bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 dün çok iyi kapıştık ya. resmen yer çekimiyle dövdük adamları. güzel de loot verdiler asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Xaenin said: Oldu baya, 30 kişi de olduk. 30 kisiyi almasi iyiymis annenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ahahahahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 hohohahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Dün İstanbul'daydım, akşam evde değilim yine, haftasonu da Antalya'dayım (oh beybii).. Özleyin beni accık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bingildak said: dün çok iyi kapıştık ya. resmen yer çekimiyle dövdük adamları. güzel de loot verdiler asdasd. sırf dünkü pvp de köprüden adamla birlikte düşüp, ben öldüğüm için stoic defence aldım pvpden sonra hiç düşünmeden. üstüne bide öldükten sonra bug yedik, kendi kendime reslenemedim.fuuuuu modundaydım tam Karght Ironbanner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 siz "ABİ ADAM GELİYO HAZIR OLUN" dedikten sonra hazır olmak için reste oturduğum anda crash yemem ve bütün o pvp, adrenalin bittikten sonra oyuna tekrar girebilmeme ne demeli? teşekkürler aventurine. uzaktan da olsa adrenalini yaşatıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 sesleri duydun o da yeter asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Xenocide said: siz "ABİ ADAM GELİYO HAZIR OLUN" dedikten sonra hazır olmak için reste oturduğum anda crash yemem ve bütün o pvp, adrenalin bittikten sonra oyuna tekrar girebilmeme ne demeli? teşekkürler aventurine. uzaktan da olsa adrenalini yaşatıyorsun. Şuna inanan var mı aramızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Cons said: Xaenin said: Oldu baya, 30 kişi de olduk. 30 kisiyi almasi iyiymis annenin daha da alir, limit yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Limit var da adam geldikçe genişliyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Annene girmek icin özel bi sart var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Ona gore oyunu alicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yok, isteyen herkes annene rahatlıkla girebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 rıdvan ben girdim annene süper bişey gel sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Abi cok iyiymis o zaman 2 arkadasimla birlikte gelicez annen musait falan olmazsa cocuklara bosa oyun aldirmayayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Xaenin said: Xenocide said: siz "ABİ ADAM GELİYO HAZIR OLUN" dedikten sonra hazır olmak için reste oturduğum anda crash yemem ve bütün o pvp, adrenalin bittikten sonra oyuna tekrar girebilmeme ne demeli? teşekkürler aventurine. uzaktan da olsa adrenalini yaşatıyorsun. Şuna inanan var mı aramızda? İşte herkesi kendi gibi sanan bir arkadaşımız. Topluca hag keserken adam geldiğinde herkes adamı kovalamaya gitmişken bir tek kendisi hag kesmeye devam ettiği için diğer insanlar da öyle yapıyor sanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 serseri misiniz olm niye kovaliyosunuz adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Xenocide said: Xaenin said: Xenocide said: siz "ABİ ADAM GELİYO HAZIR OLUN" dedikten sonra hazır olmak için reste oturduğum anda crash yemem ve bütün o pvp, adrenalin bittikten sonra oyuna tekrar girebilmeme ne demeli? teşekkürler aventurine. uzaktan da olsa adrenalini yaşatıyorsun. Şuna inanan var mı aramızda? İşte herkesi kendi gibi sanan bir arkadaşımız. Topluca hag keserken adam geldiğinde herkes adamı kovalamaya gitmişken bir tek kendisi hag kesmeye devam ettiği için diğer insanlar da öyle yapıyor sanıyor. İçim dışım bir en azından, gelmem siz gidin ölün diyorum. Gerçi o gün "gelmediğimin farkındasınız değil mi" diye yüzsüzce bir cümle kurmuştum olay bittikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 öbür thread acayip hızlı ilerlio arada kaynamasın; 50slotluk mumble server, adress: mumble-de.cleanvoice.ru port: 62691 şifre sorarsa: pattis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Bu mumble serverına yancı olarak mı giriyoruz? yoksa bize özel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bize özel ama ilerde kapanabilir şuanki ts serverı gibi o zaman düşünürüz gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 sen yancısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bu arada deneyen oldu mu hiç servera bağlanmakta, kanallara girmekte sıkıntı yok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 http://karikaturistan.files.wordpress.com/2012/11/yanci-umut-sarikaya.jpg lux arcana'nın elemanlarına da böyle yanaştım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar