Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 fizban said: futbol oynamak isteyen takım ceza sahası çevresinde yerde yatıp, skoru alınca yerlerde kıvranarak, kafaya tekme atıp bilinç kapayarak oynamaz. Fizban amsterdam biletin benden :) Sen git hocut oraya sanki fb oynuyormuşcasına çaktırmadan coş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Lectre said: penaltıda ofsayt falan yoktu adam gibi topun ayaktan çıktığı noktaya bakarsanız. bu arada kalecileri tam bir ... tı yani. keza kuyttanda nefret ettim bu maç sonunda. egemenin adamı formasından çekip düşürüp sonra bi si..r git lan diye kovalaması bence maçın en güzel pozisyonuydu. benfica rahat 10 dk yedi ikinci yarıdan ama haklarıydı kazandılar. teşekkürler Fenerbahçe. ha bu arada, topiği trolleyen gslılara lafım, biz elendik, siz rm ile ilk maçınızda futbol adına bütün türkiyeyi rezil ettiniz, hemde öyle böyle değil. ahahah "biz elendik ama siz de rezil olmuştunuz :(" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ulan elendik ya şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 kendimizi kandırmayalım. böyle bal ben hayatımda görmedim. kura şansımız efsaneydi. takım görmeden yarı finale geldik. gruplardan sonra oynadıgımız tek maç içerdeki benfica maçı. bugün penaltıdan önce ofsaytı kaldırsa yardımcı ilk yarıdan 3-0 layacaktı adamlar. yanarım ama 1 golle final kaçtı diye aykut aziz seneye tekrar başımızda olacak, galatasaray ligi yine sürklase edecek güle oynaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 :) hem yenil hem gs ye laf at. troll de mi yapmayahh ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 fizban geldi yine anlamak için devre yakacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 "Tatar Ramazan" said: Ilk gol Selcukun, son gol Bekirin hediyesi boyle Sabri tier adamlarla buraya kadar, Salihin su maci kaldiramayacagi da belliydi. 3 aydir diyom max gorecegimiz Ziraat kupasi o da Trabzondan kalirsa. Aykut bekirini selcugunu baronini al da bsg Sabri kadar taş düşsün kafana e mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 IKS DEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 fizban said: futbol oynamak isteyen takım ceza sahası çevresinde yerde yatıp, skoru alınca yerlerde kıvranarak, kafaya tekme atıp bilinç kapayarak oynamaz. İyi diyosun güzel diyosun da, adamlar 80 dakika bunlattılar. Şimdi bu adamlara futbol oynamak istemiyor dersen supernova iner başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Sana yanlış bilgi gelmiş, başka roket adam olmasın o goldbären said: roket adam eşcinseldir ve lambda istanbul başkanıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 futbol bolumunde en iyi fenerli Wyand arkadas. odul verilsin adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 En azından tek futbol felsefeleri otobüs değil. asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Kafaya tekme atarak bilinç kapama taktiğiyle oynadı Benfica hiç yakışmadı. İlk yarının sonunda Kuyt'ın yattığını, Selçuk'un milim sayarak dışarı çıkışını da unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Wyand said: kendimizi kandırmayalım. böyle bal ben hayatımda görmedim. kura şansımız efsaneydi. takım görmeden yarı finale geldik. gruplardan sonra oynadıgımız tek maç içerdeki benfica maçı. bugün penaltıdan önce ofsaytı kaldırsa yardımcı ilk yarıdan 3-0 layacaktı adamlar. yanarım ama 1 golle final kaçtı diye aykut aziz seneye tekrar başımızda olacak, galatasaray ligi yine sürklase edecek güle oynaya. +1 Sonra saha dışında gs güçlü falan sayıklayıp duracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Ayrıca şunu yapanda insan yani, gerçekten nefret ettim, final maçına bilet alıp, sahaya girip benficanın kalesine sıçasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Yazık oldu FBye güzel gidiyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Popeye said: yavas yavas alacaksiniz sabir. once yari final bir kac sene sonra final. potansiyel var fenerde alir bence. ahahahahahahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Eralpb said: Hala penaltida ofsayt yok deniyor, alin bu vidyoyu durdurdum top ayaktan ciktiktan yarim sn falan gecmis Sow hala ilerde. Degmiyordu degdi tekrar havaya cikti top saga gidiyor yani buna da itiraz etmeyin ama, http://postimg.org/image/t5ez0qodf/ Hala ofsayt yok demeyin allaskina. 1 gol atabildiniz onu da hakem verdi, tabi Bateyi Plzeni devirerek bu noktalara kadar gelmis sanli bi Fenerbahce'nin gol atamamasini akil almiyor olabilir ama bilemiyorum. Hala ikna olmayacak varsa 5-6 tane de resim koyabilirim vurmadan once oldugunu iddaa etmeyin diye. No-brainer yani bu kadar aciklama yaptirtmayin. Surdan durdurarak da inceleyebilirsiniz 0.1 saniyede bir: http://www.youtube.com/watch?v=-t6oWbbAamg (tu) Adam özetlemiş duygularımı. Mendil getireyim durun. Birazda çekirdek alıp fener drama okuyacagım. Çok keyifli. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Wyand said: kendimizi kandırmayalım. böyle bal ben hayatımda görmedim. kura şansımız efsaneydi. takım görmeden yarı finale geldik. gruplardan sonra oynadıgımız tek maç içerdeki benfica maçı. bugün penaltıdan önce ofsaytı kaldırsa yardımcı ilk yarıdan 3-0 layacaktı adamlar. yanarım ama 1 golle final kaçtı diye aykut aziz seneye tekrar başımızda olacak, galatasaray ligi yine sürklase edecek güle oynaya. helal dostum. GS li taraftaların makarasına kızabilirsiniz ama Aykut gerçeği değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 SeaGle said: İyi diyosun güzel diyosun da, adamlar 80 dakika bunlattılar. Şimdi bu adamlara futbol oynamak istemiyor dersen supernova iner başına.dk 20 de başladılar ceza sahasına doğru uçarak girmeye. gol 70 te mi ne geldi sonra yerlerdelerdi zaten. biz değiliz futbol oynamak isteyen takım. ama bunlar da değil. bunlar oynarken güzel oynuyo, o ayrı. burada benfica takım değil, iki pas yapamıyo diyen mallar da ilk maçta webo, meireles ve mehmet topal'ın yarattığı fark ile fenerbahçe'nin rakibe top yaptırmadığını anlamıştır diyecem ama bu kadar uzun cümleyi dahi anlayamaz onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Adam onu bilerek yapmadı elbette. Gelişine vurmaya çalıştı, gökan da hırslı olduğu için girdi, talihsizlik tamamen. Adama küfredeceğimize el açıp dua etmek lazım bişey olmadı diye. Düşüşü de kötüydü çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Wyand said: kendimizi kandırmayalım. böyle bal ben hayatımda görmedim. kura şansımız efsaneydi. takım görmeden yarı finale geldik. gruplardan sonra oynadıgımız tek maç içerdeki benfica maçı. bugün penaltıdan önce ofsaytı kaldırsa yardımcı ilk yarıdan 3-0 layacaktı adamlar. yanarım ama 1 golle final kaçtı diye aykut aziz seneye tekrar başımızda olacak, galatasaray ligi yine sürklase edecek güle oynaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Lectre said: Ayrıca şunu yapanda insan yani, gerçekten nefret ettim, final maçına bilet alıp, sahaya girip benficanın kalesine sıçasım var. Lan bilerek mi yaptı herif topa çıktılar ne saçma laf ediyonuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bilerek yapmamış olması hayvanlık olduğu gerçeğini değiştirmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 SeaGle said: Adama küfredeceğimize el açıp dua etmek lazım bişey olmadı diye. Düşüşü de kötüydü çünkü. tam bir şakirt gsli sabri emre hakan ünsal hakan şükürle aynı sofradan maklube mi yedin kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar