Tori Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Ne avrupası ya. Benfica maçı hezimetle biter, sonra galatasaray maçını kazanır fenerbahçe, aykut kocaman çıkar GSYİ YENDİK TARİH BOYUNCA SIFIR AVRUPA KUPAMIZ OLSA DA EN BÜYÜK BİZİZ ÇAL KEKE ÇAL der. Bu sezon da böyle biter. gg wp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Wyand said: takibe devam. Zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 florya da sampiyonluk turları atmaya basladılar ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Topiği açan arkadaşa güzel bir kapak oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Bir soru daha: Sosyal medyada neden Gençler taraftarına öfke/küfür gidiyor? Maçı izledim neyi vermedi TV'ler veya neyi görmedim ben? Neden ana avrat taraftara küfrediyor Fenerbahçe taraftarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 sostizm said: Bir soru daha: Sosyal medyada neden Gençler taraftarına öfke/küfür gidiyor? Maçı izledim neyi vermedi TV'ler veya neyi görmedim ben? Neden ana avrat taraftara küfrediyor Fenerbahçe taraftarı? şike yapsana şike yapsana,aziz yıldırım şike yapsana diye bagırdılar... istanbul cocuklari bilmemne dediler anlamadım bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Testisin kralını yaptı çünkü taraftar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Şaaampiyonluk yarınlara kaldııı.. UEFA'da başarılar. 13 sene evel aldığımız kupayı alırsınız inşallah. Sapını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Kupayı GS yine Saraçoğlu'nda kaldırmasın diye adamların yaptığına bak yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 şike yapsana şike yapsana aziz yıldırım şike yapsana deyu tezahürat ettiler. bi de çıkmayın şampiyonluk kutlayın diye baardılar sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Rıdvan ince ayarı verdi. GS şampiyonluğu almış olarak gelir kadıköye dedi. İddaa da fenerin rakibine basın. Kupanın tekrar kadıköyde alınması ağır gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 sostizm said: Bir soru daha: Sosyal medyada neden Gençler taraftarına öfke/küfür gidiyor? Maçı izledim neyi vermedi TV'ler veya neyi görmedim ben? Neden ana avrat taraftara küfrediyor Fenerbahçe taraftarı? şike şike diye bağırdılar NOLUR ÇIKMAYIN, ŞAMPİYONLUK KUTLAYIN dediler falan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 SeaGle said: 3 tane komikli şık fazla değil mi? @2 kapağı yapmış zaten böyle başlığa lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 GS için doğrudan bir CL avantajı daha. Çileklerin parası için tesekkürler FB. Hele bir Aykut klasiği eleme turunda elenirse duble teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Tori said: sostizm said: Bir soru daha: Sosyal medyada neden Gençler taraftarına öfke/küfür gidiyor? Maçı izledim neyi vermedi TV'ler veya neyi görmedim ben? Neden ana avrat taraftara küfrediyor Fenerbahçe taraftarı? şike şike diye bağırdılar NOLUR ÇIKMAYIN, ŞAMPİYONLUK KUTLAYIN dediler falan ahahah Ya bunda küfretçek ne var? Hakaret yok küfür yok, galip gelmişler kutlama yapmışlar. Hatta esprili bi şekilde dalga geçmişler, sen de gül geç FB'li kardeş neden ortalığa bağırıyorsunuz ana avrat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Anketin sonucuna uygun çıktı mı bari. Galibiyeti kim getirdi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Liebe said: gençler 3 atar galatasaraylılar akşam tura çıkar. 1 gol fazla demişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 şıklardan en çok webo etkiliydi galibiyette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 şu jimmy durmaz ne çapsız adammış ama he. hocası da zaten cezayı kesti aferin valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Rewendor said: Kupayı GS yine Saraçoğlu'nda kaldırmasın diye adamların yaptığına bak yaa... 4 hafta var ya ayarlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 neyse beyler son bikaç hafta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 volkanin yedigi 2. gol cok komikti ya adam bariz turkiyenin en overrated kalecisi. 10 macta bir kurtaris yapacak diye 2 haftada bir sacma sapan gol yiyor. ki bu sene ustune gelmeyip harbiden iyi olan sutu cikardigini hic gormedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar