tiLi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 off ölmüş o account Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 yeni account al asdkjfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 enpara kartını artık odeme icin kabul etmiyo :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 aynısı benim başıma geldi ödemeniz kabul edilmedi cart curt yazdı kontrol etmedim bugun hiç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 5 lira iyiydi ya 10 lira veremicem hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 PSN üzerinden ödüyor benimki, enpara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 toggie said: enpara kartını artık odeme icin kabul etmiyo :'( oluyor daha dün ödedim. ama işte karttan çekemedik, fail olduk diyordu girdim düzenle dedim aynı kartı tekrar girdim ettim çekti parayı ödedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Ben de aynisini yaptim kart bilgileri gecersiz diyo. Kredi karti degil bu sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 spotify 5.1 desteklemiyor değil mi? ne yaptıysam olmadı çünkü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 dolby dışında hiç bir müzik desteklemez zaten bluray veya dvd sound dosyaları ancak... Ama ses kartın iyise ayarlıyor o 5+1 i zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 youtubeda dinlerken destekliyor. onboard ses kartı. aimp3 ile dinlerken de destekliyor. ha destekliyor derken tüm hoparlörlerden ses geliyor. winampta da önceden bi plug-in yüklerdir çözerdik. spotify'da bulamadım bu olayı. dosya dizininin yanına --disable-audio-output-resample yazınca çözülür demişler ama denedim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 aynen kendisi ayarlıyor ozaman ses kartına bıkramıyor https://community.spotify.com/t5/Help-Desktop-Linux-Windows-Web/Is-it-possible-to-use-spotify-with-a-5-1-setup/td-p/180916/page/2 https://community.spotify.com/t5/Help-Desktop-Linux-Windows-Web/stereo-output-only-from-Spotify-on-5-1-system/td-p/30095 şu iki konuda yazmışlar dediğini baktım şimdide çoğu kişi ses kartı özelliğini kullanıp dinliyorumuş. Ve webplayer de sorun olmuomuş sadece windows app diyorlar aynen senin ki gibi. Ama özellikle "--disable-audio-output-resampler" bunla çalıştığını söylüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 o başllıklara baktım ama web playera bakmadım aslında. bir de şu --disable-audio-output-resample olayını iki türlü yaptım. ilkinde dosya uzantıları görünürken spotify.exe --disable-audio-output-resample yapınca dosya uzantısı bozulduğu için olmuyor. dosya uzantılarını gizleyip spotify --disable-audio-output-resample yaptım. yine hiç bir şey değişmedi. ses kartı ayarlarımda hoparlör doldur vs açık onlar zaten. çözcem bu işi :D edit: web player da aynı :( edit2: web player internet explorerda 5.1 destekliyo, chromeda desteklemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Umarım Tırnak işaretini koymayı unutmuyorsundur (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 spotify extention denesene bir chrome için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Editor said: Umarım Tırnak işaretini koymayı unutmuyorsundur (:P) Dosyanın orijinal exe'sinin ismine " koymama windows müsade etmiyor. Dosyanın özelliklerine girip oradaki konum ismine " koyarak uygula dediğimdeyse otomatik olarak " işaretini kendisi siliyor windows. Chrome extension'ı denemedim fakat chromeun kendisi 5.1 desteklemiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 lan dosya ismine koymıcaksın kısayol at kısayola sağ tıkla buraya yazcan: https://dl.dropboxusercontent.com/u/231862804/a.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Bende bişey sorayım , sadece spotify.exe'nin vpn bağlantısını kullanmasını sağlayabiliyor muyuz, sistemin geri kalanını etkilemeden? Sanki eskiden böyle birşey yapabiliyorduk , belli programları proxy/vpn'den geçirip çalıştırmaya yarayan bişeyler vardı hatırlayamadım isimlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 route yaz, spotify'ın kullandığı range ve port'lar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Hem mobil hem desktop cortladı benim. Çoğu zaman listeler library yüklenmiyor, stutter var. Mobil app kafayı yedi bi de. Sizde durum nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Dunden beri' gunceleme yapmisti dun. macOS bu arada sorunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 aileye katılırken adresi yanlış yazdığım için attı, şimdi tekrar davet geldiğinde adresi aynı yazsam da kabul etmiyor. bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır illa yeni hesap mı lazım, yeni hesap alınca eskisindeki listeleri falan aktarabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 yok bir yolu, baştan alınabilir main hesapta prem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Yolu var. Help e yaz, canlı chat yapıyorsun,düzeltiyorlar. Geçen sene yapmıştım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 tenk yu veri mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar