bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Ben kesin tekrar gidiyorum. Imax'e gideceğim de 50 TL cidden. Hatta 1 kere imax bir kere de normal sinemada izleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 bingildak said: filme tekrar gidesim var ya allahsız imax iki kişi 50 tl olmasa dasdas Mall of istanbuldaki Imax daha ucuz abi, ben ona gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Esh said: 7.5/10 film olarak güzel bilim olarak ise vasat sdfs abi o wormhole un bizim galaksinin 100 katı falan kütle çekimine sahip olması lazım dolayısıyla galaksi malaksi kalmazdı teroide sdfs ama film ya yersen mk. teserakt ı nasıl 3d cizdiniz amk, sırf ergen eğlensin diye mi? event horizona yaklaşmayı geçtim herif elini kolunu sallaya sallaya giriyo, napıyosunuz abi? neyin bilimini savunuyo filmi "bilimsel" bulanlar anlamış değilim. bizim gezegende 7 yıl , kütle cekiminin uç olduğu gezegende 10 dakika. oldu mk, nasıl yürüyosun lan o gezegende o zaman demezler mi? hani dediler karadeliğin dibindeki gezegenin o kadar stabil olabilmesi mümkün mü? COSMOS BİLE İZLEMEDİNİZ Mİ PİÇLER diyesim geliyo da, kurgu bölümü iyi, bilim bölümü sallanmakta işte. adam gibi adam hype'a meze olmayan! BİZ SENİ BIYIĞINDAKİ SÜMÜKLE SEVDİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 İst Anadolu Yakasında Akasya IMAX'de varmış. Gidelim görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 akasya güzel ben çok gittim bostancıda otururken istinye park bana çok yakın ya, başka yere gitmek saçma oluyor taksiyle 3 dk fln sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 bingildak bana yakınmış lan tam dövmelik ya adresini bilen varmı bingil in ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Koyuldu mu? Spo izlemeyen bakmasın http://i.imgur.com/zjaq0yd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Filmi izlemedik, spoilera alsaydın ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 bir de alan yetkilisi olacak.. :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ben filmi izlemiş biri olarak spoiler çıkartmak için 2 dk falan baktım hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Black-ice said: bir de alan yetkilisi olacak.. :o Kendini kendine raporladım zaten. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 kip thorne'un bilmediği şeyleri biliyor olmanıza hayran kaldım. 1997'de başlayıp 2012'ye kadar yazılan teori + hikaye kombosunu da iki dakikada çürütmeniz takdire şayan. hayret ama kimse çıkıp solucan deliğiyle zaman yolculuğu yapılmaz dememiş galiba. onu da desenize maksimum klişe oranına sahip olabilmek için. filmi eleştirecekseniz kurgu olduğunu, belgesel niyetiyle çekilmediğini farkedip, sonundaki "love conquers all" saçmalığını eleştirseniz daha mantıklı görüneceksiniz aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 love conquers all filmin teması abi neyini eleştirelim ki? sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 mascio said: kip thorne'un bilmediği şeyleri biliyor olmanıza hayran kaldım. 1997'de başlayıp 2012'ye kadar yazılan teori + hikaye kombosunu da iki dakikada çürütmeniz takdire şayan. hayret ama kimse çıkıp solucan deliğiyle zaman yolculuğu yapılmaz dememiş galiba. onu da desenize maksimum klişe oranına sahip olabilmek için. filmi eleştirecekseniz kurgu olduğunu, belgesel niyetiyle çekilmediğini farkedip, sonundaki "love conquers all" saçmalığını eleştirseniz daha mantıklı görüneceksiniz aslında. E BAN Direkt ban yani Acımadan hemde ... Bune abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 DA2019 said: Filmi izlemedik, spoilera alsaydın ya. :( İZLESEYDİN, İZLEMEDİĞİN İÇİN SUÇLUSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Çarşamba halk gününü bekliyorum. Hem suçlusun, hem güçlü. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 overrated gibi geldi bana, 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 zenci 23 sene ne yedi ne icti o gemide. hadi onu gectim nereye sicti lan bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 nolan açıklama yapmış filmi eleştirenler için; nolan said: “My films are always held to a weirdly high standard for those issues that isn’t applied to everybody else’s films—which I’m fine with. all buttoned-up, and Kip has a book on the science of the film about what’s real, and what’s speculation — because much of it is, of course, speculation.” “There have been a bunch of knee-jerk tweets by people who’ve only seen the film once, but to really take on the science of the film, you’re going to need to sit down with the film for a bit and probably also read Kip’s book. I know where we cheated in the way you have to cheat in movies, and I’ve made Kip aware of those things.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laorx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 kaç para ulan bir kip okuyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 nolan-tyson talk u yapılacak galiba bi ara da ne zaman bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… axedice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Uuu beybi. Bak o izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 dünyada niye hiç hayvan gözükmüyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sonraki 7.sayfa (Toplam 54 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Interstellar (2014) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 kaç para ulan bir kip okuyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 nolan-tyson talk u yapılacak galiba bi ara da ne zaman bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Uuu beybi. Bak o izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 dünyada niye hiç hayvan gözükmüyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar