barbu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 piii ilk denememde sıçtım. 80 sayısal, 82 ea yaptım. bu kıl sorular var hani, kolay çözme yolunu bilirsen 10sn yoksa 5 dakika uğraştığın. nerden bakcaz onlara ya. kitaplarda yazmaz. unutmuşum, uzun uzun çözdüm hepsini yetişmedi hiç bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 son 2 başvuru şeyini kaçırdım ya deli oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 sözel 2 çözmğcen işte ne puan istiyolar ki paralı mba de alesden 70 i geç yeter demiyolar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bogazici sabancı vs yüksek ister heralde. bir de mba öncelikli olsa da daha iş tecrübesi yok. o yüzden başka bişi okuyup sonra da mba mi okusam diyorum. başka bişi okuyacaksam yüksek gerekir puan. 90a yakın alsam yeterli olur mu top okullar için trdeki? bir de bu sınavdkai sistem de aynı değil mi? MBA için ea puanı, pc müh için sayısal puanına bakıyorlar degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 cogu universite 3 sene is tecrubesi istiyor 85-90 arasi yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 3 sene zor da belki yurtdışı tecrübesi + 1 sene global firmada çalışmaya kafalarım diye düşünüyordum sdfs. bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 abla bogazicinde yapti mba ilk basvurudugunda almadilar 3 yil dolmamisti is tecrubesi olarak gerci bana listeyi gostermisti yedeklerdeydi girenlerin alayi yok amerikadan gelmis alesten 100 almis not ortalamasi min 3.5 oeh demistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 yapma abi biz öyle olmasakta giremez miyiz boun mba e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 giremeyiz. kaçmış başvuru tarihi a.kü. ayrıca minimum sınır 75 ales ama ortalaması 90+ her sene. gerçi gmat/gre filan da var da üstüne bir de iş tecrübesi isterlerse sıkıntı. neyse bu sene giremeyeceğim anlaşılan. ayrıca sanırım full-time değil mi bu program? sabancı da öyle. hem çalışıp, hem okuyamayacak mıyım ya. illa çıkçaz mı işten. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ales zordu ya sırf şunlardan yükske almak için öss kursuna gitcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Herkese Merhaba, Ben executive MBA öncelik olarak düşünüyorum ama sanıyorum 10 sene iş tecrübesi istiyorlar, benim yurtdışı tecrübemi de saydırırsam 8 sene civarı iş tecrübem var şu anda, kabul göreceğini düşünüyorum. MBA yerine yapmışken executive'i yapıp aradan çıkarma isteğindeyim ama hayatımda matematikten hep nefret ettim ve bilgim yok denecek kadar az, üniversitede İstatistik, Calculus'u vs. zar zor geçer notlarla verdim, eminim sınavda çok çok düşük bir puan alırım. Bir ara artık iş hayatı için yüksek lisans yapacaklardan ALES istenmeyecek diye bir konu konuşuluyordu, şu an için son durum ne bilmiyorum, üniversitelere henüz konu ile ilgili resmi bir bilgilendirme gelmemiş. Sadece akademik alanda devam edecekler ALES alacak diye bilgilendirme yapmıştı YÖK. Bence çok mantıklı bu şekilde olması.. Ayrıca arkadaşım Boğaziçinde MBA yaptı, üniversite not ortalaması 2,07'ydi. Bir şekilde her şey kağıt üzerine bakmıyor, vizyonunuzu ve ne istediğinizi iyi bir şekilde açıklarsanız ve iyi firmalarda da çalıştıysanız o da etki edebiliyor süreçlere. Sonuçta üniversitede benim MBA programımda x firmasından insanlar var vs. şeklide reklam yapıyor. Evet adı var ama şu anda halen en iyi hoca kadrosu Boğaziçindemi çok emin değilim. Benim kafamda Boğaziçi, Koç, Sabancı ve İTÜ var açıkçası.. ALES zorunluluğu kalktığında başvurularımı yapıp birine gireceğim. Basında çıkan ilgili haberler; Sabah 7 Şubat'ta çıkan haber Kanal 5 in haberiymiş bu da... Cumhuriyet 15 Eylül 2012 haberi. Bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Arkadaşım bu sene mezun oldu Boun'da MBA'den. Girerken yeni mezundu, 91 ALES'i, 103 TOEFL'ı, 3.08 ortalaması vardı. Puanlar fena değildi ama yapılabilir hepsi. Genelde 85+ ALES tüm kapıları açar bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Ortalamam düşük diye hiç master olaylarına kasmadım. Halbuki ALESden 96 almıştım. Hata mı etmişim ki? Ben hani ALESi pek sallamıyorlar ortalama ve mezun olunan okula bakıyorlar diye düşünüyordum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 önce ales, sonra okul, sonra nota bakıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Dün sordum Boğaziçi'ni arayıp en önem verdikleri ilgili sınavmis. Ales veya Gmat filan iste. Hangisi daha gecerliyse o bölüm için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Bu arada düşünenler icin soyliyim. Boğaziçi mba fulltime mis. Yani isten ayrılmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 MBA tecavuz gibin, ebem belleniyor benim dsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ya aksamları olsa super olurdu. isimden ayrılmak salaklık olur suan. e mba de istiyorum. haksızlık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 e boğaziçi dışında başka okullar var ikinci öğretim yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 valla sabancı, koç boğaziçine baktım. sanırım üçü de fulltime. koç zaten sapık gibi askerliği de bitir gel diyor. diğer okullara bakmadım valla. nereleri önerirsiniz? sırf yapmış olmak için yapmayacağım. isim de eğitim de önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 İTÜ'nin MBA'i denmiş miydi? Bi arkadaşım yaptı, hatta forumdan ramo da yaptı. İş çıkışı gidiyorsun işte 5te mi 6da mı ne başlıyordu dersler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 33k tl o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 axedice said: İTÜ'nin MBA'i denmiş miydi? Bi arkadaşım yaptı, hatta forumdan ramo da yaptı. İş çıkışı gidiyorsun işte 5te mi 6da mı ne başlıyordu dersler. abi mba için itü iyi midir bilemiyorum. sonuçta iyi okul ama teknik bir bölüm değil ki. ben daha çok akademik hayatından başka profosyonel olarak da calışmış insanların ders verdiği yer varsa gene isim filan olan öyle okulların daha iyi olacaüını düşünüyorum. tabi araştırmadım itüyü daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Ben bi tane dersine misafir olarak girmiştim, yemeksepetinin kurucusu girişimcilik dersine katılmıştı. Gayet keyifli geçti ders, ama akademik anlamda ne derece altyapı var bilmiyorum. Yalnız türkiyede işletme mühendisliği bölümü bitek itüde var sanırım. Çok da zayıf olmaması lazım bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 İTÜ'nün MBA'i zayıf değil. Endüstri Mühendisliği ve İşletme Mühendisliği baya ağır top hocalara sahipler. O yüzden yapmış olmak için yapmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar