Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 metrelik Deniz Gezmiş heykeli dikildiği gece yok oldu

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Deniz Gezmiş biraz daha başarılı olsaydı bugün ondan eli kanlı terörist diye bahsediyor olurduk.

Asılmayı hak etmemiştir, o ayrı bir konu.

Hayır, "Tek yol Devrim!" düşüncesindeki solcuların Deniz Gezmiş'i kahraman olarak görmeleri en azından kendi içinde tutarlı bir davranış, ama liberal takılanların aynı şeyi yapması nasıl bir bilinçsizliktir.
Sosyal ağlarda paylaş

ben Atatürk banka soydu adam kaçırdı demedim, gayet açık söylediğim, osmanlı veya ingilizler iç anadoluda biraz daha güçlü olup onu yakalasaydı, şu an büyük ihtimalle azılı terörist olarak bahsediyor olurdu bu gün yaşayan insanlar.

ki Atatürke daha kötü şeyler halihazırda bu ülkenin vatandaşlarının %30 civarında bir kısmı tarafından söyleniyor.

benim tepkim
Viktor said:

iyi etmişler, aponun heykeli dikilince ağlarsan bu topici çıkartırız

terorist teroristtir, heykel dikip gençliğe yanlış idoller gostermeye gerek yok

şu kafaya işte.

Yataklarında uyuyan insanları küçük masum bebekleri katleden bebek katiliyle deniz gezmişi bir tutan kafa yapısı.
her gün televizyonda çıkıp esede çemkiren bıyıklıdan hiç bir farkı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

Hayır, "Tek yol Devrim!" düşüncesindeki solcuların Deniz Gezmiş'i kahraman olarak görmeleri en azından kendi içinde tutarlı bir davranış, ama liberal takılanların aynı şeyi yapması nasıl bir bilinçsizliktir.

var mı öyle bir liberal burada ehu

gerçek anlamda liberal yok gibi birşey forumda zaten. millet neoconları liberal sanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

ben Atatürk banka soydu adam kaçırdı demedim, gayet açık söylediğim, osmanlı veya ingilizler iç anadoluda biraz daha güçlü olup onu yakalasaydı, şu an büyük ihtimalle azılı terörist olarak bahsediyor olurdu bu gün yaşayan insanlar.

ki Atatürke daha kötü şeyler halihazırda bu ülkenin vatandaşlarının %30 civarında bir kısmı tarafından söyleniyor.

benim tepkim
Viktor said:

iyi etmişler, aponun heykeli dikilince ağlarsan bu topici çıkartırız

terorist teroristtir, heykel dikip gençliğe yanlış idoller gostermeye gerek yok

şu kafaya işte.

Yataklarında uyuyan insanları küçük masum bebekleri katleden bebek katiliyle deniz gezmişi bir tutan kafa yapısı.
her gün televizyonda çıkıp esede çemkiren bıyıklıdan hiç bir farkı yok.

Senelerdir deniyor bebek katili, yatakya uyuyan bebeği kesti diye de, yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

menderesin asılması da yanlıştı.

ev et...asılmamalıydı...senelerce hapiste yatmalıydı...heee,bu ülkede bu kafa olduktan sonra belki onu da affedip yine ülkenin başına geçirirlerdi,bu sefer yarım bıraktığı işi daha bir hırsla tamamlardı...o ayrı...ama öldürüpte kahraman yapmak askerlerin beyinsizliğiydi...başka bir şey değil...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...