razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 http://www.ea.com/news/maxis-unveils-the-sims-4 http://www.youtube.com/watch?v=399YneFTwh0 uu ev yapıp bi kaç saat oyalar sonra 2-3 sevişme. ama detay konusunu merak ettirmiyo değil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 about time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 klasik kopya oynanılacak oyun. 70 dolar oyun, ortalama 20 dolardan 25 tane DLC, 570 dolara oyun satacaklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 DRM gelir bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 muziği duyunca dank etti. ne kadar basarılı bir soundtracki vardı ilk oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Oyunun build ve buy modunda daha çok zaman geçirilirdi 1de ama sonra adamlar sehpaları sofaları dlc gibi 2-3 dolara satmaya başladı kapıları pencere doğramalarını bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Her iki ayda bir yeni mahalle. Yeni mahallede bir set yeni eşya. Her mahallede oyunda olmayan özel bir preminyum eşya(binilen balonlar, ejderha vs.) Mahalleyi almazsan store'da satılıyor bu eşyalar yüksek fiyata. Her ay store'da yeni eşyalar falan. 6 ayda bir yeni eklenti pakedi. Yine 6 ayda bir küçük ek paket. Sims 3 böyleydi. Bu oyuna zaman ve para yatıran bir kişinin sims 4'ün çıktığına sevinmesinin imkanı yok. Korsan kullanmak isteyen adam bile store contentini korsanlayarak oynarsa sims 4'ten çok daha fazla keyif alacağı kesin. EA'den başka kazanan yok bu oyundan =) edit: Ek olarak sims 3'ün değerine steam'den bakıyorsanız yanılıyorsunuz. Store ve mahalle contentleri dlc olarak satılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Cuce said: muziği duyunca dank etti. ne kadar basarılı bir soundtracki vardı ilk oyunun yeni simcity de öyle ya içine işliyo resmen hayvan gibi soundtrack'leri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Adam gibi bir Sims oyunu yapacaklarını sanmıyorum. Farmville'in PC versiyonu işte bu oyun EA'nın gözünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ne oynamıştık şunu ya... peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 schneerosen +1 -1 one of BEST simulation game :D/ YEAH May 6, 2013 işte beyinsizliğin çığır açtığı çağlarda EA olmak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 razzRaziel said: Cuce said: muziği duyunca dank etti. ne kadar basarılı bir soundtracki vardı ilk oyunun yeni simcity de öyle ya içine işliyo resmen hayvan gibi soundtrack'leri var. EA soundtrack konusunda çok başarılı bir şirket ya, FIFA'ların da soundtrackleri istikrarlı bir şekilde inanılmaz yıllardır. başka hiç bir şeyi beceremiyor oluşları çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Sims'in ilk oyunu bence oyun dunyasının milestone'larından biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 newbie ve goth family vardi ya en sevdiklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Sims2 de yanılmıyorsam, bir eleman yapıp böyle hilesiz hurdasız içine sevgimi de katıp oynamıştım uzun süre. Binlerce simoleon, en üst düzeyde yetenekler, her kariyerde zirveye ulaşmak derken teleskopa merak sardım. Sonra zavallı sim tamahkarlıkla baktı teleskopa, gidişi oldu, dönüşü olmadı. Bir gün geri getirdiler, adamı hamile bırakmışlar, sinirden silivermiştim karakteri de oyunu da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Anaaa forumda ne kadar çok kız varmış. Selam gızlar tanışalım mı? ;) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Kızla tanışmak istiosan wow bölümüne takılcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 axedice said: Anaaa forumda ne kadar çok kız varmış. Selam gızlar tanışalım mı? ;) ;) abi öyle deme yeterince modifiye yaptığın zaman manga ayarında oyun oluyor. önce karda oren ishii style challenge: mücadele kızışıyor: yenen mükafatını alıyor: idare edin townda martial artist female yok. aletleri de taşınırken eski evden sökmeyi unuttum. çine gitmeye üşendim yeni alet alıp townda female ma train etmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 sufi, axe japon kültürüne de karşı hiç yorulma. oyunlarda xenofobinin sancak neferi adam. Cuce said: muziği duyunca dank etti. ne kadar basarılı bir soundtracki vardı ilk oyunun hala duruyor telefonda buy mode şarkıları, yıllarca ipod'da tutmuştum öncesinde. maxis cidden soundtrack kalitesinde endüstrinin zirvesindeki 2-3 şirketten biri olsa gerek oyunun adını görünce hemen kafamda şu çalmaya başlıyor ehu iyi hadi bakalım yapsınlar da constant online mantığıyla devam ederlerse gerek yok. said: panther0567 7 months ago This made my fun bar go full green. (tu)· 58 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Sims müzikleri hala arada açıp dinlerim ya ben de. Bu arada kız oyunu falan büyük yalan. Sims 1 görüp oynayıp beğenmeyen adama adam demem o derece. Lisede serviste arkadaşla kendi hayatımız yerine resmen sim'lerimizin başına gelenlerin geyiğini yapardık. İlk çıktığı 1 2 ay bu durumdaydık resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 burakcım, niye sevmediğin şeylere çamur atıyosun abicim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Kız oyunu belki isabetli bi terim değil, delikanlı hatunların da sims oynadığını görmedim. Queen mi desem queer mı desem daha farklı bi kategori. Sufi said: yenen mükafatını alıyor: Bilinçaltım halil sezai fanı oldu sufi. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 simülasyona sığ bakış adlı çalışması ile axe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/540/580/20d.jpg 8783(tu)'da şu an. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ben en fazla beğendiğim ünlülerin isimlerini vermiştim ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar