Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL Yarı Final | Fenerbahçe - Benfica | 25.04.2013 @22:05...

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Zegna said:

abi takım her zaman su futbolu oynasa 1-0 cok iyi skor dicez de, o kadar dengesizki takım, guvenemiyosun hic bir sekilde, cunku takımın basında dengesiz aykut var.

Fenerin tur şansı hala %40 filan.

Egemenin kafasından sonra inlerinden cıkan aslanlar foruma renk kattı gene,

tesekkurler hahah.
Buna katılmıyorum %50 ye fln da katılmam şu anda şansımız %60 - %65 diyebilirim.

2-1 yenseydik eğer bu teoriye hak verirdim. Ama bu takıma karşı Gol atması gerektiğinde takım baskıyı kurabiliyor bunu gördük. adamların 37 maçtır yenilmemiş olmasıda bi istatistik tabi ama bizde deplasmanda henüz yenilmedik avrupa liginde.

Ha takım yanar döner o ayrı konu ama çok hırslı oynadı tüm takım özellikle gökhan.

Yeterki koyarız biz bunlara tribine girmesin bizimkiler
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

benfica olayı bitmedi, o kadar rahatlamayın hemen. Deplasmanda Fener'in işi 2-3 kat daha zor, evinde çok güçlü adamlar.

Yine de bugün beklediğimin çok üstü oynadı Fener helal olsun. Böyle oynarlarsa elenseler bile koymaz kimseye...

dark seni severim de abi kusura bakma ama konuşma daha fazla benfica hakkında. yok porto bile yenemiyomuş yok 3412031231 tane gol atmışlar falan ne dedim abi sana dediklerimin hepsi birebir çıktı. 1-2 tane yalandan pozsiyon 30 metreden bir direk dışında hiç ama hiç bir varlık gösteremediler yedik sildik süpürdük sahadan adamları. birazcık şansımız olsa 3-0 biterdi maç en kötü, olmadı. belki elenicez deplasmanda ama bu saatten sonra şeyimde bile değil 40 maçtır yenilmeyen avrupada önüne gelen herkesi yenen takıma TERTEMİZ KOYDUK
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

DarKRideR said:

benfica olayı bitmedi, o kadar rahatlamayın hemen. Deplasmanda Fener'in işi 2-3 kat daha zor, evinde çok güçlü adamlar.

Yine de bugün beklediğimin çok üstü oynadı Fener helal olsun. Böyle oynarlarsa elenseler bile koymaz kimseye...

dark seni severim de abi kusura bakma ama konuşma daha fazla benfica hakkında. yok porto bile yenemiyomuş yok 3412031231 tane gol atmışlar falan ne dedim abi sana dediklerimin hepsi birebir çıktı. 1-2 tane yalandan pozsiyon 30 metreden bir direk dışında hiç ama hiç bir varlık gösteremediler yedik sildik süpürdük sahadan adamları. birazcık şansımız olsa 3-0 biterdi maç en kötü, olmadı. belki elenicez deplasmanda ama bu saatten sonra şeyimde bile değil 40 maçtır yenilmeyen avrupada önüne gelen herkesi yenen takıma TERTEMİZ KOYDUK

fener çok iyiydi bugün bide bunun üstüne.ayrıca evet abi benfica bildiğin fenerden alt tier takım.bizim gazetelerin ve dark'ın şişirmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...