Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Benfica : Fenerbahçe [2 Mayıs Perşembe 22.05] @ Estádio da Luz

Wyand

Öne çıkan mesajlar

benjani said:

bekir'in 3. golde yaptığı nedir ya, cardozo'yu bırakıp ileri koştu adam, onun dışında sahada 1 saniye bile gözükmeyen baroni.şanşsızlık çoktu, olabilirdi ama olmadı.sağlık olsun.

şu çok komikti ya. bi yandan sevinirken bi yandan şaştım kaldım adamın naaptığına adhsufha

bu arada yobo yerine bekir nasıl çıkmaz onu anlamadım. oyuna yeni alınan adam alınmaz diye kural mı var
Sosyal ağlarda paylaş

Asriel said:

Bu arada tekrar özeti de izledim de.Benfica top göstermedi fln ama goller dışında düzgün pozisyonu yok.Zaten UEFA'nın sitesine girerseniz gol pozisyonlarını da görebilirsiniz.Yazık oldu bir yerde...

2. lazio maçına benzer bi maç oldu aslında işte tek fark forvetleri çok daha iyiydi,temiz temiz bulduklarını attılar.
Sosyal ağlarda paylaş

selçuk hayalet gibiydi hiç bir şey yapmadı, ziegler desen aynı hani şu takımın sağ bekine bakıp sol beke bakınca insan gerçekten mutsuz oluyor, bekir desen saatli bomba ben ne yaptığını anlamadım 3. golde ulan cardoza'dan tehlikeli adammı var sen adamı bırakıp gidiyorsun kaldıki 3 saniye sonra adam golu atti. tek temmennim selçuk,bekir,serdar,orhan,krasiç,ziegler gider.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...