyle olunca da filmin bi değeri kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 bana doğumu anlatmıyan herhangi birşey bulun eyvallah dicem. geciniz doğummus moğummus. yaptık olducu tutumu bu kadar savunmayın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 sanssizsansli said: yalnız bu filmi birileri uzayda problem yaşıyor ve survival kasıyor gibi anladıysanız üzgünüm bir sıkıntınız olabilir. film klişeler sahip olsa da aslında güzel şeylere değiniyor. doğumu anlatıyor öncelikle. zor bir gelişim sürecinden sonra cenine dönüşmesi, anne karnındaki ortamın tamamen siyah olması da uzayla tasvir ediliyor. sonunda suya düşüp denizden çıkması da yeni doğan bebeğin anne karnındaki sıvıyı tasvir ediyor. kadın denizden yeni doğmuş ceylan yavrusu gibi çıkıyor. yerçekimine uzun süredir uzak kalmasıyla tasvir ediliyor. sonra film içerisindeki yalnızlık hissi çok iyi. insan kendisine soruyor sen olsan ne yapabilirdin gibi. matt oldukça ızdırap çekmiş ryan'ın daha fazla üzülmesini istemeyip onu hayatta tutmaya calısıyor. yaşamayı hakeden varsa o da ryan'dır diye düşünüyor. daha çok şey var da yazasım gelmiyor. bence gayet iyi filmdi. 8/10 eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ben sevdim filmi.. çok sevdim.. beğenmeyen de yabadanabu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 yada çok da sikimdeydi yani banane lan keyfinizin kahyası mıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 çok cheesy ama güzel çünkü uzayda geçiyor, clooney kendini oynuyor ve bullock'un hala gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 gittiğime pişman olmadım ama gitmesem de olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 tahminen filmin son 20 dk dışında hiçbirşey olmuyor, tom hanks in apollo 13 gibi beklemecelimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 şu filme "cheesy, klişeli, propagandalı" vs diyenlerin bosbok paçalardan vıcık vıcık akan beyinsiz DC/Marvel filmlerinde oturduğu yerde altına boşalması ve oradaki propagandayı olur o kadar çünkü adamların comici yani olur çünkü şeklinde savunması ikiyüzlülüğü sinirime dokunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 gold sen menopoza mı girdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar