Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 6m $ ile garajdan ofise geçtim.2 kişi aldım işe , sonra yavaş yavaş batmaya başladım sdfsdfsdf.En sonunda 200k borç aldım o da yetmeyince iflas bayragını çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 ben oyunu bitirdim ondan sonra dvm ettim 160 milyon vardı konsol yapayım dedim herşey olsun içinde dedim yapım aşamasında battım ^^ Valla şu oyunu oynadıktan sonra gerçek hayatta yeni consollar release oluyorken bi garip oluyorum, bakış açım değişti ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 multisi için aylık ücret talep edebilsek daha da para yağar. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Şirkette canım sıkıldıkça oynuyorum.Dün 55.yılda 5 küsür milyarım vardı. Zaten para akmaya başlayınca oyunun amacı da kalmıyor. Konsol falan yaptım, tüm piyasayı dağıttı (%20 pay ile). 3 tane de mmo vardı, expansionları falan derken para hiç düşmüyor zaten. Bi tanesi 1.5 milyar adet sattı (yıllar içinde tabii, bi anda değil), toplam gelir 28-29 milyar civarı ancak gider de 26-27 milyar civarıydı o mmo'nun satışını bitirdiğimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Oyun içi item satma da koyabiliyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 game dev story gibi konsol pay sınırlaması varsa konsolla batmanız normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 nordlydian said: greenlit olmuş hayırlısı olsun.. steam keyler gelir inşallah.. steam işte bu güzel haber. ne zaman gelir keyler acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Oyun çok iyi ya..Varsa bu tarz bildğiniz oyunlar söyleyin lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 hala steame gelecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 gelmiş steam'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 oyunu yenilemişler steam sürümü için ve key vereceklerini söylüyorlar. herhalde bir hafta içinde gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Masticore said: ben oyunu bitirdim ondan sonra dvm ettim 160 milyon vardı konsol yapayım dedim herşey olsun içinde dedim yapım aşamasında battım ^^ Valla şu oyunu oynadıktan sonra gerçek hayatta yeni consollar release oluyorken bi garip oluyorum, bakış açım değişti ^^ Konsol yapacaksan paranın haddi hesabı olmamalı. Yani wow yapmış olman lazım su gibi para akmalı falan yoksa ı ıh direk batma sebebi konsol sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 steam key gelen oldu mu mailine? ne zaman başlarlar dağıtmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 çıkmasına son günler kala diyor. yani çıkmadan. blog'larında yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 geldi mail bana steam key hazırdır diye şindi. ekledim 29unda acılıcakmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 şu enteresan birşeye benziyor http://steamcommunity.com/games/765/announcements/detail/1569781302750532884 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 bana da steam key geldi ama coming soon :( bu aralar oynayasım gelmişti, yüklü gerçi de sadfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 gelmiş birilerine key'ler de bana da gelmedi. windows 8'e giriş yaptığım mail adresime gelmesi gerekiyor değil mi steam key'in? gelmezse keserim doğrarım lan bu microsoft'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 bana da gelmedi, 1-2 gün bekleyin demişler mail atmadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Geldi bana, ve daha guzeli, BU SABAH STEAM SUPPORT"DAN CEVAP GELDI!!! http://forum.paticik.com/read.php?35,7135059 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 heh hadi geçmiş olsun gerge. :) mascio said: gelmiş birilerine key'ler de bana da gelmedi. windows 8'e giriş yaptığım mail adresime gelmesi gerekiyor değil mi steam key'in? gelmezse keserim doğrarım lan bu microsoft'u win8 store'dan alanlara mail gelmeyecek, ms e-mail adresini vermiyormuş dev'lere. onun yerine oyunun sürümünü güncelliyorsunuz ve sağa yuşa tıklayınca altta çıkan menüden "get steam key" seçiyorsunuz. oyunu güncellemek için de silip, store'dan tekrar install diyorsunuz. ama hiçbirşey yüklemeden şak diye güncelledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Aha gelmiş steam keyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 yüz milyon dolarlarım varken bir anda battım..mmolar bitirdi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Bu en ustteki tablodaki %'ler neyin yuzdesi? Bide 2. tablodaki mesela action (1.8), adventure(0.4) bu numaralar neyi temsil ediyo? Tavsiyeler newbie'ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 1.8 tech point bolu design point en sonda o orana ne kadar yakınsa okadar mukemmel oluyo oyun. yuzdelerde allocated timein yuzde kac olursa daha uygun olur seysi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar