Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game Dev Tycoon

moriarty

Öne çıkan mesajlar

Şirkette canım sıkıldıkça oynuyorum.Dün 55.yılda 5 küsür milyarım vardı.

Zaten para akmaya başlayınca oyunun amacı da kalmıyor. Konsol falan yaptım, tüm piyasayı dağıttı (%20 pay ile). 3 tane de mmo vardı, expansionları falan derken para hiç düşmüyor zaten. Bi tanesi 1.5 milyar adet sattı (yıllar içinde tabii, bi anda değil), toplam gelir 28-29 milyar civarı ancak gider de 26-27 milyar civarıydı o mmo'nun satışını bitirdiğimde :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Masticore said:

ben oyunu bitirdim ondan sonra dvm ettim 160 milyon vardı konsol yapayım dedim herşey olsun içinde dedim yapım aşamasında battım ^^

Valla şu oyunu oynadıktan sonra gerçek hayatta yeni consollar release oluyorken bi garip oluyorum, bakış açım değişti ^^

Konsol yapacaksan paranın haddi hesabı olmamalı. Yani wow yapmış olman lazım su gibi para akmalı falan yoksa ı ıh direk batma sebebi konsol sdfds
Sosyal ağlarda paylaş

heh hadi geçmiş olsun gerge. :)
mascio said:

gelmiş birilerine key'ler de bana da gelmedi.

windows 8'e giriş yaptığım mail adresime gelmesi gerekiyor değil mi steam key'in?

gelmezse keserim doğrarım lan bu microsoft'u

win8 store'dan alanlara mail gelmeyecek, ms e-mail adresini vermiyormuş dev'lere. onun yerine oyunun sürümünü güncelliyorsunuz ve sağa yuşa tıklayınca altta çıkan menüden "get steam key" seçiyorsunuz. oyunu güncellemek için de silip, store'dan tekrar install diyorsunuz. ama hiçbirşey yüklemeden şak diye güncelledi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...