ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 eh, her yeni release'i yeni bir DL başlatarak mı ögreneceğiz? iniyo 1.3.3, teşekkürler. Changelog yok ama daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bana da gelmedi mail, link göremedim sayfalarında. said: [Gazzaplays] Gazzaplays 13 hours How do we update if we deleted the purchase email? [PatrickKlug] PatrickKlug 13 hours you can request another email from [email protected] denmiş. bakalım deneyelim de ne yazacağımı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 steam greenlighti kazansa da ugrasmasak söyle şeylerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ShadowFax said: steam greenlighti kazansa da ugrasmasak söyle şeylerle. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 en başarılı oyun serim olan fantasy advrpg moon, şimdi moon online diye 10-10-10-9 çıktı. http://cdn.airbornegamer.com/wp-content/uploads/2011/03/bobby-kotick-activision.jpg lol birincilikten düşmüyor oyun resmen. dördüncü ayda hala birinci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 heh devil may cry 6 ps4 için yaptım 8 milyon satıp 110m kazandırdı.bide korsanlar oyun piyasasasını öldürüyo diyolar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 çat bastım ilk xpac'i 1,5 yıl sonra, tekrar deli gibi satıyor. o sırada ilk konsolum da yetişti, o da süper satıyor. sony ve ms'in gerisinde kaldı ama apple'dan fazla satıyorum o da yeter ehu 59m252k yapmışım skor, aaa moon online xpac'i son haftada çıkarabildim yetişmedi meh. 1 milyar kaldırmış, 500m yapmış lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 yeni oyun actim, takir tukur gidiyordum. birden butun yaptigim oyunlar 1 2 almaya basladi sacmaladi oyun. uyuz oldum kapadim fkjdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 mmo ne zaman geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 piyasa benden soruluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 hayvansın hüsnü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 ulan bi beğendiremedim oyunlarımı millete. deli gibi oyun yapıyorum. bu sefer hepsini 10 lıcaklar diyorum. şak diye karşıma 1 3 gibi komik rakamlar çıkarıyorlar. deli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 wiki sayfası hakkaten cheat gibi. pek bakmadan oynamaya çalışmak lazım. mmo yaptıktan sonra mala bağlıyor oyun. wow'u çıkardım, bir yandan da konsolumu saldım piyasaya. hem pc'de hem benim konsolda oynanabiliyor oyun. mmo'nun gideri çok hayvani ama geliri de çok iyi. aylık 500m gideri var kafadan. ama bi expansion çıkarıyorsun milyar dolarlar akıyor. çok temiz para. expension gecikti mi baya zarar başlıyor iflasa kadar gidiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Saeros said: mmo ne zaman geliyo? rd lab geliyor orada araştırıyorsun, onun için de en büyük binaya geçip büyük oyunlar falan yapman lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 küçük bir kotick olmuşsun tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 oyun 25. yıldan sonra bozuluyor, devlerde forumlarında yazmış 23-25 yıl için yaptık sonrasında devam ediyor fakat scale olamıyor diye. 55. yılda falan saçmalamış oluyor ama 25 de çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 3 milyar dolardan battım mmonun maintanceı yüzünden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 abi sabahtan beri non stop oynuyorum. beynim burnumdan akcak birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 50+ oyun yaptım, 2 MMO bastım. Konsolda çıkardım. Bütün achileri topladım. Paranında fanında dibine vurdum artık yapacak birşey kalmadı. Daha ayrıntılı ve geniş içerikli birşey olabilirmiş aslında düşününce. Keşke yapsalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ahmedinejad said: wiki sayfası hakkaten cheat gibi. pek bakmadan oynamaya çalışmak lazım. wiki sayfasini aynen alip yapsan bile 10 10 10 10 alamiyorsun cogu zaman. pek cheat'lik bi' durum yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 10 10 almasan bile fikir veriyor sana. 7 8 den aşağı düşmediğin sürece kar ediyorsun sürekli. 2 tane 10 alsan yeter zaten oyun akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 10 10 10 9 aldigim oyunlar genelde oraya bakip 7 8 almaktan biktigim oyunlardan sonra cikiyor ortaya. kendim yapinca vs. zaten satis rakamlariyla ortalamanin cok da alakasi yok aslinda. 1 1 2 1 alan oyunum 7 7 7 7 alandan daha fazla satti son oyun, sonra kapadim bozuldu herhalde diyerek. bayagi fan kaybettim ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 oyun resmen kotick'i ve blizört'u aklama oyunu olmuş mmorpg'ler işin içine girdikten sonra ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 bizim forum zaten 10 yıldır yapıyor o dediğini, oyun ancak eğlenceli bir şekilde durumu yansıtmış ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 benim bi oyunumla ilgili yorum bile yapmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar