Saeros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Liebe said: olm ben zamanında back street boys dinliyodum bacak kadarken :S gayet insan gibi dinliyoduk geçiyoduk hatta hala arada açar dinlerim ilk şarkılarını, biz böyle modlara girmiyoduk hiç tövbe lol ben de bi backstreet boys albümü almıştım ortaokuldayken yoktu o zamanlar böyle şeyler evet bi de internet bu kadar yaygın değildi şimdi 2-3 salak internette bi araya gelince yüzlerce salak adayı peşlerinden gidip salak olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=aBt8fN7mJNg ben de bunu çok dinliyordum sgdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 i want it that way ve as long as you love me çok iyiydi. şimdi bu çocukların şarkıları aynı bunlarınki gibi mi bilen eden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 New Kids On The Block'a ne kıl olurdum ya ama karı kızla muhabbet için seviyo numarası yapardık nesilce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ben de bunu dinlerdim çok http://www.youtube.com/watch?v=POq2AznJO1Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=1jkH7An7dKk 90larda 2.23de air guitar yapmamış çocuk yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Backstreet Boys iyiydi beyler. Ortaokulda dinliyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 zamanında backstreetboys a laf ediyorduk çok daha kötüsü geldi lan.. ama dinlerdik o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 2 tane 13 yaşında kız kuzenim var, dert sahibi ettiniz beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 backstreet boys dinlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Popeye said: siteye bakmadim ama hepsi hetero mu o sitenin? hic yok mu "harrynin parlak kalcalari dolunay gibi karsimda parliyordu. benim 25ligi cikardimm hfmmpss..." diye yazan birisi? AHAHAUSHDUAIHDAUODHSODUQNDOQDNQPNDQPISMCWQOMCQĞCOMĞOSDCMSAOĞDJDIQJĞAJDASOA efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Ulen beni de sokunuz bu işe ya "Karşında ağzında bir gül ile Harry!Sen istemsizce gülüyorsun.O da direkt olarak içeri dalıyor.Sonra gülün sapını peçeteyle temizleyip sana veriyor.Sende kabul ediyorsun" said: Tükürüklü ya gülün sapı ondan siliyo herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 amma abartmışsınız be ben 12-13 yaşındayken kadıköyde laikçi bi okulda okuyordum. yazları da fethiye-bodrum'un laikçi sitelerine giderdik. çatır çutur da sevişilirdi, seks de konuşulurdu. biz böyle takılırken dışarıdan bakan silik tipler de vardı. veya işte rahat olmayanlar falan. şimdi 20'li yaşlara geldim de bütün psikolojisi bozuk tipler onlardan çıkıyor. sevişenler gayet rahat. bi de ahlaklı değil ahlakçı olan köylü, dinci kesim var tabi onlara hiç girmeyelim. bu hayallerde falan garip, sapıkça hiçbir şey yok yani arkadaşlar. hatta şöyle diyim, gruba "sapıkça" ismini vermeleri de toplumsal normlardan ileri geliyor. asıl sapıklık 12-13 yaşındaki çocukları dikizlemek. facebook sayesinde oldu bu da. kendi ortamlarında takılmaları lazım. bir de hayaller çok eblekçe diye yorum yapıyorlar koca koca tipler. tabi eblekçe olacakkama sutralı fantezi mi kursun o yaştaki çocuk. embesiller ya. sevişenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 bu ney lan. biz 12 yaşındayken sensible soccer peşinde falan koşuyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 moncici said: amma abartmışsınız be ben 12-13 yaşındayken kadıköyde laikçi bi okulda okuyordum. yazları da fethiye-bodrum'un laikçi sitelerine giderdik. çatır çutur da sevişilirdi, seks de konuşulurdu. biz böyle takılırken dışarıdan bakan silik tipler de vardı. veya işte rahat olmayanlar falan. şimdi 20'li yaşlara geldim de bütün psikolojisi bozuk tipler onlardan çıkıyor. sevişenler gayet rahat. bi de ahlaklı değil ahlakçı olan köylü, dinci kesim var tabi onlara hiç girmeyelim. bu hayallerde falan garip, sapıkça hiçbir şey yok yani arkadaşlar. hatta şöyle diyim, gruba "sapıkça" ismini vermeleri de toplumsal normlardan ileri geliyor. asıl sapıklık 12-13 yaşındaki çocukları dikizlemek. facebook sayesinde oldu bu da. kendi ortamlarında takılmaları lazım. bir de hayaller çok eblekçe diye yorum yapıyorlar koca koca tipler. tabi eblekçe olacakkama sutralı fantezi mi kursun o yaştaki çocuk. embesiller ya. sevişenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır. sevişme dediğin sürtünüyodunuz heralde 12 yaşında.sevişicek endamı yok o yaşta aletin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Ben sekiz yaşında bütün yuvayı elden geçirmiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 "12 yaşında mahallenin bütün kızlarını pompalıyordum 3 tane falan çocuğum vardı kimsesizler kurumuna bağışladım" diyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ohooo o da bişe mi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 12 YAŞINDAYKEN BİZİM YAZLIKTA ORGY YAPILIYORDU O NE Kİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 12 yaşında mewtwo'yu master ball kullanmadan pokeball ile yakalayınca kendimi allah sanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Boyband nostaljisi dönmüş. Türkiye kanadından katkı vereyim. http://www.youtube.com/watch?v=NVOUyq_aY9w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ben de 11 yaşında ilk deneyimimi ameliyat olduğumda taburcu olmadan yaşamıştım. laikçi bi hastaneydi. aslında hastane tam olarak laikçi değildi bizim blok öyleydi. sonra işte hemşire çok sevimli buldu. staj yapan meslek liseli birisini ayarladı. bence de amma abartmışınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 biz en fazla pandik atıyoduk kızlara lan oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 laikçi fantezileri dolmuş sdfsd adeta atayizliği yayma kürsüsü başkanı videosunun laikçi versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar