bingildak Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 IMAX deneyimine uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Uzaya çıkmicaz film izlicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Ya kardeş tmm yeter... bişiyi bilmiosan bilmiosundur üstüne yorum yapma imax in ne olduğunu kavrayamamışsın sen henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Kardeş mi asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 http://akakce.cubecdn.net/snopy/snopy-sn-209-x.jpg şimdi IMAX düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 nolan görse film çekmeyi bırakır bodruma yerleşip organik domates yetiştirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Anhorayi niye bu kadar dövdünüz. utanin lan kazik kadar adamlar oldunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 bingildak said: http://akakce.cubecdn.net/snopy/snopy-sn-209-x.jpg şimdi IMAX düşünsün. Yeter durun çok gülüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Biz home office çalışmıyoruz bizi de düşünün =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Anhora said: Kardeş mi asdfg Dürzü diyim daha yakışır ... bi sn yukarda irkçılıkta yapılmış... Kürtmüsün ? kürt işte ... http://www.hollywood-elsewhere.com/images/column/nova14/nolanark.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 IMAX qeyfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Anhora said: Film çok kaliteli bir yapım. Aynı şeyi IMAX'in görüntü ve ses kalitesi için söyleyemicem. Kim ne derse desin, sesler çok kötüydü. Müzik baskın çıkmış, konuşmalar duyulmuyor vs. Ana tema çok iyiydi. 9/10 Anhora said: benim izlediğim versiyon şu: Interstellar.2014.IMAX.1080p.BluRay.DTS.x264-Sadece Anhora said: 5.1 Ses sistemiyle 15 GB'lık 1080p IMAX'i izledim. Konuşmalar sırasında müzik baskın geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 şunuda koyiyim poster isteyenler için... http://www4.pictures.zimbio.com/mp/-7nXotCKELnx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Anhora said: Interstellar.2014.IMAX.1080p.BluRay.DTS.x264-Sadece ASDKJADŞFHLKİŞSAKLİJFAFLKSAFKSHADKJH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 ram alırsan sorun düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Seviye iyice düştü. Yaşını başını almış adamlar için oldukça vahim bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Fistan said: Anhora said: Interstellar.2014.IMAX.1080p.BluRay.DTS.x264-Sadece ASDKJADŞFHLKİŞSAKLİJFAFLKSAFKSHADKJH lan ben şimdi gördüm. sonuna bakmıştım sadece yazıyor diye dikkatimi çekmişti. ORADA IMAX YAZIYOR DIYE MI DEDIN LAN AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Anhora said: Seviye iyice düştü. Yaşını başını almış adamlar için oldukça vahim bir durum. gargantua'ya yaklaşmışızdır belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Anhora said: Seviye iyice düştü. Yaşını başını almış adamlar için oldukça vahim bir durum. evde imax izleme seviyesine kadar inmeye çalışıyoruz ama baya serbest düşme oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Herkesin sesine kimse karisamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 8gb lık indiriom ya yeter o sdfs nasılsa imax'de izledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Imax te izlediğin film IMAX uzantılı değilse sayılmaz. IMAXception. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 abi haklsıınız ahahah diyip kaypaklık etsen gayet de herkes bağrına basmıştı çünkü hepsi yer yer fakir işi izleme yapıyor veya her filme sinemada gitmiyor. ama sen monitör linki koyup kısıtlı forum tecrübenle elitizm yapıyosun (hoparlör linki yok bu arada demek ki hakikaten konulanlardan biri var ahahha) hatta topluca linç yediği olmuştur buradaki çoğu kişinin ama gayet de küsmeden olabiliyor bu işler. ego yapacağın yer adı paticik olan forum değil. http://i.imgur.com/P09txRD.gif İYİ FORUMLAR FORUMDAŞ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 abi şu an 14 gb lık versiyonu izledim, her şey mükemmeldi sesler görüntü falan. içim çok tuhaf, yeni bitti film yatmaya gidiyorum. kesin rüyamda garip şeyler görücem yine. ha bu ara 55 ekran öküzümsü bi tv im var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Kaypaklık etsem çevremde çok dostum olurdu gold, bende böyleyim işte. Düşüncemi savunmaktan çekinmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar