Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interstellar (2014)

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

BalisticGel said:

Abi filmin kayıt kaliesiyle alakası yok onun. Ripleyen adamın kalitesiz iş yapmasıyla alakalı. Orjinal Blueray ile yaşasan şu sorunu anlıcaz.

hayır gene de anlamayacağız. IMAX'e bok atmak için IMAX salona gidip, o ses sisteminde dinlemen lazım. Bırak riplenmiş halini, orjinal bile olsa ses sistemi farkı var. En iyi ses sistemini de koysan, evini ona göre yalıtıp, akustik için sağına soluna delikler de açsan, bilmemkaç bin dolarlık çoğu sinemada bile olmayan IMAX ses sitmeniyle karşılaştıramazsın.

Hani cidden komik :D
Sosyal ağlarda paylaş

@anhora
sen ona aldanma.
benim mesleğim bu işler üzerine,
kendi fikrini soyutlarken ırkçı konusma yapma.

ben sana 700 mb lık vcd den 4k film bile cıkarırım.
ama veri kalabalıgından öteye gidemez.
1 bardak su için kanalizasyon boruları kurmak gibi.

filmin blu ray i çıkınca daha kaliteli ripleri malum yerlerde görürüz.

şu aşamada dosya isimlerine aldanma.
Sosyal ağlarda paylaş

BalisticGel said:

Abi bu mühendis arkadaş yıllardır uzayın işleyişiyle ilgili eğitim almış bir adam değil mi? Bazı sahnelerde anneye anlatır gibi ders veriyorlar adama. Komik geldi bana.

bu adam hiç uzaya çıkmıyor ama. atmosfer sınırında uçuşlar yapıyordu hatırladığım kadarıyla, hani uçak benzeri modülün pilotu, bildiğimiz anlamda astronot değildi sanırım, o yüzden karadelik dersi alıyor olabilir sdafa
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

1080p bile olsa ripleyinin hatası olabilir evet. Bluray'in çıkmasını bekliyorum bende.

Çoğumuz korsan izliyor işte benim izlediğim versiyon şu:

Interstellar.2014.IMAX.1080p.BluRay.DTS.x264-Sadece

çoğumuz korsan izlemiyor, istinye park imax'e 2 kere gittim bu filme, öğrenciyim 1 hafta aç gezdim, değdi mi ? senin aldığın zevkten 50 kat daha zevk almışımdır.

snopy 5.1 de izlensin diye değil,öküz gibi salonların dolby atmos ses sistemlerinde izlensin diye çekiliyor bu filmler
Sosyal ağlarda paylaş

spompas said:

@anhora
sen ona aldanma.
benim mesleğim bu işler üzerine,
kendi fikrini soyutlarken ırkçı konusma yapma.

ben sana 700 mb lık vcd den 4k film bile cıkarırım.
ama veri kalabalıgından öteye gidemez.
1 bardak su için kanalizasyon boruları kurmak gibi.

filmin blu ray i çıkınca daha kaliteli ripleri malum yerlerde görürüz.

şu aşamada dosya isimlerine aldanma.

Of çok sert.
http://i.imgur.com/wBVxsqO.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Bu da tipik Türk alışkanlığı.

Önce düşürmek için vur, sonra düşene kol kanat ger, abilik yap.

Bunu söylerken ırkçılık demişler, güldüm. Özeleştiri ne zamandan beri ırkçılık oldu.

Para biriktir sinemaya git diyen öğrenciler olmuş, sanki tüm türkiye istanbul izmir ankara gibi büyük şehirlerde yaşıyormuşçasına. Biz nasıl keyif yapılacağını bilmiyorduk. Öğrendik böylelikle.

Ya anlatmak istediğim internete yeni düşen dağıtımın sesini beğenmediğimdi. Çok abarttınız. Her zamanki trollüğünüz işte. Ayrıca interstellar'ın çıktığını da buradan öğrendim. Yumulun diyen birileri vardı.

bkz.
http://forum.paticik.com/read.php?11,6905481,page=67#msg-7976712

Sonra gelip bana orijinal, sinema muhabbeti yapıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...