Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL Yarı Final | Fenerbahçe - Benfica | 25.04.2013 @22:05...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zegna said:

abi takım her zaman su futbolu oynasa 1-0 cok iyi skor dicez de, o kadar dengesizki takım, guvenemiyosun hic bir sekilde, cunku takımın basında dengesiz aykut var.

Fenerin tur şansı hala %40 filan.

Egemenin kafasından sonra inlerinden cıkan aslanlar foruma renk kattı gene,

tesekkurler hahah.
Buna katılmıyorum %50 ye fln da katılmam şu anda şansımız %60 - %65 diyebilirim.

2-1 yenseydik eğer bu teoriye hak verirdim. Ama bu takıma karşı Gol atması gerektiğinde takım baskıyı kurabiliyor bunu gördük. adamların 37 maçtır yenilmemiş olmasıda bi istatistik tabi ama bizde deplasmanda henüz yenilmedik avrupa liginde.

Ha takım yanar döner o ayrı konu ama çok hırslı oynadı tüm takım özellikle gökhan.

Yeterki koyarız biz bunlara tribine girmesin bizimkiler
Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:

bck said:

rıdvan hamitin diregi girdi mi..

fazlası sana battı heralde.

star tv ye rıdvan cıkıcak galba, soyler heralde hangi direk kimi ne kadar etkiledi diye :D
Mesaj tarihi:
benfica baya hafife almış feneri, her adam 2 kişiyi dizecem diye çabaladı falan. aimar da çıkınca adamlar ikinci yarı top yapamadılar zaten son 5 dkya kadar. kanat organizasyonları bizim şalkeye göre şaka gibiydi.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

benfica olayı bitmedi, o kadar rahatlamayın hemen. Deplasmanda Fener'in işi 2-3 kat daha zor, evinde çok güçlü adamlar.

Yine de bugün beklediğimin çok üstü oynadı Fener helal olsun. Böyle oynarlarsa elenseler bile koymaz kimseye...

dark seni severim de abi kusura bakma ama konuşma daha fazla benfica hakkında. yok porto bile yenemiyomuş yok 3412031231 tane gol atmışlar falan ne dedim abi sana dediklerimin hepsi birebir çıktı. 1-2 tane yalandan pozsiyon 30 metreden bir direk dışında hiç ama hiç bir varlık gösteremediler yedik sildik süpürdük sahadan adamları. birazcık şansımız olsa 3-0 biterdi maç en kötü, olmadı. belki elenicez deplasmanda ama bu saatten sonra şeyimde bile değil 40 maçtır yenilmeyen avrupada önüne gelen herkesi yenen takıma TERTEMİZ KOYDUK
Mesaj tarihi:
Liebe said:

DarKRideR said:

benfica olayı bitmedi, o kadar rahatlamayın hemen. Deplasmanda Fener'in işi 2-3 kat daha zor, evinde çok güçlü adamlar.

Yine de bugün beklediğimin çok üstü oynadı Fener helal olsun. Böyle oynarlarsa elenseler bile koymaz kimseye...

dark seni severim de abi kusura bakma ama konuşma daha fazla benfica hakkında. yok porto bile yenemiyomuş yok 3412031231 tane gol atmışlar falan ne dedim abi sana dediklerimin hepsi birebir çıktı. 1-2 tane yalandan pozsiyon 30 metreden bir direk dışında hiç ama hiç bir varlık gösteremediler yedik sildik süpürdük sahadan adamları. birazcık şansımız olsa 3-0 biterdi maç en kötü, olmadı. belki elenicez deplasmanda ama bu saatten sonra şeyimde bile değil 40 maçtır yenilmeyen avrupada önüne gelen herkesi yenen takıma TERTEMİZ KOYDUK

fener çok iyiydi bugün bide bunun üstüne.ayrıca evet abi benfica bildiğin fenerden alt tier takım.bizim gazetelerin ve dark'ın şişirmesi.
Mesaj tarihi:
Seperate said:

şaka gibi ya hahaha yendik, hala fener topicinde Fenerliler dışında herkes var, bir de hater kıvamında anlamsız trolleme çabaları, yeto olmayın bu kadar ya

sizin gibi real yenerken topiğe gelip
biz yenerken vanish basmıyoruz
Mesaj tarihi:
ginaly said:

_Rave said:

ayrıca evet abi benfica bildiğin fenerden alt tier takım.

yuh ahahaha

abi işte karşılaşmada, benficanın fenere oranla ne kadar kalitesiz olduğunu görmüş olduk, adamlar top tutamadı.
Mesaj tarihi:
fener ilk kez top oynadı ve kazandı asfkahfs maçın hakkı en az 3 tü ama şans işte olmayınca olmuyor.fener finale çıkar büyük ihtimal.finaldede hiç bir takımın bir türk takımını yenebilceğine inanmıyorum :D iman gücü yönetir
Mesaj tarihi:
fenn said:

O golden önceki webo nun korneri doğru mu

değil, ama maçta verilen ofsaytlardan biride doğru değildi.

bunların dışında hakem ekibi gerçekten çok iyiydi, kazandık diye söylemiyorum iyiydiler.
  • Yeni Oluştur...