Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Beni sarmadı pek bu fikir, tam olarak ikna olmam lazım. Annenin içinde olan biri olarak, hislerini paylaşır mısın? Nasıl bir şey annene girmiş olmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Abi ilk olarak annen çok sıcak bir ortam yani, herkes birbirine yardımcı oluyor. Bence aramızdan Yağlı Zenci annene giriş konusundaki tecrübelerini en güzel anlatabilecek arkadaş, kendisi bahsetsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 annen çok sıcak, herkesi içine alabilmiş ve bu yüzden gittikçe büyüyen bir yapıya sahip. annene girip de memnun kalmayan daha henüz çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 İçim ısındı resmen ya. İş yerindeyim ama ciddi ciddi her yaştan, boyuttan bu kadar insanı içine alabilen annene ben de girmeyi düşünür oldum. Elbette zamanla girip çıkanlar olacaktır ama anlattıklarınızdan çıkardığım şu; annene bir kere girip o keyfi yaşayan insanlar uzun süre çıkmak istemeyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Şu muhabbet ne zaman yapılacak diye bekliyordum, açan kişinin sen olması hiç şaşırtmadı beni ya ne kadar korkunç değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Ben sadece çok isabetli bir isim seçmiş olmanızı kutlamak istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ofiste yarıldım ya şu muhabbete o değil de bu annen ismini ilk kim buldu ya yourmom siteisnden falan mı esinlendiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 yok qwo dedi sanırım biri latincede mi ne annen demekmiş ordan çıktı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Yok abi ne koyacağımıza karar veremedik, universal placeholder olan "annen" en uygunu oldu haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 kaanın bulduğu saçma ismin anlamını sorduktan sonra kaan'ın "annen demek" demesi sonucu ortaya çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Annen'e tüzel kişilik kazandıran "Inc." çok önemli ama gözden kaçmasın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 gene çok komiksiniz kaancım ^____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 annene başvurdum xaenin inşallah bana yer kalmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 mori arti sen misin ya... lan diyorum kim bu? tell attım cevap da gelmedi. gel hacırt hemen. onayladık başvuruyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 2 saattir bi tane kıpır kıpır yaratığı kesmeye calısıyorumda beceremedim sdfds giriyorum oyuna tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 alt karakter ile gather yaparken biri gank'e geldi, annen'i görünce öldürmedi asdasd. annen hayatımı kurtardı. true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 anron northstar olabilirmi o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 das evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 abi dördüncü sayfa AHASFJDFHSDK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Lan Kaan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Kaçak anne kesmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Noluyo lan ben ne yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 yoksun ortalıkta, sen olmayınca annen öksüz kalıyor :( bu arada akşam geç gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 her geçen gün büyüyoruz. aramıza melis isimli bayan bir arkadaşımız da katıldı kendisine hoşgeldin diyoruz. melisin annene girer girmez ilk sözleri ne kadar samimi ve sıcak bir ortammış demek oldu. ilk featini bitiren melis, türk erkeklerini çok seksi bulduğunu ve kalbini bir türke kaptırmasının olası olduğunu söyledi. melis 26 yaşında. darkfall oynamayı, ata binmeyi ve çıplak uyumayı seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar