Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 wastyrx said: Esnaf said: her iki tarafta çocuk gibi inada bindi.bi taraf illa yapıcam derken diğer tarafta inatla yaptırmam diyor. 1 yılda taksimde yapmayın lan ne olur sanki.şimdi bi dolu olay olucak adamların eline koz geçicek İyide sen adamların tüm gidiş yollarını kapatırsan en yumuşak adam bile sinirli olur gergin olur.demek istediğim o zaten.akp nin istediğide bu.olaylardan sonra tüm işçileri terörist olmakla suçlayacak sayın başbakanımız oyuna gelmeye gerek yok gitsinler kadıköyde kutlasınlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 e daha sonra Kadıköy'ü de kapatacak bunlar. değişen birşey yok. Oradan nereye sürülsünler istersin ? İnsanların hakları bu. hepi topu senede 1 gün. Bunu çok görüyorlar. Ne iğrenç, ne nefret yüklüymüş lan bu AKP. Adamlar almadık intikam bırakmadı. Doyamadılar, dindiremediler nefretlerini. Zaten müslüman adam dediğin kuldur ne işçisi, çalışsınlar. Hem kör hem iş vermişiz di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bu yasaklar katılımı arttırır. İşçi Partisi Dolmabahçe' de yapacak kutlamayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Istanbul'da olsam Taksim'e giderdim bu yasaklardan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 1 mayıs resmen senede AKP'nin halktan korktuğu tek gün oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Myshkin said: bu arada lol abi bu saka olsun lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 haberlesip 2 sinde yapsalarmıs 2sinde de kapatırlarsa 3 un de yaparız deselermis devleti trolleselermis biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Myshkin said: bu arada lol bu da heralde call center yetkilisi falan, kendisinin işçi olmadığını sanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Myshkin said: bu arada lol said: BEN ÇOK 1 MAYIS 'A GİTTİM” Çiğdem Ö. konu ile ilgili açıklamasında özetle şunları ifade etti: “Ben kendim daha geçen yıl 1 Mayıs’a gittim. Üniversitede pek çok kez gözaltına alındım. Toplumsal olaylarda hep var oldum. En son Emek Sineması için yapılan protestoda yer aldım. Çalışanlarıma ‘varoş işçileri’ diyebilecek biri değilim ki ben. Üstelik ben de oralardan geldim. O mailin içeriğinin ciddi olmadığı çok açık. Üstelik çalışanlarımızın, o mailin altında gülerek yazdıkları yorumlar var... Kendi içinde yaptığımız espriydi bu. Eğer kötü niyetle yazılmış bir mail olsaydı kendi kişisel hesabımdan paylaşır mıydım? Üstelik biz şirket olarak da sosyal medya danışmanlığı yapıyoruz. Maalesef çok saptırıldı. Sosyal medya bu yapacak bir şey. Terzi kendi söküğünü dikemez misali bir iş kazası yaşadık.” Çiğdem Ö. söz konusu maili 17 çalışanına gönderdiğini ifade ederek, çalışanlarının isterlerse 1 Mayıs’a gidebileceklerini de kaydetti. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Myshkin said: bu arada lol ben bunu varya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 DeadSkinMask said: kadıköy'de yapılmayacak mıydı zaten bu sene ben mi yamuluyom? hayır...birkaç yerde yapılacak. Valilik Kadıköy'de yapılmasını önerdi. TKP ve bazı sendikalar Kadıköy'de yapacak. İşçi Partisi Dolmabahçe'de yapacak. Bazı sendikalar ise Taksim'de yapacağız diyorlar ama valilik izin vermeyeceğini çoktan açıkladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Ben pendik kurtköy sanayide yapıcam buyrun gelin bir çayımı içersiniz sonrada artık matkaba mı veririm frezeye mi Allah (c.c) büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Babamda işçiydi, memleketin en kral sınıfı işçi sınıfı. Asıl memurlar eziliyor it gibi. İşçi lafını kaldırın artık emekçi derseniz o olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Bu arada Anadolu'dan Avrupa'ya vapur seferleri iptal edilecekmiş ama Avrupa'dan Anadolu'ya seferler iptal olmayacakmış. Yazık, kim bilir kaç tane bunlardan haberi olmayan insan yarın perişan olcak ortalıkta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ahmedinejad said: Myshkin said: bu arada lol said: BEN ÇOK 1 MAYIS 'A GİTTİM” Çiğdem Ö. konu ile ilgili açıklamasında özetle şunları ifade etti: “Ben kendim daha geçen yıl 1 Mayıs’a gittim. Üniversitede pek çok kez gözaltına alındım. Toplumsal olaylarda hep var oldum. En son Emek Sineması için yapılan protestoda yer aldım. Çalışanlarıma ‘varoş işçileri’ diyebilecek biri değilim ki ben. Üstelik ben de oralardan geldim. O mailin içeriğinin ciddi olmadığı çok açık. Üstelik çalışanlarımızın, o mailin altında gülerek yazdıkları yorumlar var... Kendi içinde yaptığımız espriydi bu. Eğer kötü niyetle yazılmış bir mail olsaydı kendi kişisel hesabımdan paylaşır mıydım? Üstelik biz şirket olarak da sosyal medya danışmanlığı yapıyoruz. Maalesef çok saptırıldı. Sosyal medya bu yapacak bir şey. Terzi kendi söküğünü dikemez misali bir iş kazası yaşadık.” Çiğdem Ö. söz konusu maili 17 çalışanına gönderdiğini ifade ederek, çalışanlarının isterlerse 1 Mayıs’a gidebileceklerini de kaydetti. lol ben sirf sunu inat bir mayisa giderim sonra haftasonu ofisde kendi masasinin üstünde silkelerim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Myshkin said: bu arada lol sırf şu maili bile mobbing davasında kanıt olur eğer gerçekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bazı ülkelere demokrasi hiç gelmicekti.olmuyo yapamıyoruz.beceremiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Daha dur, demokrasinin bokunu nasıl çıkarıcaz gör :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 o mailde de ölümüne espri var neyine celalleniyorsunuz onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 o şaka maili şakalı mail sakin arkadaşlar aynısını bende stajyerlere yaptım. mesai bitimine kadarda şaka olduğunu söylemeyeceğim. birisi karşıdan nasıl geleceğim ayağı çekti metrobüs vs diyerek taksiye bin fişini al dedim bozuldu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mahkemede şaka dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 taksim'e çıkma niyeti olup da iptal edilen toplu taşıma nedeniyle çıkamayacak kimse varsa buyursun gelsin bende kalsın bu akşam. beşiktaş'tan yürrrüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 abi mailin şaka olduğunu belirten yazıyı alıntılayıp "şaka değilse silkelerim" fln yazmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 abi her sakanin altinda bir gercek vardir. ayrica ya saka degilse kiviriyorsa nerden bileceksin. hem belki cigdemi istiyorum arzuluyorum olamaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar