Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game Dev Tycoon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bana da gelmedi mail, link göremedim sayfalarında.
said:

[Gazzaplays]
Gazzaplays
13 hours

How do we update if we deleted the purchase email?
[PatrickKlug]
PatrickKlug
13 hours

you can request another email from [email protected]

denmiş. bakalım deneyelim de ne yazacağımı anlamadım.
Mesaj tarihi:
en başarılı oyun serim olan fantasy advrpg moon, şimdi moon online diye 10-10-10-9 çıktı.
http://cdn.airbornegamer.com/wp-content/uploads/2011/03/bobby-kotick-activision.jpg
lol birincilikten düşmüyor oyun resmen. dördüncü ayda hala birinci.
Mesaj tarihi:
çat bastım ilk xpac'i 1,5 yıl sonra, tekrar deli gibi satıyor. o sırada ilk konsolum da yetişti, o da süper satıyor. sony ve ms'in gerisinde kaldı ama apple'dan fazla satıyorum o da yeter ehu

59m252k yapmışım skor, aaa moon online xpac'i son haftada çıkarabildim yetişmedi meh. 1 milyar kaldırmış, 500m yapmış lol.
Mesaj tarihi:
wiki sayfası hakkaten cheat gibi. pek bakmadan oynamaya çalışmak lazım.

mmo yaptıktan sonra mala bağlıyor oyun. wow'u çıkardım, bir yandan da konsolumu saldım piyasaya. hem pc'de hem benim konsolda oynanabiliyor oyun.

mmo'nun gideri çok hayvani ama geliri de çok iyi. aylık 500m gideri var kafadan. ama bi expansion çıkarıyorsun milyar dolarlar akıyor. çok temiz para. expension gecikti mi baya zarar başlıyor iflasa kadar gidiyor ama.
Mesaj tarihi:
oyun 25. yıldan sonra bozuluyor, devlerde forumlarında yazmış 23-25 yıl için yaptık sonrasında devam ediyor fakat scale olamıyor diye. 55. yılda falan saçmalamış oluyor ama 25 de çok az.
Mesaj tarihi:
50+ oyun yaptım, 2 MMO bastım. Konsolda çıkardım. Bütün achileri topladım. Paranında fanında dibine vurdum artık yapacak birşey kalmadı. Daha ayrıntılı ve geniş içerikli birşey olabilirmiş aslında düşününce. Keşke yapsalar...
Mesaj tarihi:
10 10 10 9 aldigim oyunlar genelde oraya bakip 7 8 almaktan biktigim oyunlardan sonra cikiyor ortaya. kendim yapinca vs. zaten satis rakamlariyla ortalamanin cok da alakasi yok aslinda. 1 1 2 1 alan oyunum 7 7 7 7 alandan daha fazla satti son oyun, sonra kapadim bozuldu herhalde diyerek. bayagi fan kaybettim ama :D
  • Yeni Oluştur...