aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 atamaz dedik gelirken zaten de, gercekten atamayinca iyi olmadi.
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 bu da aykutun sucu, takımın penaltıcısı christian. abv aykut, öldürdün tüm taraftarı.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 forgiver said: Cons said: liebeyi banlamayın lan 1 hafta yatsın ya hepimiz yattık cıktık gardaşşşş ama baroni hak etti lan, insanlar ana baci saydirdi,foruma gelince ayy canm kacirdi tüh yapıyor, liebe dogal en azından banlamayın :D
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Liebenin mesajı yeni konu yapıp sticky olarak tepeye asalım bence. Baloni ya adam.
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Aykut'un dünyası yıkıldı. Bütün umudu böyle gol bulmaktı. O da olmadı.
S-H Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 souldarkorn said: Aykut'un dünyası yıkıldı. Bütün umudu böyle gol bulmaktı. O da olmadı. gayet iyi oynuyor takım,kaçırdığımız bi sürü pozisyon var. gol atsak bile niye +1 olmadı diye yara olarak kalıcak bizde.
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 souldarkorn said: Aykut'un dünyası yıkıldı. Bütün umudu böyle gol bulmaktı. O da olmadı. ŞİKE UFEAYA SIÇRAMIŞ GALİBA HAKLSIIN KARDİŞ
fizban Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 bayağı iyi oynuyoruz. 2 direk, toplam 4 gol pozisyonu. canlar sağolsun, böyle devam.
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 tunch said: fener şiir gibi oynuyor , benfica toplasan 3 dakika futbol oynadı illa gol atar fener böyle giderese Bu penaltı kırılma noktası olabilir. 2. yarı benfica değişebilir. Fenerin moral bozulabilir. Bide yorgunluk çökecek 65'de yavaş yavaş. Şu penaltının gol olmaması çok şeye mal olabilir.
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 abi yemin ediyorum annem alt komşuya kaçtı dayanamadı küfürlerime bağırmama yemin ediyorum az yazdım buraya elim ayağım titriyo kız arkadaşım arıyo iyi miyim diye bakamadım tele
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 yahu sow gibi webo gibi adamlar varken baroni neden penaltı kullanır anlamış değilim. adam alexi gönderip bizim bakkalı 10 numara yapmaya çalışıyo resmen
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Baroni'nin kacırıcagını direk söledim.. Tip BEN KACIRICAM diye bagırıyodu düdükten önceki 2-3 saniye
fenn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 forgiver said: abi kalecileri insan deil psiklojik üstünlük abidesi resmen kıyamam
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Liebe said: abi yemin ediyorum annem alt komşuya kaçtı dayanamadı küfürlerime bağırmama yemin ediyorum az yazdım buraya elim ayağım titriyo kız arkadaşım arıyo iyi miyim diye bakamadım tele abi terlikle vur duvara, ne olur ne olmaz, yanlış düşünmesinler.
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 antrenmanlar da en başarılı christian ise aykut ne yapsın ahaha
fizban Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Catze said: Gokhan ne guzel atmis kendini hahahahahzha loop said: fenerli futbolcular bazen, hakemin aziz yıldırım tarafından ürkütülmüş bir hakem olmadığını unutuyorlar :)ne kadar saçma insanlarsınız siz ya.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Liebe said: abi yemin ediyorum annem alt komşuya kaçtı dayanamadı küfürlerime bağırmama yemin ediyorum az yazdım buraya elim ayağım titriyo kız arkadaşım arıyo iyi miyim diye bakamadım tele sen bize lagzımsın kardeşim aman diyeyim sakin ol :D ruslara karşi da böyle bu hep lol rus dediysek dota rusu, hemen yanlıs şeetmeyin
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Takım gayet iyi oynuyor falat o aymarın topu alıp taca atıp gülmesi hoş değildir, ha cristian karşılığını verdi ama ayıp yani.
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 su macı kazansan bile cift mac sistem de, penaltı kacırmak nedir ya. takımın penaltıcısını christian yapmak nedir FUTBOL FAKİRİ AKRABA EVLİLİGİ GENETİK HATA AYKUT.
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 sene 2013 olmuş hala nickim shapshal arkadaş
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Liebe said: abi yemin ediyorum annem alt komşuya kaçtı dayanamadı küfürlerime bağırmama yemin ediyorum az yazdım buraya elim ayağım titriyo kız arkadaşım arıyo iyi miyim diye bakamadım tele hacıt sakin iyi gidiyo fener.aykut 11 liberoyla oynamaya başlıcaktı şu gol olsa 2.yarı.boşver.
Öne çıkan mesajlar