reyou Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Akıncı 2 - İlk Yerli İnsansı Robot http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/113580/akinci-2-ilk-yerli-insansi-robot arma cok iyi yalniz ya, 3 seneye kalmaz milli takima alirlar bunu :)
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 "Akıncıyı itiyoruz ve denge sağlamaya çalıştığını görüyoruz" diyor, alet 5 saniye sonra kol kaldırıyor sadece haahahahah. Cem Yılmaz'ın "dökme demir" esprisinin vücut bulmuş hali.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 said: Akıncı 4 numaraya 50 kuruşluk aç! asdasda
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 adım atmak için kendinden geçti garibim, acıdım resmen.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 3. versiyonda osmanlı tokatı isteriz
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Abi bana çok korkunç geldi ya ,sanki herkes evine gidince canlanıp dünyayı sikeltcek gibi duruyor.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 abi bildiğin evil robot ya direk isyan cıkarıp azımızı yuzumuzu kırcak gibi
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Lan akınsoft muhabsebe programı yapmıyor muydu neden dünyayı ele geçirmeye karar verdi
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 komutu duyduktan sonra 5 saniye beklediği o boşlukta akıncı 2 beynime sinyal gönderdi sanki "kill me, kill me now" diyordu.
Eralpb Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Allah bilir bardagi kavramada da visual recognition yoktur, predefined hareketleri yapiyordur. Oyle midir nerden ogrenebiliriz, dunyanin en komik olayi olabilir.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 küçümsememek lazım eğer harbiden önceden belirli komutlara göre çalışmıyosa başarı bence, ha önceden programlı çalışıyosa direk fail aynı şeyi 9 yaşında çocuk legomindstormla yapıyo çünkü
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 LathspeLL said: "Akıncıyı itiyoruz ve denge sağlamaya çalıştığını görüyoruz" diyor, alet 5 saniye sonra kol kaldırıyor sadece haahahahah. o arada bi de montaj var muhtemelen ilkinde hiçbir şey yapmadı ahaha
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Teknoloji birikimi lop diye bi gunde olusmuyo, sanayi devrimini yasamadan gecmis bir ulke birden kosamaz, once emeklenecek tabii
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 En azindan ismini o kadar iddiali koymasalarmis yahu.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 O kadar da iddaali degil ya, fix niklerden sdf Yillar once bi abimiz gelip bu netten cok kari kiz dusuyomus banada bi hesap acalim dediydi (sonradan ayni sahneyi recep ivedikte gordum) tamam abi acalim dedik, nikin noolsun? AKINCI! asdadsdasd ne dediysek dinletemediydik adama ahahahahha
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 bi yerden başlamak lazım. en azından uydu meselesinde olduğu kadar geç kalmadık bu işlerde. türkiyenin iyi üniversitelerinin elektronik bölümlerinde ben ne parlak gençler gördüm çoğu yurtdışına gidip iyi işler yapıyor orda. yani aslında potansiyel var yine ama gidenlerin çoğunun da hükümet hakkında çok şüpheleri var dönerler mi bilmem
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Eralpb said: Allah bilir bardagi kavramada da visual recognition yoktur, predefined hareketleri yapiyordur. Oyle midir nerden ogrenebiliriz, dunyanin en komik olayi olabilir. sanmıyorum ilerki yerlerde visual recognition örnekleri gösteriyor
chrome Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 aslında mekanik kısmı zor işin. yazılımsal boyut nispeten çok daha kolay. bunlar da mekanik açıdan gelişim gösterebilirler ise baya bi yol kat edebilirler.
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 yazılım kısmı kolay değil ya, deli gibi voice&image processing lazım. ve bunları yüksek performansta yaptırman lazım. algılaması gereken ve karşılaştırma yapması gereken çook fazla parametre var. çok fazla olunca da tabi performans için kasman gerekiyor.. bi de eğer yapay zeka olayına girdilerse(sadece tanımlı şeyler değil de machine learning kısmı) zaten başlı başına büyük iş.
Öne çıkan mesajlar