Rhom Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Anarky'i yakaladım hala oyun başındaki "Disable the Jamming Signal" kısmı aktif gözüküyo başka da quest vermiyo. Amma sorunlu oyunmuş hiç mi test etmediler anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Sparkcaster said: origin story nedir. zengin veledin onunde anasini babasini kesiyor orclar, o da atarlanip civcivli oyuncaklarla 3-5 kabiliyetsiz kotu adamin pesine dusuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Onurlu Blacksmith kısmını unuttun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 canımı çektirdiniz bi city oynayayım bari. aslyum dan hemen sonra başlayınca 2-3 bölümde bayıp bırakmıştım. şimdi epey ara oldu güzel olur. 2-3 bölümlük save'yi de gfwl uçurdu. silip goty'i yükledim dün gece. hazır halde beni bekliyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 arkham serisi icinde en kotu girise sahip oyun sonra toparlamiyor degil ama ilk 1-2 saaati inanailmaz bayik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 deathstroke'u dövdüm şimdi ara verdim biraz okula gidicem akşam evam edicem, aşırı zevk alıyorum oyundan çok iyi yapmış adamlar gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ya bu bat claw ile adamı çekip yere yatırıp vurma nasıl oluyor bi türlü bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 $17.75 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 e iyiymiş 17 dolara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 blackgate de bane fightta aptala bagladı oyun siyah ekran mı dersin, cutscenelerin saçma sapan ardarda gelmesi mi dersin baya sıçmışlar kitlendim kaldım ilerlemiyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 yanlışbilgi,sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 oha oyun ne zaman çıktı ne zaman 10 dolara düştü abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 artık releasede oyun almak tamamen mallık başka bi şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 zaten dlc kıvamında yapmışlar. çıkmadan ön siparişte kandırdıklarını kandırdılar. çıkınca mecbur 10 günde fiyatı düştü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Dur canım kardeşimheyecan yok, ben bioshock'la karıştırdım bir an o düştü 10 dolarese . Cümleten özür dlerim bayanlar ve beyler. bingildak said: oha oyun ne zaman çıktı ne zaman 10 dolara düştü abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 17 ye gördüm ben geçen bi yerde hatırlmaıyourm şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Bir iki yeri dışında çok sıradan bir oyundu. Hani şunun üstünde biraz daha zaman geçirselerdi yada senaristleri Rocksteady'ye verselerdi çok daha efsane bi oyun çıkabilirdi. Joker'li bir kısım hariç öyle geçti gitti oyun pek sarmadan. Troy Baker baya yardırmış harbiden ama. Hani bundan sora başka yerlerde de Joker için onu kullansınlar artık. Birde o kadar Deathstroke hype yaptılar ama oyunda 5 dakka fln göründü max sdf. Hatta çoğu Assassin öyle tek seferde bittiler. Daha uzun olur diye bekliyordum oyun. O review'de dedikleri de haklı bence. Asylum ve City'nin bir gece de geçmesi daha olasıydı da, Batman'in bu kadar fazla düşmanının hepsiyle aynı gece tanışması ilk defa abartı olmuş. suicide squad oyunu gelecekmiş bundan sonra. Harley ile Joker'in ilk karşılaşmaları baya iyiydi ama ona lafım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 oynadım bitirdim. 2 günde falan ve öle çok enerji harcamadan etmeden. side questler duruyor tabi ama gerçekten bu kadar kısa beklemiyodum ya zırt diye bitti lan oyun. AEAEAEEA diye kaldım. şimdi side questleri falan yapıyorum. çok sıpoylırlı joker kısmısı gerçekten çok çok çok iyiydi. onun dışında tek gece olması hakkaten sikmiş atmış tutarlılığı. asasinleri görmedik falan. ne bileyim city'den sonra notu düşük. ben city'i 3 filmden daha çok seviyorum çünkü. yani bi dlc çıkarıp bi bu kadar daha şey koymazlarsa hoş değil gerçekten. 5 saatte bitti lan oyun. yazıktır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 29 Kasımda Amazonda 19.99$ olacak haberiniz olsun , muhtemelen 27 kasımda başlayacak steam sale 'e karşı yapılan bir fiyatlandırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Qe0jEX1SsZ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 yarın dlc: http://www.youtube.com/watch?v=l_6wqaAwmzI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Batman Begins'in başındaki sahneleri anımsatıyor, Ra's al Ghul ile aldığı eğitim vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 http://image.noelshack.com/fichiers/2013/52/1387891814-batman-teaser.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Ya bi tek ben mi böyle mallıklara takılıyorum bu oyunlarda anlamıyorum. The final offer'da Deathstroke'u indirdim ancak orada kapatmıştım. Şimdi oyuna geri dönüyorum çıkış, deathstroke ile kapıştığım arenadanmış çıkış ancak şimdi orası kilitli geri dönemiyorum. The final offer da sıkıştım kaldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 buyuk ihtimal dlc duyurcaklar. bir ihtimal ps4/xbox1 versiyonlarida duyurulabilir. next gen b-man oyunu icin daha erken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar