Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akıncı 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Akıncı 2 - İlk Yerli İnsansı Robot

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/113580/akinci-2-ilk-yerli-insansi-robot

arma cok iyi yalniz ya,
3 seneye kalmaz milli takima alirlar bunu :)
Mesaj tarihi:
"Akıncıyı itiyoruz ve denge sağlamaya çalıştığını görüyoruz" diyor, alet 5 saniye sonra kol kaldırıyor sadece haahahahah.

Cem Yılmaz'ın "dökme demir" esprisinin vücut bulmuş hali.
Mesaj tarihi:
Allah bilir bardagi kavramada da visual recognition yoktur, predefined hareketleri yapiyordur.

Oyle midir nerden ogrenebiliriz, dunyanin en komik olayi olabilir.
Mesaj tarihi:
küçümsememek lazım eğer harbiden önceden belirli komutlara göre çalışmıyosa başarı bence, ha önceden programlı çalışıyosa direk fail aynı şeyi 9 yaşında çocuk legomindstormla yapıyo çünkü
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

"Akıncıyı itiyoruz ve denge sağlamaya çalıştığını görüyoruz" diyor, alet 5 saniye sonra kol kaldırıyor sadece haahahahah.

o arada bi de montaj var muhtemelen ilkinde hiçbir şey yapmadı ahaha
Mesaj tarihi:
O kadar da iddaali degil ya, fix niklerden sdf

Yillar once bi abimiz gelip bu netten cok kari kiz dusuyomus banada bi hesap acalim dediydi (sonradan ayni sahneyi recep ivedikte gordum)
tamam abi acalim dedik, nikin noolsun? AKINCI! asdadsdasd
ne dediysek dinletemediydik adama ahahahahha
Mesaj tarihi:
bi yerden başlamak lazım. en azından uydu meselesinde olduğu kadar geç kalmadık bu işlerde. türkiyenin iyi üniversitelerinin elektronik bölümlerinde ben ne parlak gençler gördüm çoğu yurtdışına gidip iyi işler yapıyor orda. yani aslında potansiyel var yine ama gidenlerin çoğunun da hükümet hakkında çok şüpheleri var dönerler mi bilmem
Mesaj tarihi:
Eralpb said:

Allah bilir bardagi kavramada da visual recognition yoktur, predefined hareketleri yapiyordur.

Oyle midir nerden ogrenebiliriz, dunyanin en komik olayi olabilir.

sanmıyorum ilerki yerlerde visual recognition örnekleri gösteriyor
Mesaj tarihi:
aslında mekanik kısmı zor işin. yazılımsal boyut nispeten çok daha kolay. bunlar da mekanik açıdan gelişim gösterebilirler ise baya bi yol kat edebilirler.
Mesaj tarihi:
yazılım kısmı kolay değil ya, deli gibi voice&image processing lazım. ve bunları yüksek performansta yaptırman lazım. algılaması gereken ve karşılaştırma yapması gereken çook fazla parametre var. çok fazla olunca da tabi performans için kasman gerekiyor.. bi de eğer yapay zeka olayına girdilerse(sadece tanımlı şeyler değil de machine learning kısmı) zaten başlı başına büyük iş.
  • Yeni Oluştur...