sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 benjani said: bekir'in 3. golde yaptığı nedir ya, cardozo'yu bırakıp ileri koştu adam, onun dışında sahada 1 saniye bile gözükmeyen baroni.şanşsızlık çoktu, olabilirdi ama olmadı.sağlık olsun. şu çok komikti ya. bi yandan sevinirken bi yandan şaştım kaldım adamın naaptığına adhsufha bu arada yobo yerine bekir nasıl çıkmaz onu anlamadım. oyuna yeni alınan adam alınmaz diye kural mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Zegna said: bu arada gokhanın sakatlıgıyla dalga gecen kisiler vardı, biz gokhanı hic bir kupaya degismeyiz abi. gercekten midemi bulandırdınız o muhabbette. http://i.imgur.com/Mpsl4r8.jpg Benim gördüğüm bir kişi eğlenmiş o da yörünge dışına çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Cardozo: Sow ve Kuyt maç sonu yanıma gelip "Galatasaray için oynuyorsunuz" dedi. Ben de müzelerine baktın mı dedim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 nordhen said: o bekir 3. golde ne düşündü acaba çok merak ediyorum, gökhan'a da yazık oldu ya, müthiş topluyordu savunmayı. Bekir prensip olarak düşünmüyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 yalniz geyik, troll falan bir yana bana bu gece bu mutlulugu tattirdigi icin fenere tesekkur ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Bekir ofsayt taktiği yapmaya çalıştı sanırım ama eğer öyleyse daha fena. Bu arada arkadaşlar Gökhan'ın şu fotosunu spoiler içine alabilir miyiz? Daha fazla alıntılamayın veyahut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Benfica gs nin saha dışı gücüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Bu arada tekrar özeti de izledim de.Benfica top göstermedi fln ama goller dışında düzgün pozisyonu yok.Zaten UEFA'nın sitesine girerseniz gol pozisyonlarını da görebilirsiniz.Yazık oldu bir yerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 UEFA Kupası görmek isteyen Fenerli arkadaşlar; said: Müzemiz pazartesi günü hariç her gün 10:00 ve 19:00 saatleri arası açıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Benfica'ya 5 gol lazım olsa atarlardı, yaslan yaslan nereye kadar aykut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 DOPA ÇIKIYOLAA http://www.hurriyet.com.tr/_np/8814/20038814.jpg bunu diyen bunları da der: dopa müdahale de var el kasti değil çarpma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Asriel said: Bu arada tekrar özeti de izledim de.Benfica top göstermedi fln ama goller dışında düzgün pozisyonu yok.Zaten UEFA'nın sitesine girerseniz gol pozisyonlarını da görebilirsiniz.Yazık oldu bir yerde... 2. lazio maçına benzer bi maç oldu aslında işte tek fark forvetleri çok daha iyiydi,temiz temiz bulduklarını attılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 "Deniz g." said: Cardozo: Sow maç sonu yanıma gelip Galatasaray için oynuyorsunuz dedi. Ben de müzelerine baktın mı dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 o ne ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 asdfaghjsdgtgdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Ben bu yüzden fenerbahceliyim. Gokhan Gonul'un sakatligi sonrasinda cekilmis. http://i.imgur.com/ufLS9Df.jpg Caniniz sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Gökhan gönül adam çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 lutfen volkan koyup, duygusallasmayin ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Theridone said: Ben bu yüzden fenerbahceliyim. Gokhan Gonul'un sakatligi sonrasinda cekilmis. http://i.imgur.com/ufLS9Df.jpg Caniniz sagolsun. gökhani o halde gördügümüzde biz de üzüldük. ben de galatasarayliyim ne yani üzülmek icin fenerli mi olmak lazimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 volkan kart pahasına ağzını yüzünü kırsaydı o itin dedim bi an. zor tuttu zaten kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Selçuk'a kaldık yine patladık yapacak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 selçuk hayalet gibiydi hiç bir şey yapmadı, ziegler desen aynı hani şu takımın sağ bekine bakıp sol beke bakınca insan gerçekten mutsuz oluyor, bekir desen saatli bomba ben ne yaptığını anlamadım 3. golde ulan cardoza'dan tehlikeli adammı var sen adamı bırakıp gidiyorsun kaldıki 3 saniye sonra adam golu atti. tek temmennim selçuk,bekir,serdar,orhan,krasiç,ziegler gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Kaç kişi banlendi dün akşam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 khala said: UEFA Kupası görmek isteyen Fenerli arkadaşlar; said: Müzemiz pazartesi günü hariç her gün 10:00 ve 19:00 saatleri arası açıktır.assdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar