kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Haven ve necroya ızdırap olur o kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 o ne abi allah olmus o kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 lan kim uğraşacak 300 seal biriktirip heroic box almakla dedim açtım indirimdeki paketi genellikle kötü kartlar düştü, oynama isteğim yok oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 heroic box'tan da kotu dusecekti, bozma moralini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 bu tgc kartlarını nasıl yapabiliriz? photoshop falan mı? kendime özel deste yapmak istiyorum kolleksiyon misali.. ya da bu kartları jpg olarak nerden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 http://www.mmdoc.net/card_list/ burdan sömüremezmisin hepsini en azından full liste var. Copy paste bir klasöre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 http://www.mmdoc.net/images/cards/normal/Nyorai-Sairensa.png ic cektim. http://www.momcards.net/us/news/124-polish-spoiler-number-1.html su buyu kartlarindan birinin oldugu oyuna dussem kendimi keserim. 4 sp'ye destroyer of the worlds buyu kartlari var. inanilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 uniqlerin hepsi sağlam ya. Bendede bir tane ejder var, dark büyü lere immune (çalamıyorlar) 6/6/6 statları. Birde charge ı var :D. Tüm sıraya vuruyor. Tabi elo 700 lere gelince desteyi değiştirmek zorunda kaldım, artık kullanmıyorum. Ama öncesinde eğlenceliydi baya :D. Onu atınca oyun bitiyordu. yani üstdeki kart o kadar iyi değil. Karşı taraf bi çaldımı veya kart ile tak attımı anlamsız oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 o fena dragon evet :D abi kartin artwork'u cok iyi, ayrica bence genel olarak da hic fena degil. sonucta 4 supply'li herhangi bir kart'tan daha iyi asagi yukari. early game'de bunu attiktan sonra, bunu yok edene kadar bayagi vakit gecer. takir tukur vurursun hero'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 karşıya büyücü geldi. 1 saat sürdü oyunya. 1 tane dispell olsa oyun benimdi ama çıkmadı sancutary acc ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 2 tane iş yapan dekim oldu aynı accountta. oh be sonunda 700 elo falan gördüm. keltoş deki bitane ki enrageli creature lazım 8 tane falan fazladan. bide inferno rush deki yaptım. mis gibi oldu ikisiyle de dövüyorum gayet net. yalnız demin biri geldi. hiçbir creature kullanmadan sürekli atak engelleyip kartlarımı elime yolladı yolladı yolladı en son 2 tane bişey attı ne olduğunu bilmiyorum. elimde 10 kart vardı 18 hpden -2 olup öldüm. ne olduğuna bakamadım attığı spellin sanırım elimde kaç kart varsa o kadar vurma mıdır nedir? 6dmg vurabildim açtığım 20 creature ile falan böyle kanser etti herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 otk işte o. tower of oblivion ile kesiyor. biraz daha yüksel baya bi alışacaksın onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 void rising Haven icin uygunmu,ucuzlukdayken alıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Densiz said: uniqlerin hepsi sağlam ya. Bendede bir tane ejder var, dark büyü lere immune (çalamıyorlar) 6/6/6 statları. Birde charge ı var :D. Tüm sıraya vuruyor. Tabi elo 700 lere gelince desteyi değiştirmek zorunda kaldım, artık kullanmıyorum. Ama öncesinde eğlenceliydi baya :D. Onu atınca oyun bitiyordu. yani üstdeki kart o kadar iyi değil. Karşı taraf bi çaldımı veya kart ile tak attımı anlamsız oluyor. lightninge ölüyo o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 o kart o kart deyip durmazsanız hani direk 6/6/6 shi-no-shi. artworkü en güzel karti favorim. shi no shi japoncada ölünün ölümü demek bu arada, death of dead. güzel kart ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 o kart ölmüyor ya. Tekrar desteye dönüyor :P. O kart iyi baya o kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 amma sıkıcı tutorialı varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 tutorial korkunc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 arkadaşla girdik vs yapıyoruz kaç saattir this game rocks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 dayanamadim attim 15 euro ekrana. bakalim kafasi mi cikacak yoksa degecek mi jdksf. kafasi 79 kartlik sanctuary deck'i cikarttim simdi bi' tane. onu deniyim bari fsdjkfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 puppet master çok uyuz bişey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 bana hero çıktı bir tane ama kullanamıyorum nedendir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 tek desteye tek hero koyabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar