Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman: Arkham Origins

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

canımı çektirdiniz bi city oynayayım bari. aslyum dan hemen sonra başlayınca 2-3 bölümde bayıp bırakmıştım. şimdi epey ara oldu güzel olur.

2-3 bölümlük save'yi de gfwl uçurdu. silip goty'i yükledim dün gece. hazır halde beni bekliyor. =)
Sosyal ağlarda paylaş

Bir iki yeri dışında çok sıradan bir oyundu. Hani şunun üstünde biraz daha zaman geçirselerdi yada senaristleri Rocksteady'ye verselerdi çok daha efsane bi oyun çıkabilirdi.

Joker'li bir kısım hariç öyle geçti gitti oyun pek sarmadan. Troy Baker baya yardırmış harbiden ama. Hani bundan sora başka yerlerde de Joker için onu kullansınlar artık.

Birde o kadar Deathstroke hype yaptılar ama oyunda 5 dakka fln göründü max sdf. Hatta çoğu Assassin öyle tek seferde bittiler. Daha uzun olur diye bekliyordum oyun.

O review'de dedikleri de haklı bence. Asylum ve City'nin bir gece de geçmesi daha olasıydı da, Batman'in bu kadar fazla düşmanının hepsiyle aynı gece tanışması ilk defa abartı olmuş.

suicide squad oyunu gelecekmiş bundan sonra.

Harley ile Joker'in ilk karşılaşmaları baya iyiydi ama ona lafım yok.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
oynadım bitirdim. 2 günde falan ve öle çok enerji harcamadan etmeden. side questler duruyor tabi ama gerçekten bu kadar kısa beklemiyodum ya zırt diye bitti lan oyun. AEAEAEEA diye kaldım.
şimdi side questleri falan yapıyorum.

çok sıpoylırlı

joker kısmısı gerçekten çok çok çok iyiydi. onun dışında tek gece olması hakkaten sikmiş atmış tutarlılığı. asasinleri görmedik falan. ne bileyim city'den sonra notu düşük. ben city'i 3 filmden daha çok seviyorum çünkü. yani bi dlc çıkarıp bi bu kadar daha şey koymazlarsa hoş değil gerçekten. 5 saatte bitti lan oyun. yazıktır ya

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Ya bi tek ben mi böyle mallıklara takılıyorum bu oyunlarda anlamıyorum.

The final offer'da Deathstroke'u indirdim ancak orada kapatmıştım. Şimdi oyuna geri dönüyorum çıkış, deathstroke ile kapıştığım arenadanmış çıkış ancak şimdi orası kilitli geri dönemiyorum. The final offer da sıkıştım kaldım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...